Mi még sosem beszéltünk, nem is fogunk.
Aki nem akarja rászánni az időt erre a játékra, nem fog sem esl-ezni, sem klánozni sem semmi, ellenben a nagyot odacsapós nyolcas, tornyos td-ért ki fogja csengeti az árát, mert "azzal lehet keresni". A tudománya ki fog merülni abban, hogy kempel, mert a "td-knek az a dolga" lő kettőt, hármat jó esetben 1500-at sebzett és már keresett.
Namost ilyen bokorkemperekből már most is van meglehetősen sok, ez a szám nőni fog.
Más, szerintem ezt magától is kisakkozta, de a kedvedért most leírtam.
Nagyot akartam szólni, hát, mondhatnék erre bármit is, de inkább nem személyeskedem, gondold csak oda mit mondanék.
Szerintem az az idő már elég rég leáldozott, amikor a TD-k bárkit terrorizálni tudtak. Csak azt nem értem, ha ilyen rossz véleménnyel vagy róluk, akkor ehhez képest az artykról miért nem?
Visszatérve a tankokra:
- játszottam mind a Scorpionnal (T7) mind a Kanonenjagdpzvel, mind a kettő jó. A Scorpionról:
- elképesztően mobilis és kicsi, bárhová elbújik, jó camo
- gyorsan lő és pontos, lőszer kicsit lassú, de még elmegy
- ISZONYAT papír, 10 mm, tehát leviszi a HE és nincs HP-ja se
- nem forog teljesen körbe, csak asszem 30 fokban, de azt toronyból, így nem veszted el a camod
- a láncforgás érzésre vagy 45 fok, szóval majdnem mint egy orosz med
- 240-et sebez, átütés közepes
Szerintem extrém fun tank, olyasmi YoloWagon mint az AMX 13-57 csak TD-ben
KanoneJagdpz:
- elég jó camo
- elég pontos
- 240-es standard sebzés, ami elég kicsit ezen a szinten
- lapos, de ehhez képest elég jó gundep, jól lehet vele bújkálni
- ez is gyorsan forog
Szerintem teljesen jól játszható, mind a kettőt érdemes megvenni, de az elsőt nem tudták kiegyensúlyozni, vagy nagyon gyenge lett, vagy nagyon erős.
https://tanks.gg/tank/chi-se