Akkor ez a 8as td megsem a masikat valtja? Megeri amugy ? Bar szerintem en kihagyom mivel remenykedek abban hogy pl bekerul valami Patton59 vagy hasonlo... es ugysem
vagyok a torony nelkuli tankok rajongoja. Viszont a kis tankos csomagot szerintem megveszem... legalabb kicsit feledteti hogy kesobb kezdtem el jatszani. Amugy most nezem
most az orosz shopban van a Patton59 alig 9000ft-ert...
Valószínűleg azután is marad a shopban; a JgTiger 88-ast váltja/váltotta fel. Lehet 42 nap múlva itt a következő verzióváltás és aranyért is megveheted? Ki tudja a WoT-nál.
Valószínűleg azután is marad a shopban; a JgTiger 88-ast váltja/váltotta fel. Lehet 42 nap múlva itt a következő verzióváltás és aranyért is megveheted? Ki tudja a WoT-nál.
Remélem 42 nap múlva már az FV4202(P)-ét teszik be a premium shopba.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete#147900Írta: zsombi8585
Megválaszolva: zsombi8585
Valaki tudna segíteni nekem hogy milyen skilleket kéne feltenni a Kanonenre erre a csodára?
Még csak 4 mecssem van vele de nagyon tetszik a kicsike.
illetve hogy milyen felszerelés rá a kötelező.
A segítséget előre is köszönöm.
No erre még én is a szerénynél is szerényebb win8-al is tudok válaszolni 6. érzék a parancsnoknak, kamu a többinek aztán BIA a többit meg majd az okosok!
Töltés gyorsító, ventillátor, periszkóp. (pontosság, tűzgyorsaság nem rossz, célzás idő 1,9, korrekt, nem kell feltétlen célzásgyorsító. Érdemes kimakszolni a dpm-et, látótávot, camo-t).
https://tanks.gg/tank/chi-se