Szeretném megkérdezni, hogy a Schwarzpanzer a Mutz fekete változata van meg. Annak normális az álca értéke, mint a Mutzé vagy az is bugos, mint a T 34 B esetében?
A Mutzra milyen skilleket érdemes feltenni? Másodiknak a biát gondoltam, elsőre a pillanatkép és a majrélámpa van most, de a vezetőnek és töltőnek egyelőre nem választottam ki semmit. Mit érdemes ?
Köszi a válaszokat.
A fekete festest tesztelni kell gyakorloban (Es aztan megirni ide az eredmenyt

). A kulonbseg amugy a T34-nel nem volt eg es fold, de ugye a nehezeknel a festes nem sokat ad, es azt is szazalekban, egy alacsony ertekhez.
A skillekrol pedig:
A lampa alap, anelkul nehez az elet, foleg vegjatekban, vagy trukkos helyeken. A pillanatkep jo es kotelezo valasztas. Sofornel preferaljak meg a sima utazast, az mindig jol jon, ha valamire menet kozben kell lodoznod, es az elsok kozott emliti minden elemzes kozepeseknel. Minden mas jatekstilus es tank kerdese. A BIA mindig jol jon, mindenhez ad, es kesobb fontos lesz, tehat minimum kesobbi ujraosztasnal, de jol jon. Ezen kivul ha bujkalsz, akkor alca, ha futkosol, akkor javitas. En az alcat javaslom, mivel a tank nem elso vonalas. Toltonel erdekes lehet meg a biztonsagos elhelyezes, mert sosem tudhatod, mikor jon jol (kesobb sem fogod tudni, nem irja ki, hogy na, most enelkul robbantal volna...

). De ez megint akkortol el, amikor 100-ra huztad. Remelem, segitettem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...