Jelenleg 96 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 8 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 9 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 12 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142061 Írta: Tengri
Megválaszolva: Tengri

Érdekelne miért is jobb a t54 proto mit a type59, kifejtenéd ?

Jobban pattint talán, tudja fene ... valahogy a Typével azt hiszem, hogy über OP és pofára is esek majd' mindig. Nem annyira gyors/agilis, ütős, acélos mint várom. A T54 Proto-tól semmit sem várok és majd mindig kellemes csalódást okoz. Tehát teljesen szubjektív vélemény. :-*

tanknumbers.com...%22%5D

Szia!
A tankumbers csillagozása számomra érthetetlen. A gyengébb értékekkel bíró tank a jobb...A type emellett tierlimites.. Így számomra a forrás hiteltelen.
Van type-om és azt kell hogy mondjam, ha ráérzel akkor minden prémium tankot maga mögé utasít. Élvezet vele a játék, és még profit is van bőven.

Elnézve az adatokat, ha mind2-őt tierlimitesnek vesszük, akkor 54 Proto, de ha reálisan szemléljük, akkor Type agyonveri az orosz vetélytársát a tierlimittel.

ha a proto tierlimites lenne, azonnal a legoverpowerebb prem lenne az egész játékban.
elképesztő lövéseket lehet vele pattintani..

csak lassú, vak és az a bizonyos 175 mm átütés...

nem, nem lassú. mennyire lassú? 40-el megyek átlagosan vele. nem tudom mi megy annyival, de nekem teljesen korrekt a sebessége. átütés fronton fele apcr fele sima lőszer van benne, ha pl. tier Xben ellövöm az összes goldot, kerestem vele 25-30k körül. tegnap mentem 5 meccset, kerestem 300k kreditet. szerintem ez sem rossz. top tierként sem előremenni kell hanem megvárni a csapattársakat és support-medként tevékenykedni. egyébként az átütés itt nem érződik annyira mint az i6-nál, mert közepes tankról beszélünk, könnyebb újrapozicionálni.
tier x-ben sima lőszer is elég az esetek felében. ahol nem, ott szintén csak arra lövöm el az apcrt, amiről tudom hogy bemegy.
Tier 8-ban pl. 1vs1 is3-mal, 4x pattintottam, egyszer belőtt, 1500 dmg, super pershing apcr-lőszerrel pattant 5x, én kivégeztem, 800 dmg, stb.
Ezért a pénzért (7800ft) megérte.

A 40-es sebességet a type is tartja, bár a gyorsulása lehetne jobb, de meg lehet szokni. Az ágyúja kellemes, tornya kiváló. A tank legalább olyan jól pattint mint a T-54 1 proto. Top tierként tegnap 1 vs 1 ben egy T-32 és KV-4 lett körültáncolva. És nem wn8 1500 alatti játékosok voltak. Persze lehet, hogy jobb kezekben jó tank a T-54 prot, de a tierlimit hiánya és az alacsony pen miatt meg sem fordult a fejemben a megvétele. Eléggé sok hasonlóságot látok a T95E2 és a T-54 prot között és a az E2 ágyújával így is szenvedek tier 10-ben

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #142110 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
én nem összehasonlításként írtam, a tier limit miatt a type 59 egyértelmű győztes:)
ha lehetne bármilyen csomagban kapni már megvettem volna:D

10 éve 1 hónapja #142137 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

én nem összehasonlításként írtam, a tier limit miatt a type 59 egyértelmű győztes:)
ha lehetne bármilyen csomagban kapni már megvettem volna:D

Úgy, mint ahogy az EU szerver 50%-a. :lol:

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142163 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Ha valaki megvette és élvezi vele a játékot az a legfontosabb. B)

De azért pár tény:
- vak és ezen a távcső sem segít, mert a többi konkurens Tier8-as közepes tank is többnyire távcsővel van felszerelve, de azoknak alapból sokkal jobb a látótávolságuk => ez annyit tesz, hogy a különbség csak nő a tankok között.
T-54 proto (360m) vs Pershing (390m), Panther88 (390m), Panther2 (380m), Centurion (380m), STA-1 (380m), Indien Panzer (380m), Obj416 (370m), T-44 (370m)
Lényegében kijelenthetjük, hogy a medek között a legrosszabb a látótávolsága.

