Jelenleg 91 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 5 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 7 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 9 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 18 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 2 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja #144070 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
CDC-vel óvatosan, nagyon sokat ígér a tank, de leginkább csak csalódni lehet benne.
1. erős motor -> egyenes vonalban egész jól gyorsul és halad, de ha elkezd forgolódni, akkor gyorsan veszít a sebességéből.
2. pontos -> na ez az, amit soha nem tapasztaltam. Szór, mint a kacsa feneke és a kapáslövések is rendre mellé mennek.

A P88 lassabb, nem olyan "vagány", mint a CDC, de okos tervezett játékkal abból több sebzést lehet kicsikarni, mint a CDC-ből. Nekem a CDC nagy csalódás volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #144072 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

CDC-vel óvatosan, nagyon sokat ígér a tank, de leginkább csak csalódni lehet benne.
1. erős motor -> egyenes vonalban egész jól gyorsul és halad, de ha elkezd forgolódni, akkor gyorsan veszít a sebességéből.
2. pontos -> na ez az, amit soha nem tapasztaltam. Szór, mint a kacsa feneke és a kapáslövések is rendre mellé mennek.

A P88 lassabb, nem olyan "vagány", mint a CDC, de okos tervezett játékkal abból több sebzést lehet kicsikarni, mint a CDC-ből. Nekem a CDC nagy csalódás volt.

Én is örülök hogy anno a P88-at vettem meg és nem a CDC-t. A pontosságáról annyit, hogy francia ágyúja van, amiről tudni, hogy nem beszűkülve szereti az eget lövöldözni. A CDC a hard statok alapján már-már OP-nak tűnik, de a soft statok miatt egyáltalán nem az. 35 hp/t is jónak tűnik, csak kap mellé egy nagyon gyenge talajellenállást.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144075 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Folytanám Hunyadi_Loveszdandar hozzászólását :)

3. Az álcája szinte semmi úgy világitasz, mint gyertya a temetésen.
4. Az egész tank papir csak az nem üti be, aki megsajnál.
5. A löszerrekesze meg olyan érzékeny, mint (ez pótolja ki valaki valami frappánsal) :)
Én kis és nagy javitót is vittem megammal és elég sokszor felhasználtam mindd a kettőt.
Nagy reményeket füztem hozzá és gondoltam, hogy megveszem. Na, de ez a gondolat el is múlt miután kipróbáltam.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144089 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
gondolom teszt szerón próbáltátok. Én viszont 2 skilles legénységgel, amiből aztán 2.7 is lett, bia, álca, célzássegitők, lámpa, egész más volt a tapasztalatom, kapáslövések is jól mentek vele, spotolni meg csak lövés után tudják B)
öö, a lőszer hajlamos a sárgulásra, ez igy van :dry:
de amugy az egész tank a Leopard 1re hajaz leginkább sztem ;) .
A p88 meg ugye inkább az E50M-re, igy kettő stilusa is ennek megfelelően különbözik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 1 hónapja #144125 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

gondolom teszt szerón próbáltátok. Én viszont 2 skilles legénységgel, amiből aztán 2.7 is lett, bia, álca, célzássegitők, lámpa, egész más volt a tapasztalatom, kapáslövések is jól mentek vele, spotolni meg csak lövés után tudják B)
öö, a lőszer hajlamos a sárgulásra, ez igy van :dry:
de amugy az egész tank a Leopard 1re hajaz leginkább sztem ;) .
A p88 meg ugye inkább az E50M-re, igy kettő stilusa is ennek megfelelően különbözik.

A leoval ellövöm a légy pöcsét 1 km-ről is, a cdc-vel nem igazán.
A leonak jó az alfája, a cdc-nek a RoF jó.
A leonak van annyi látótávolsága és kamója, hogy akár magának szpotoljon, a cdc-t könnyen kiszúrják.

