Ez volt hozzá, kredit hozam a lényeg vele arra meg kell neki a saját legénység. .)
Az igaz ,hogy amit adtak legényeket elfelejtettem felképezni, nah mind1, jó ez azért.
Amerikai ágból minden megvan ami kell td-k heavyk, max még a pattonnak fogok egyszer nekiugrani.
Ez volt hozzá, kredit hozam a lényeg vele arra meg kell neki a saját legénység. .)
Az igaz ,hogy amit adtak legényeket elfelejtettem felképezni, nah mind1, jó ez azért.
Amerikai ágból minden megvan ami kell td-k heavyk, max még a pattonnak fogok egyszer nekiugrani.
értelek. Inkább mész vele 50%-osakkal, mint 3-5 skilles e5, T57 heavys legényekkel. Mert az kell neki. Világos, bocs hogy zavartalak.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by kvantumfizikus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton
Nem, nem kell bele saját legénység. Keresni kell egy ugyanolyan nemzethez és ugyanolyan tankosztályhoz tartozó tankot, amiben kompatibilis a legénység. Át se kell képezni, beküldöd a barakkba a legényeket, és beteszed a prémium tankba.
Én értem mit mondotok, de ez már a saját hülyeségem, de szeretem ha minden tanknak megvan a saját legénysége és pont. prém tanknak is. Most mindig pakolgatni őket ha ezzel vagy azzal akarok menni.
kv-5 ben is lassan az 5. skillt húzom rájuk ott vannak jól. Soha nemis cserélgetem őket.
Én értem mit mondotok, de ez már a saját hülyeségem, de szeretem ha minden tanknak megvan a saját legénysége és pont. prém tanknak is. Most mindig pakolgatni őket ha ezzel vagy azzal akarok menni.
kv-5 ben is lassan az 5. skillt húzom rájuk ott vannak jól. Soha nemis cserélgetem őket.
Üdv. Szíved joga, minden tankot saját legénységgel tartani, azonban így elvesztegeted azt a lehetőséget, hogy azonos nemzetű és típusú tank legénységeinek képzése gyorsabban fejlődjön.
Pl, nekem van dicker max és e25 német prém TD-im, amikkel ha játszok, a Grille15 legényeit viszem, ezáltal sokkal hasznosabbak (immáron 5 skill-el) mind a 3 tankban.
Nem tudok mit mondani.
Vagyis annyit igen, hogy ez így teljesen logikátlan. Tanuld meg az átpakolást, 2 másodperc a csata előtt...
Nem tudok mit mondani.
Vagyis annyit igen, hogy ez így teljesen logikátlan. Tanuld meg az átpakolást, 2 másodperc a csata előtt...
Tényleg? Nem megy ez már mod nélkül is automatikusan?
Nem tudok mit mondani.
Tényleg? Nem megy ez már mod nélkül is automatikusan?
Beépítettek valami könnyítő megoldást, de mivel használok xvm-et, így nem tudom pontosan.
Bizony, mód nélkül nem pakolja át automatán. Minden egyes alkalommal át kell helyezni a legényeket. Bár szerencsére két gombnyomással egyszerre átteszi mindet. Nem nagy meló, de azért lehetne ez automatizált alapból.
Bizony, mód nélkül nem pakolja át automatán. Minden egyes alkalommal át kell helyezni a legényeket. Bár szerencsére két gombnyomással egyszerre átteszi mindet. Nem nagy meló, de azért lehetne ez automatizált alapból.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...