- lassú, az előbb felsorolt tankok közül csak a centurion lassabb, mindegyik gyorsabb nála és nem egy 48-50-55-ös végsebességgel rendelkezik. A többi konkurens közepes előbb tud felvenni kulcspozíciókat és nem csak a végsebessége gyenge a tanknak, hanem a dinamikája is. Elég döcögősen indul és persze be lehet forgatni más tankokat vele, de nem ez a legerősebb oldala.

- átütés, a T-44-nek van még a szabvány 175mm, a többi szintén veri és nem 1-nek van 200+ átütése. A +25%-os RNG-vel azért már jelentős tud lenni a sebző lövések és a lepattanók száma közötti különbség.

- kredit farm. Ebben jó. De melyik tier8-as tankkal nem lehet pénzt keresni? Ha nem csinálsz semmit, akkor is kapsz 15k profitot.

Jó a front páncélja - de ha valaki túlságosan beforgatja, az oldala már könnyen benyeli a sebzést. Jó a tornya szemből, de szintén egy kis "mellé" nézés és máris kapja a sebzést. Az IS-6 és társaihoz képest jobban mozog, de ha nem indulsz el időben, nem tudsz ezzel elmenekülni.

És mivel nincs limit nem is értem, hogy a type59-cel hogyan lehetne összehasonlítani?!

Ettől függetlenül biztos lehet jó köröket menni vele és ha kegyes az MM, akkor bizonyos csatákban/helyzetekben OP hatást kelt. De bőven van hibája és nem látom azt, hogy mitől emelkedne ki a többi tier8-as közepes közül. Sőt! Csak a prémium státusza az (plusz kredit, plusz xp), ami miatt a tier8-as közepesek középmezőnyébe befér.

Pub random csatára én előbb megyek Pershing/Obj416 tankokkal, mint ezzel. ;)
Ha meg kreditet akarok farmolni tier10 elkerülésével, arra az FCM még mindig jobb, mint ez. Gyorsabb, messzebbre lát, van elég lőszere, jobb az ágyúja, egyedül a páncélozottsága nem jobb, de egy közepes harcmodornál pont a páncélozottság a másodlagos, de persze tény, hogy drágább is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas, VindiqueV, Tengri

10 éve 1 hónapja #142258 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Erről van szó, köszi! :) Nekem - sajnos - még nem áll kézre a Type 59, lehet idővel összeszokunk de a T-54 Proto eddig jobban bejött. :-*

10 éve 1 hónapja #142269 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Erről van szó, köszi! :) Nekem - sajnos - még nem áll kézre a Type 59, lehet idővel összeszokunk de a T-54 Proto eddig jobban bejött. :-*

Hát tudod sokan szeretnének hasonló gondokkal küszködni, hogy most melyik tankkal is jobb a játék a Type59-cel vagy a T-54 protoval. :P

10 éve 1 hónapja #142291 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Hát tudod sokan szeretnének hasonló gondokkal küszködni, hogy most melyik tankkal is jobb a játék a Type59-cel vagy a T-54 protoval. :P

A legnagyobb gond azonban a prémtank függőség ... magamról tudom :S :sick: :lol:

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142304 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Hát, nem tudom, a közvetlen ismeretségi körben sajnos van drog és alkoholfüggő is... :(

Inkább két havonta egy prém tank, mint egy hónapban másfél átlagfizetésnyi pia.

Ha nem csinálsz semmit, akkor is kapsz 15k profitot.

Ma 29k nettó profit Cromwell bélával, 2,9k spot melett 0 damage-re... B)

10 éve 1 hónapja #142678 Írta: GamerBoldi
Megválaszolva: GamerBoldi
Helló!
Lenne egy kérdésem melyik 8-as prémium tankot vegyem meg?
Nagyon tanácstalan vagyok,segítsetek!

10 éve 1 hónapja #142687 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Helló!

