Ez utóbbi meg a fizetős unfair play kemper jóemberek abszolút kiskedvence lesz.
Egy patch-csel később berakják ingame és megveszed goldért... goldot meg lehet szerzni fizetés nélkül is... mellesleg a TD-k 90%-val támogatni kell - értsd kempelni. De nem kell jobban kempelni, mint más TD-vel pl.: T-67-tel. Ilyen formában nehezen értelmezhető a kijelentésed, hogy "unfair".
Aki nem akarja rászánni az időt erre a játékra, nem fog sem esl-ezni, sem klánozni sem semmi, ellenben a nagyot odacsapós nyolcas, tornyos td-ért ki fogja csengeti az árát, mert "azzal lehet keresni". A tudománya ki fog merülni abban, hogy kempel, mert a "td-knek az a dolga" lő kettőt, hármat jó esetben 1500-at sebzett és már keresett.
Namost ilyen bokorkemperekből már most is van meglehetősen sok, ez a szám nőni fog.
Más, szerintem ezt magától is kisakkozta, de a kedvedért most leírtam.
Nagyot akartam szólni, hát, mondhatnék erre bármit is, de inkább nem személyeskedem, gondold csak oda mit mondanék.
Aki nem akarja rászánni az időt erre a játékra, nem fog sem esl-ezni, sem klánozni sem semmi, ellenben a nagyot odacsapós nyolcas, tornyos td-ért ki fogja csengeti az árát, mert "azzal lehet keresni". A tudománya ki fog merülni abban, hogy kempel, mert a "td-knek az a dolga" lő kettőt, hármat jó esetben 1500-at sebzett és már keresett.
Namost ilyen bokorkemperekből már most is van meglehetősen sok, ez a szám nőni fog.
Más, szerintem ezt magától is kisakkozta, de a kedvedért most leírtam.
Nagyot akartam szólni, hát, mondhatnék erre bármit is, de inkább nem személyeskedem, gondold csak oda mit mondanék.
De egy szar kamós, papír TD-vel mégis mi a hatékony harcmodor? Yolo a csata elején??? Ennek a tanknak pont az a lényege, hogy észrevétlenül durrantson oda az ellennek - hátulról vagy max a többiekkel együtt - de szintén hátulról, a társ mögül. Ebben mi az unfair? Ráadásul a RoF (DPM) egyáltalán nem lesz "egetrengető". Mellesleg nem hinném, hogy 9.9 idején a kempelő TD-k rontanák a játékot. De majd Te tanítasz minket mester.
Amúgy személyeskedhetsz, de kevés vagy hozzá szóval lexarom.
Last edit: 10 éve 1 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
Az lenne a kérdésem,hogy a Kanone Jagdpanzer Skorpion és a Rheinmettal közül valamelyik jó lesz?
Tudom, hogy Clevert és az ő stílusát itt sokan nem szeretik, de ez a kis video segíthet a kérdésed első részének megválaszolásában...
Clever véleménye szerint az E-25 Tier8-ban reinkarnálódott változatát láthatod meg Kanonen-ben...
Last edit: 10 éve 1 hónapja by szekomaestro.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun, GamerBoldi
Az lenne a kérdésem,hogy a Kanone Jagdpanzer Skorpion és a Rheinmettal közül valamelyik jó lesz?
Tudom, hogy Clevert és az ő stílusát itt sokan nem szeretik, de ez a kis video segíthet a kérdésed első részének megválaszolásában...
Clever véleménye szerint az E-25 Tier8-ban reinkarnálódott változatát láthatod meg Kanonen-ben...
Csak a Kanonen DPM-je 2383, míg az E25-é 2815, és az E-25 kisebb tierben is van. A Kanonen nagyobb is lesz = rosszabb camo. Lehet, hogy jó tank lesz, de nem egy újabb E-25, nem raknak be egy olyan tankot, amilyet ki kellett venni mert túl népszerű volt.
https://tanks.gg/tank/chi-se