Érdekelne miért is jobb a t54 proto mit a type59, kifejtenéd ?
Jobban pattint talán, tudja fene ... valahogy a Typével azt hiszem, hogy über OP és pofára is esek majd' mindig. Nem annyira gyors/agilis, ütős, acélos mint várom. A T54 Proto-tól semmit sem várok és majd mindig kellemes csalódást okoz. Tehát teljesen szubjektív vélemény. 
tanknumbers.com...%22%5D
Szia!
A tankumbers csillagozása számomra érthetetlen. A gyengébb értékekkel bíró tank a jobb...A type emellett tierlimites.. Így számomra a forrás hiteltelen.
Van type-om és azt kell hogy mondjam, ha ráérzel akkor minden prémium tankot maga mögé utasít. Élvezet vele a játék, és még profit is van bőven.
Elnézve az adatokat, ha mind2-őt tierlimitesnek vesszük, akkor 54 Proto, de ha reálisan szemléljük, akkor Type agyonveri az orosz vetélytársát a tierlimittel.
ha a proto tierlimites lenne, azonnal a legoverpowerebb prem lenne az egész játékban.
elképesztő lövéseket lehet vele pattintani..
csak lassú, vak és az a bizonyos 175 mm átütés...
nem, nem lassú. mennyire lassú? 40-el megyek átlagosan vele. nem tudom mi megy annyival, de nekem teljesen korrekt a sebessége. átütés fronton fele apcr fele sima lőszer van benne, ha pl. tier Xben ellövöm az összes goldot, kerestem vele 25-30k körül. tegnap mentem 5 meccset, kerestem 300k kreditet. szerintem ez sem rossz. top tierként sem előremenni kell hanem megvárni a csapattársakat és support-medként tevékenykedni. egyébként az átütés itt nem érződik annyira mint az i6-nál, mert közepes tankról beszélünk, könnyebb újrapozicionálni.
tier x-ben sima lőszer is elég az esetek felében. ahol nem, ott szintén csak arra lövöm el az apcrt, amiről tudom hogy bemegy.
Tier 8-ban pl. 1vs1 is3-mal, 4x pattintottam, egyszer belőtt, 1500 dmg, super pershing apcr-lőszerrel pattant 5x, én kivégeztem, 800 dmg, stb.
Ezért a pénzért (7800ft) megérte.
https://tanks.gg/tank/chi-se