Üdv,
Ez te vagy?
wot-life.com/eu...boldi/

Ha igen, akkor szerintem ne vegyél még 8-as prémium tankot, inkább egy 5-öset ajánlanék neked. 8-as szinten sokkal több a tapasztalt játékos, tier 5-ben könnyebb jól játszani.

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #142691 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Helló!

Jelenleg még egyiket se!!!
1. Először játsz többet, nagyon kevés és low tier csatáid vannak. Fölösleges még Tier8-ba menned.
2. Húzz ki minimum 2-3 normál tier8-as tankot, lehetőleg különbőző típust (nehéz, közepes) és különböző nemzettel.
3. Ezek után (kb.: 1000-1500 csata múlva) gondold át, hogy melyik stílus fekszik neked, hogyan szeretsz csatázni és annak megfelelően válassz vagy írj konkrét kérdést.

Ha most veszel Tier8-as prém tankot, akkor garantálom, hogy:

- mindenki utálni fog téged
- mindenki téged fog fikázni a csata alatt
- lesznek, akik saját csapattársaid és mégis rádlőnek
- sok-sok csalódás fog érni

Szerintem kár pénzt kiadnod és esetleg idő előtt megutálnod, az amúgy jó játékot, csak azért mert idő előtt vettél high tier prém tankot.

Ez egy őszinte - ingyenes - baráti tanács volt! ;)

10 éve 1 hónapja #142693 Írta: GamerBoldi
Megválaszolva: GamerBoldi
Én tudom,hogy nem vagyok a legjobb játékos csak most nagy pénz hiányban szenvedek.
Úgy 1 hónapon úgy másfél millió pénz kell vagy több mert a 3,4 tankaimból 4-es 5-ös lesznek plusz a Type T 34 is szeretném megvenni.

10 éve 1 hónapja #142695 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
Egyet kell értsek az előttem szólóval. Nekem csak egy 5-ös prémium tankom van,mert nem olcsó egy 8-as prémium. Észrevettem már,hogy sok hát nem is tudom finoman megfogalmazni játékos rohangál prémium tankban,és azt se tudják mi van.
Attól még mert prémium tankban ülsz,még nem fogsz tudni játszani.
Meg se engedném,hogy x csata alatt 5 fölötti prémiumot vegyen valaki,de hát a wg-nek mindegy,hogy egy jó játékos ül benne,vagy egy kezdő,akinek apuci megveszi a tankokat,mert játszott 100 csatát és tetszik neki a játék.

10 éve 1 hónapja #142696 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96

Én tudom,hogy nem vagyok a legjobb játékos csak most nagy pénz hiányban szenvedek.
Úgy 1 hónapon úgy másfél millió pénz kell vagy több mert a 3,4 tankaimból 4-es 5-ös lesznek plusz a Type T 34 is szeretném megvenni.

Pénzhiány? Vicces. 7-es szint alatt ha pénzhiányod van,az csak annyit jelent,hogy nem tudsz játszani,mert alatta kb lehetetlen mínuszba kijönni. 5-6-os tankokkal lehet a legjobban kreditet farmolni.

10 éve 1 hónapja #142699 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
5ös 6os tier hoz a legjobban a konyhára, ha már ott pénzszűkében vagy az elég nagy baj.
Egyrészt ne húzz ennyi annyi ágat és nem lesz ilyen gondod.
Másrészt ne húzz annyi ágat mert nem fogsz megszokni egy stílust sem a sok különféle tank miatt és így egyikkel sem fog jól menni.

Ilyen kis csataszámmal amúgy is nehéz lenne mit ajánlani, mert írhatnánk hogy IS6 mert relatív páncélozott ezért kezdőbarát, de szenvednél a kis átütéssel.
Írhatnánk hogy FCM mert jó az ágyúja, de batár nagy és papír nem tudsz leadni két lövést és halott vagy.

Ha mindenképp prémium tankot akarsz szerintem is nézegess inkább T5-T6ban ott van minden típusból és nem olyan nagy befektetés.
Aztán ha már van elképzelésed hogy melyik tankosztály melyik nemzet az ami érdekel és magasabb szinten is bejön akkor érdemes gondolkodni T8ban.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 48 perce ezelőtt
    • fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 28 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 21 órája 37 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.