Jelenleg 99 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 9 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 17 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 23 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223414 Írta: clanmember
Megválaszolva: clanmember
Szeretném megkérdezni, hogy a Schwarzpanzer a Mutz fekete változata van meg. Annak normális az álca értéke, mint a Mutzé vagy az is bugos, mint a T 34 B esetében?

A Mutzra milyen skilleket érdemes feltenni? Másodiknak a biát gondoltam, elsőre a pillanatkép és a majrélámpa van most, de a vezetőnek és töltőnek egyelőre nem választottam ki semmit. Mit érdemes ?
Köszi a válaszokat.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #223417 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Szeretném megkérdezni, hogy a Schwarzpanzer a Mutz fekete változata van meg. Annak normális az álca értéke, mint a Mutzé vagy az is bugos, mint a T 34 B esetében?

A Mutzra milyen skilleket érdemes feltenni? Másodiknak a biát gondoltam, elsőre a pillanatkép és a majrélámpa van most, de a vezetőnek és töltőnek egyelőre nem választottam ki semmit. Mit érdemes ?
Köszi a válaszokat.

A fekete festest tesztelni kell gyakorloban (Es aztan megirni ide az eredmenyt :) ). A kulonbseg amugy a T34-nel nem volt eg es fold, de ugye a nehezeknel a festes nem sokat ad, es azt is szazalekban, egy alacsony ertekhez.

A skillekrol pedig:
A lampa alap, anelkul nehez az elet, foleg vegjatekban, vagy trukkos helyeken. A pillanatkep jo es kotelezo valasztas. Sofornel preferaljak meg a sima utazast, az mindig jol jon, ha valamire menet kozben kell lodoznod, es az elsok kozott emliti minden elemzes kozepeseknel. Minden mas jatekstilus es tank kerdese. A BIA mindig jol jon, mindenhez ad, es kesobb fontos lesz, tehat minimum kesobbi ujraosztasnal, de jol jon. Ezen kivul ha bujkalsz, akkor alca, ha futkosol, akkor javitas. En az alcat javaslom, mivel a tank nem elso vonalas. Toltonel erdekes lehet meg a biztonsagos elhelyezes, mert sosem tudhatod, mikor jon jol (kesobb sem fogod tudni, nem irja ki, hogy na, most enelkul robbantal volna... :) ). De ez megint akkortol el, amikor 100-ra huztad. Remelem, segitettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: clanmember

8 éve 9 hónapja #223421 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy van 11 000 aranyam/goldom a játékban és nemtudom mit vegyek belőle.Prémtankot szerenték,de nemtudom,hogy egy FCM 50t legyen-e vagy T62E4 és AMX CDC combó :)! ? Valaki tudna esetleg valami tanácsot adni ez ügyben?

11k goldból kijön két nyolcas prém med? OMFG megyek aranyat venni :lol:

8 éve 9 hónapja #223436 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Rossz tank felé hajlasz ha kreditgyárat akarsz - a Mod1-be kell az arany bőven az pedig nem jótékony a kredithozamra :-)
Amúgy jó tank, de magasabb tierben, ha csinálni is akarsz valamit, kel bele a gold.

a 8-as árleszállitásos prém tankok közül szerintetek melyik med-et vegyem meg ? STA 2 hallom buff után elég ütős , sztetek megvegyem ?. CDC nem tetszik mert papír. FCM-re nincs zsém, szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom és lomha. Olyan prém kéne medek közül ami jól hozza a kreditet.

Detto ebbe a szituba vagyok én is, egyre jobban hajlok a mod1 felé.

8 éve 9 hónapja #223439 Írta: zetike02
Megválaszolva: zetike02
Szerintetek megéri megvenni a Skoda T 40-et, és a Strv m/42-57-et? Erre a kettőre fáj a fogam, legénységhúzáshoz legfőképpen. Lenne pénzem 1-2 nyolcasra is, főleg, hogy most akciósak, de amiket meg tudnék venni (pl: SuperPershing, CDC, Revo... stb.) nincs bele legénységem, és nem is szeretnék olyan nem prémium ágat elkezdeni, hogy tudjam rakosgatni a legénységet, ezzel kihasználva a prémtank egyik előnyét. :dry:

8 éve 9 hónapja #223440 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Szerintetek megéri megvenni a Skoda T 40-et, és a Strv m/42-57-et? Erre a kettőre fáj a fogam, legénységhúzáshoz legfőképpen. Lenne pénzem 1-2 nyolcasra is, főleg, hogy most akciósak, de amiket meg tudnék venni (pl: SuperPershing, CDC, Revo... stb.) nincs bele legénységem, és nem is szeretnék olyan nem prémium ágat elkezdeni, hogy tudjam rakosgatni a legénységet, ezzel kihasználva a prémtank egyik előnyét. :dry:

Szia!
Én mint ex Skoda T40 tulaj, és mint büszke Strv tulaj mondom, hogy válaszd a svédet, és örömködj T6-ban, 7-ben, és lopkodj T8-ban.

