Az FV med kellemes meglepetés. valahogy jobban adja, mint a Mod 1. mozgékonyabbnak tűnik,mindenhol viszi szinte a 40-et. gondolom a talaj ellenállásban van a "rejtély". teste papírabb, de a tornya ennek sem rossz, főleg, hogy -10fok a csőlehajlás.
Csak gondoltam megosztom az első benyomásom.
Az FV med kellemes meglepetés. valahogy jobban adja, mint a Mod 1. mozgékonyabbnak tűnik,mindenhol viszi szinte a 40-et. gondolom a talaj ellenállásban van a "rejtély". teste papírabb, de a tornya ennek sem rossz, főleg, hogy -10fok a csőlehajlás.
Én néha meglepődtem, amikor nem vittem be a tornyát szemből aztán csak úgy megkukkantottam, mit tud, és láttam, hogy 170 mm-es ráadásul még szépen döntve is van, na azóta próbálom nem a tornyát lőni
Azt hiszem, nem jól döntöttél. A sta2-m ugyan nincs, de tuti jobb a szuperpörinél. A játék jelen állás szerint nem kedvez a statikus játéknak, a szuperpöri meg pont mozogni nem tud. De ha te mégis bokorban üldögélnél, jobban járnál egy jófajta tankvadásszal, amit pont ilyesmire találtak ki, és annak legalább lenne némi álcája, esetleg jobb átütése, és valami élményt is adhatna. De ez csak az én véleményem.
STA 1 is jobb a STA2-nél, kivéve sebességét... és ha berak tier 10-be szétlőnek... én meg ha tier 8as prém tankot veszek, olyan kell amivel nem kell prémium lőszert használni hogy minnél nagyobb legyen a profit. Száguldozás meg nem hiányzik annyira, tier 6-ban ott a Type 64 , nem unatkozom vele. + a kredit a felfogott sebzésért is jön nem csak okozott sebzésért, sta2-vel meg nem fogsz pattintani.
Azt hiszem, nem jól döntöttél. A sta2-m ugyan nincs, de tuti jobb a szuperpörinél. A játék jelen állás szerint nem kedvez a statikus játéknak, a szuperpöri meg pont mozogni nem tud. De ha te mégis bokorban üldögélnél, jobban járnál egy jófajta tankvadásszal, amit pont ilyesmire találtak ki, és annak legalább lenne némi álcája, esetleg jobb átütése, és valami élményt is adhatna. De ez csak az én véleményem.
Szerinted egy lassú tankkal a bokorba ülve kell kempelni?
Ugye nincs E100-ad!?
Én néha meglepődtem, amikor nem vittem be a tornyát szemből aztán csak úgy megkukkantottam, mit tud, és láttam, hogy 170 mm-es ráadásul még szépen döntve is van, na azóta próbálom nem a tornyát lőni
Az FV med tornya csak akkor tud pattintani, ha jól használják. Ezt figyelembe kell venni ha ellened van.
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Szmertyij.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Az FV med tornya csak akkor tud pattintani, ha jól használják. Ezt figyelembe kell venni ha ellened van.
Rosszakat írtak róla, de 6 kör után a legjobb tankom lett.
WR100% VN8 2219. Ezt eddig egy prémtankom sem tudta. Szerintem kedvenc lesz.
Az ágyúja nagyon jó. A sebesség sem olyan vészesen rossz. Legalább kevesebb hülyeséget tudok vele csinálni.
Jobb mint a hozzászólások alapján gondoltam. Remélem így is marad.
A bot polák csapattárs T-10, a halála után végig engem fikázott a csetben, elmondva mindenféle tomató szarnak, mert nem értette mit miért csinálok.
Javasolta a végjátékban, hogy essek rá a T95-re és forogjam le mert az egy lassú tank.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Sics
Szerinted egy lassú tankkal a bokorba ülve kell kempelni?
Ugye nincs E100-ad!?
E100-am tényleg nincs, de van T28 proto-m. Nem, persze hogy nem gondolom, hogy lassú tank kempelésre való, de ha visszaolvasol, ő írta, hogy nem nagyon akar futkosni a tankjával. Erre írtam, hogy akkor egy td-vel jobban járt volna, azzal lehet bokorban üldögélve szedni az ellent.
... a kredit a felfogott sebzésért is jön nem csak okozott sebzésért...
Javitsatok ki, ha tevedek, de a felfogott sebzesert nehany esetleges medalon kivul tudtommal semmi sem jar. Se kredit, se XP. (Hacsak nem az a kuldetesed.) Nem lehet, hogy a spotsebzessel kevered?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Sics
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...