És én valós tapasztalatból merítek, nem kamu tesztszerveresből. ;)

10 éve 1 hónapja #144162 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Nekem megvan a cdc nem kamikaze brawler arra ott van a t54mod1.Teszt szerón nem játszottam vele nekem is több skilles legénység van hozzá.Francia ágon csak a td-vel nem játszottam eddig viszont nagyon ismerem a csodálatos kapáslövések hiábavalóságát.
A cdc-nél ilyet nem tapasztaltam csak a korai a 75%-os legénységnél.
A tank inkább közép távon jó de mozgás közben alig esik szét a célkereszt (nem top speedre gondolok).Domb mögül auto célzással kikukucskálsz épphosz kilógsz lősz teljesen be vagy szűkülve végig.Mire odaér a választűz már rég fedezékben vagy.
Peek a boo taktik is nagyon hatásos a nagy motor miatt.
Nemtom kv2 olyan nagy ívben lő a 80 mm páncélba szinte 90fokban csapódik a töltet aminek 85? mm átütése van.Kis rng lehet mellettem állt de tényleg beüti.

10 éve 1 hónapja #144217 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
CDC-ben egy a jó, hogy t10 meccsen is boldogulsz prémammo nélkül a gyorsaság és átütés miatt. Illetve mikor a teljes csapat elesett még el tudsz futni ezzel +2/+3 lövést még le tudsz adni. Azért ha prmétankot vennék ez nálam erős szempont lenne.
Valahogy a P8.8-at úgy tudom elképzelni T10-ben, hogy elbújsz egy bokorban és szurkolsz, hogy valakit eltalálhass, mert elmenekülni nem tudsz, ezért közelebb sem mehetsz. Illetve spammelheted a goldot, mert annyira nem mobil, hogy gyorsan flankelni tudj.
Nekem amikor meglett 3 napra a CDC egy prém lőszert sem kellett lőni.
Leopardusznak annyiban igaza van, hogy bújdosni kell a CDC-vel, mint a LEO1-gyel, mert mind a kettő papír szar.

Azt viszont el kell ismerni, hogy a P8.8 1000%, hogy jobb T7-8-ban, ahol a több rossz játékos ellen ki tudod használni a RoF-t.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144238 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Nekem csak a CDC van meg és nagyon szeretem. Bino-val használom és mindig próbálok távolságot tartani. Imádja a széles tereket és dombokat. Gyakorlatilag dombharcos, vagyis a legnagyobb védelmed, hogy gyors snapshotokat adsz le és a domb-ba vagy a hűlt helyedre lőnek.
A legjobban akkor élveztem amikor volt mellettem mégegy és könnyen keresztűzbe tudtunk fogni bárkit.

10 éve 1 hónapja #144240 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Valahogy a P8.8-at úgy tudom elképzelni T10-ben, hogy elbújsz egy bokorban és szurkolsz, hogy valakit eltalálhass, mert elmenekülni nem tudsz, ezért közelebb sem mehetsz. Illetve spammelheted a goldot, mert annyira nem mobil, hogy gyorsan flankelni tudj.

Azt viszont el kell ismerni, hogy a P8.8 1000%, hogy jobb T7-8-ban, ahol a több rossz játékos ellen ki tudod használni a RoF-t.

Eddig 340+ csatát mentem a 88-cal és ebben elég sok T10 is volt és hidd el, itt is lehet nyugodtan sebezni. Amúgy amit nem visz át az AP, azt a gold se nagyon fogja - annyira kicsi a kettő között a különbség. De okos, tervezett játékkal bőven lesebzed T10-ben is a HP-dat - vagy még többet is, hiszen ott nagyobb tortából lehet halászni. Egy dologra kell építkezni: van egy jó DPM, valóban jó pontossággal párosítva, ezt kell kihasználni. De az is igaz, hogy ha szellemileg fáradtan játszok a 88-cal, akkor nem érek el vele jó eredményt. Szóval koncentráctiót igényel, jobban, mint más tankok.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144258 Írta: Leopardusz

A leonak van annyi látótávolsága és kamója, hogy akár magának szpotoljon, a cdc-t könnyen kiszúrják.