A Skoda szörnyű. Ha nincs T E L J E S E N összeszűkülve, karcsú az esélye, hogy eltalálod az ellenfelet. Ugyanakkor a svéd meg pontos, egy tárból sebzel átlagban 520-570-et... Aztán 15 mp szünet.
A svéd kicsi, a csehszlovák óriási. Széjjel is kapnak, ha nem vigyázol.

8 éve 9 hónapja #223441 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Szia!
Én mint ex Skoda T40 tulaj, és mint büszke Strv tulaj mondom, hogy válaszd a svédet, és örömködj T6-ban, 7-ben, és lopkodj T8-ban.

A Skoda szörnyű. Ha nincs T E L J E S E N összeszűkülve, karcsú az esélye, hogy eltalálod az ellenfelet. Ugyanakkor a svéd meg pontos, egy tárból sebzel átlagban 520-570-et... Aztán 15 mp szünet.
A svéd kicsi, a csehszlovák óriási. Széjjel is kapnak, ha nem vigyázol.

Szintén a svédet ajánlom!A Skoda-t nagyon utálom,mostanság már "szorzózni" se szoktam,inkább kihagyom :sick:

8 éve 9 hónapja #223447 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa
Ha stat hunter vagy akkor kell bele az arany lőszer, amúgy teljesen jól hozza a lóvét gold nélkül is. Med oldalon csak a tier 10 csoda oroszokat nem lövöd át. De ha 10-ben vagy, biztos ott sunnyog egy papír cdc, grille 15 stb.

Rossz tank felé hajlasz ha kreditgyárat akarsz - a Mod1-be kell az arany bőven az pedig nem jótékony a kredithozamra :-)
Amúgy jó tank, de magasabb tierben, ha csinálni is akarsz valamit, kel bele a gold.

a 8-as árleszállitásos prém tankok közül szerintetek melyik med-et vegyem meg ? STA 2 hallom buff után elég ütős , sztetek megvegyem ?. CDC nem tetszik mert papír. FCM-re nincs zsém, szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom és lomha. Olyan prém kéne medek közül ami jól hozza a kreditet.

Detto ebbe a szituba vagyok én is, egyre jobban hajlok a mod1 felé.

8 éve 9 hónapja #223451 Írta: kisbreki
Megválaszolva: kisbreki
Üdv!
A krupp-steyr be át lehet ültetni pl rhm-ből a legényeket?
THX

8 éve 9 hónapja #223453 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Üdv!
A krupp-steyr be át lehet ültetni pl rhm-ből a legényeket?
THX

igen,még passzol is a legénység kiosztás az rhm-el
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kisbreki

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223455 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419
A Krupp bekerült a vbaddict statisztikákba, 12000 körüli nettó bevétellel, a Skorpió szintjét nem éri el, de az E25-nél jobb. Bár gondolom sokan (gyengébben is) játszanak most vele.

szerk: ha csak EU szervert nézem, akkor -1880 kredit. Ilyen gáz?!

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223458 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
Nem olyan rossz az a kis 7es. Vannak vele is rosz körök, Pl amikor fókusz tüzet kap az első spotnál, akkor hamar elfogy az a 800 hp. Arty 1 lövéssel kicsapja, nah olyankor van az, h 10k nettó a bevétel. 1k dmg 20k nettó 1500-2000 körül már 30-35k, 2k+ rá már 40 feletti zseton jön. Nagyon függ a pályától és a csapattól! Nekem az egyik kedvenc gépem lett. Pályaismeret elengedhetetlen követelmény az álcaskill és a paralámpa mellé. RHM legények/csajok passzolnak bele, én is velük használom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419

8 éve 9 hónapja #223460 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

... szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom ...

Vagy ahogy sikerül, ... vagy nem. :whistle:

Mindenesetre remélem minden D-25T ágyúval rendelkező tanker így gondolja, és ráesnek pl. az én SP-emre. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: INFARKTUS, Balista1

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223504 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Ha stat hunter vagy akkor kell bele az arany lőszer, amúgy teljesen jól hozza a lóvét gold nélkül is.

Tehát, az állításodban prémium lőszerrel többet sebzek, többet ölök, következetesen többet nyerek (statisztikáknál először ezeket nézzük?), nélküle meg ugyan többet nem nagyon fogok keresni ezzel a tankkal, de elmondhatom, hogy nem vagyok "stat hunter"?

Roger that.

8 éve 9 hónapja #223528 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Ha stat hunter vagy akkor kell bele az arany lőszer, amúgy teljesen jól hozza a lóvét gold nélkül is.

Tehát, az állításodban prémium lőszerrel többet sebzek, többet ölök, következetesen többet nyerek (statisztikáknál először ezeket nézzük?), nélküle meg ugyan többet nem nagyon fogok keresni ezzel a tankkal, de elmondhatom, hogy nem vagyok "stat hunter"?

Roger that.

Nagyobb esély az átütésre. Ebből következhet a több sebző lövés, bár tudjuk a wn8-at nem csak a sebzés határozza meg.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 4 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.