Nézegettem hogy a Scorpion G nek elég jó az alap álcája, érdemes rá álca skillt rakni? vagy inkább más hasznosabbakra? jelenleg vegyes van rajta meg a BIA megy, harmadik sornak gondoltam az álcát ha érdemes.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#223184Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Sziasztok ma szüleim megleptek egy Italeri Ferdinand modellel ( shop.italeri.co...d.aspx ) . Mellé adtak egy 105 Lefh18b2 Francia 5 spg.A kérdésem az lenne,hogy jó-e legénység huzásra a francia arty ág hoz? megéri elkezdeni?Most van prémium fiókom és igy 600-1000 sebzésre egy jó 30-45 ezret ad, sokan írták,hogy nem jó farmolásra mert sok prém kell nos én egyátalán nem használok mégis 700 átlag sezés most(pár csata) nagyon bejövös gép van töltés,célzás gyorsító.Pár mondtatot,véleményt tudnátok róla írni?
Sziasztok ma szüleim megleptek egy Italeri Ferdinand modellel ( shop.italeri.co...d.aspx ) . Mellé adtak egy 105 Lefh18b2 Francia 5 spg.A kérdésem az lenne,hogy jó-e legénység huzásra a francia arty ág hoz? megéri elkezdeni?Most van prémium fiókom és igy 600-1000 sebzésre egy jó 30-45 ezret ad, sokan írták,hogy nem jó farmolásra mert sok prém kell nos én egyátalán nem használok mégis 700 átlag sezés most(pár csata) nagyon bejövös gép van töltés,célzás gyorsító.Pár mondtatot,véleményt tudnátok róla írni?
Van elemzés Am én anno a tier 7esig mentem azon az ágon de nem győzött meg,szerintem nem éri meg de ez csak az én véleményem.Viszont a Lefh18b2 egész szórakoztató kis arty
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Vargs
Van elemzés Am én anno a tier 7esig mentem azon az ágon de nem győzött meg,szerintem nem éri meg de ez csak az én véleményem.Viszont a Lefh18b2 egész szórakoztató kis arty
nekem itt volt a lényeg
'Erősen játékstílus függő. Ha ki akarod használni a LeFH maximális potenciálját, akkor kénytelen vagy 10-15 aranyat betárazni ami sajnos előszeretettel zabálja fel a profitot. Ilyenkor a tarifa -10k-tól a csillagos égig terjedhet cserébe jóval több sebzést osztasz ki és sokkal valószínűbb, hogy nyer a csapatod, mintha csak HE-vel lövöldöznél.'
viszont nekem még prém nélkul is 20-30 k profit lenne szóval nem igazán értek egyet az elemzéssel
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#223187Írta: Bélabá
Megválaszolva: Bélabá
Magasabb szinten nem kompatibilis a legénység kell még rádiós meg második töltő. Ha nem akarsz goldot lőni ,lődd a puhányabb gépeket, meg nyitott td-ket hálásak lesznek... Meg az is szép ha Te tartod láncon a nehezeket a többieknek... BIA-val + optikával 438m a látótávom (csak kíváncsiságból raktam fel). Volt hogy sikerült nyitott pályán magamnak spottolni . Az álcája viszont gyengus 9.7 ,5.88( álló/mozgó)
Nézegettem hogy a Scorpion G nek elég jó az alap álcája, érdemes rá álca skillt rakni? vagy inkább más hasznosabbakra? jelenleg vegyes van rajta meg a BIA megy, harmadik sornak gondoltam az álcát ha érdemes.
Nem, hogy érdemes, hanem kötelező minden álcával kapcsolatos dolog. / Háló, skillek / Minden más ráér.
Ha ezek megvannak, akkor teljesedik ki a tudománya ennek a kis vadállatnak.
Legénység húzásra kellene valami ,azért gondoltam erre mert most olcsóbb. T26E5 Patriot meg most nem kapható, az jónak tűnik...
Hátha benyomják még a Patriotot. /Én is ma vettem meg a Libertét./ Nem mintha attól euforikus állapotba kerülne az ember, de az SP-nél azért lényegesen jobb./
SkorpióG: ne légy hülye, a 100% álca+lámpa az még csak a minimum...
Olyan ellenfelek között kell életben maradnia, hogy ... ugye egynek ott vannak a t8 lightok, szintén jó álcázkodással, meg mire ide eljut vélhetőleg sok skilles legénységgel (leánysággal..) Aztán meg ott vannak a t9-t10 medek, hasonlóan kegyetlen álca+látótáv skillekkel. Ja és vannak/lehetnek más bokorból camperkedő TDk is a pályán. t8-t9-t10 csatákban a pálya nagyon kicsi: sokan gyorsan odaérnek bárhova, és kibaszott nagyon a látótávok... ha alacsonyabb tierben megszoktad hogy mikor spotolják fel a T-67 vagy Hellcat gépedet ... na arra itt most még vagy 50 métert rá kell számolni!
Úgy hogy a Skorpió élete nagyon függ az álcájától. ( És még mi lesz akkor ha tényleg bejönnek a t10 lightok...)
siralom.. szerintem a wgnél sem gondolták ezt komolyan át.. mondjuk akkor a tier 12-13 meccsek elérhetőek lesznek megint.. ami a 8k+ spot küldiknek erősen elősegítője....
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akinek van libertéje és t-34-3. Szóval szeretnék venni még egy prém tankot de nem bírok dönteni, és érdekelne akinek megvannak.. melyiket érdemes megvenni? vagy inkább rakjam el a pénzt az object 252u-ra? Játékélmény számít, meg persze azért ne mínuszba kelljen kijönnöm.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...