ok :)

viszont mindezek nem változtatnak azon, h a CDC és a Leó1 nagyon hasonló játékstilust igényelnek. tul sok a hasonlóság köztük, a hatalmas sebesség, a remek depresszió, a pontos ágyú, az átlagos camó, mind mind közös.
Hogy az egyiknek 12 a camó a másiknak meg 14, nem égető különbség ;) S ok, a CDCvel egy picit tovább kell várni, mind a leóval, h rászűküljön a célra, de ez sem égető, semmiképp!
S én mind2t periszkóppal használom, szóval nem szorulok senki spotjára B) :lol: , igy amig bokor van a pályán, egyik tankkal sincs semmi gond, távolságot tartva mind2 csodát tud tenni.

10 éve 1 hónapja #144261 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Ketten vagyunk :P

10 éve 1 hónapja #144264 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

ok :)

viszont mindezek nem változtatnak azon, h a CDC és a Leó1 nagyon hasonló játékstilust igényelnek. tul sok a hasonlóság köztük, a hatalmas sebesség, a remek depresszió, a pontos ágyú, az átlagos camó, mind mind közös.
Hogy az egyiknek 12 a camó a másiknak meg 14, nem égető különbség ;) S ok, a CDCvel egy picit tovább kell várni, mind a leóval, h rászűküljön a célra, de ez sem égető, semmiképp!
S én mind2t periszkóppal használom, szóval nem szorulok senki spotjára B) :lol: , igy amig bokor van a pályán, egyik tankkal sincs semmi gond, távolságot tartva mind2 csodát tud tenni.

Igazából én a sebességes részt egyáltalán nem tudom értelmezni. A leóval homokon is könnyedén forgolódok és dombra is gyorsan felmegy. A CDC-nél, ha kanyarodok, mindig úgy érzem, mintha egy Tanker hajó akarna fordulni. Borzalmas... A CDC-nek addig jó, amig csak a W-t kell nyomni, amint kanyarodni kell, különösen puha talajon... no comment
Szerintem annyi a két tank között a hasonlóság, hogy bármi átviszi, amivel találkozhat a csatában.

u.i.:
idegen-szavak.h...%C3%B3
Ez csak engem idegesít?! :P :evil:

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144271 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Most tényleg egy 8-as prémium és egy 9-es (vagy 10-es) normal összehasonlításán vitatkozunk? :evil:
Csak mert a p88-tól már eljutottunk a Leo-ig.

10 éve 1 hónapja #144349 Írta: Leopardusz

Igazából én a sebességes részt egyáltalán nem tudom értelmezni. A leóval homokon is könnyedén forgolódok és dombra is gyorsan felmegy. A CDC-nél, ha kanyarodok, mindig úgy érzem, mintha egy Tanker hajó akarna fordulni. Borzalmas... A CDC-nek addig jó, amig csak a W-t kell nyomni, amint kanyarodni kell, különösen puha talajon... no comment
Szerintem annyi a két tank között a hasonlóság, hogy bármi átviszi, amivel találkozhat a csatában.
u.i.:
idegen-szavak.h...%C3%B3

a nagy sebességet arra értem, h mind2 könnyedén oda tud érni, ahova kell, s el tud pucolni is onnan, ahonnan kell :lol: nem feltétlenül arra, ha a mocsárban az is7et leforogni

kicsit engem is idegesit közben, de sokkal hamarabb leirható mind az ágyúsülyedés :P

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #144405 Írta: Red_Dragon_HUN
Megválaszolva: Red_Dragon_HUN

u.i.:
idegen-szavak.h...%C3%B3

Csillagászati kifejezés, azt jelenti "negatív magasság"
Pontosan:
"Horizont depresszió: a valódi horizont és a látszó horizont által bezárt szög, amely a megfigyelő földfelszín feletti magasságából adódik."

Párom tanár, nyelvész vénája van, szerinte helyes a szóhasználat, csak kevésbé közismert ez a jelentés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, Hunyadi_Loveszdandar, Ergil

Téma: OFF topik

• fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kedves Bagó!  Nem Bobitusz hergel, hanem te a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 7 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 50 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 18 órája 59 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.