Sziasztok,tudom nem ide tartozik,de hát ha valaki tud segíteni.
Kaptam 20%-os kupont,de nem adja ki vásárlásnál,hogy fel lehet használni!
Mit lehet tenni,mert bármivel próbálkoztam nem jött be!
Köszi a válaszokat!
Ha ráhúzod a kurzort a prémium bolt kupon aloldalán, akkor kijelzi, hogy mire tudod felhasználni.
Tudtommal speciális ajánlatra, már alapból akciós tankra és aranyra nem tudod aktiválni.
Tankos fórumtól azért többet reméltem. Most vagy senki nem használja a t92 könnyűt valamiért, vagy csak újként nem kaptam segítséget a döntésemben. Nem kérdés, hanem nekem ez jön le. Majd kibogarászom innen-onnan mire és mennyire jó a tank.
Pótkaja nélkül lehet felderíteni és lehet távolabbról (oldalba/popsiba) lövöldözni az ellent. Pótkajával már elfogadhatóan fordul, és elég megbízható az ágyú is - bár a "klasszikus" lightos leforgós közelharc így is határeset. Szerintem a harcértéke lényegesen kisebb, mint egy black buldognak.... Ha nem nyílt pályát kap, akkor igen nehéz vele érvényesülni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzivacsRobot
2 lövés után elfogadtam az "arcbamászás" szükségességét. Lehet hogy csak beképzelem, de mintha kiemelt figyelmet kapnék mint célpont. Legalábbis megesett nem egy csatában. Pl. hiába 3an vegzálták az amx 65-öt akkor is inkább rámfordult, pedig ki nem lőhetett a hp-m miatt.
Igen ez a WZ 120ft nem az a bokorban ulos TD fajta, pont azert vettem en is, szepen hozza a penzt es kampanyolasra is jo, nem szeretek TD-vel jatszani, de ezzel elvagyok nem bantam meg a vetelt..
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...