"Na ne feszengjel".
Aki ugyes az eszreveheti hogy tobbet sebeztem. 5 meccsbol egyszer jon ossze. Kitalaltam hogy lehet kidumalni. Azt kell mondani hogy a spotra mentel, amibol nalam mindig tobb volt:)
Aztan silean kirohogott:DD
ha tippelnem kéne, egy az egyben mint egy t-34-85 könnyített MM-el (legalábbis azt hiszem csak +1be dobja a berlin triót). WG leszokhatna már a tankok csomagban árusításáról
A berlini tankok legénységének sima BIA-ja van? Tehát ha mellé rakok egy plusz embert BIA-val, akkor működni fog, nem úgy mint a csajoknál, ugye?
Valamelyik medet meg kellene venni. Talán a Rudy-t, ruszki med legénységből sosincs elég.
Tulajdonképpen egy t-34/85 kimaxolva. Jobban keres,de a blöki miatt nem teljesen kompatibilis a legénység,csak 4fős! ,de legalább ugat... XD szóval semmi extra,szeintem kellemes a szintjén.
Tulajdonképpen egy t-34/85 kimaxolva. Jobban keres,de a blöki miatt nem teljesen kompatibilis a legénység,csak 4fős! ,de legalább ugat... XD szóval semmi extra,szeintem kellemes a szintjén.
Az ág folytatásaként már csak 4 legény kell a tankba !
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: stefanitsr
T-34-85-tel elég hurka voltam (1400+ wn8), a csőlehajlás nélküli tankokkal mindig szenvedek. Cromwell-t szívesebben vennék, a Comet legénységét most tettem át a Cent-be, de annyi brit med talán nem kell.
https://tanks.gg/tank/chi-se