Jelenleg 142 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 43 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 9 hónapja #223181 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W
Nézegettem hogy a Scorpion G nek elég jó az alap álcája, érdemes rá álca skillt rakni? vagy inkább más hasznosabbakra? jelenleg vegyes van rajta meg a BIA megy, harmadik sornak gondoltam az álcát ha érdemes.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #223182 Írta: Bélabá
Megválaszolva: Bélabá
Legénység húzásra kellene valami ,azért gondoltam erre mert most olcsóbb. T26E5 Patriot meg most nem kapható, az jónak tűnik...

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223184 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Sziasztok ma szüleim megleptek egy Italeri Ferdinand modellel ( shop.italeri.co...d.aspx ) . Mellé adtak egy 105 Lefh18b2 Francia 5 spg.A kérdésem az lenne,hogy jó-e legénység huzásra a francia arty ág hoz? megéri elkezdeni?Most van prémium fiókom és igy 600-1000 sebzésre egy jó 30-45 ezret ad, sokan írták,hogy nem jó farmolásra mert sok prém kell nos én egyátalán nem használok mégis 700 átlag sezés most(pár csata) nagyon bejövös gép van töltés,célzás gyorsító.Pár mondtatot,véleményt tudnátok róla írni?

8 éve 9 hónapja #223185 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Sziasztok ma szüleim megleptek egy Italeri Ferdinand modellel ( shop.italeri.co...d.aspx ) . Mellé adtak egy 105 Lefh18b2 Francia 5 spg.A kérdésem az lenne,hogy jó-e legénység huzásra a francia arty ág hoz? megéri elkezdeni?Most van prémium fiókom és igy 600-1000 sebzésre egy jó 30-45 ezret ad, sokan írták,hogy nem jó farmolásra mert sok prém kell nos én egyátalán nem használok mégis 700 átlag sezés most(pár csata) nagyon bejövös gép van töltés,célzás gyorsító.Pár mondtatot,véleményt tudnátok róla írni?

Van elemzés ;) Am én anno a tier 7esig mentem azon az ágon de nem győzött meg,szerintem nem éri meg de ez csak az én véleményem.Viszont a Lefh18b2 egész szórakoztató kis arty :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Vargs

8 éve 9 hónapja #223186 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs

Van elemzés ;) Am én anno a tier 7esig mentem azon az ágon de nem győzött meg,szerintem nem éri meg de ez csak az én véleményem.Viszont a Lefh18b2 egész szórakoztató kis arty :troll:

nekem itt volt a lényeg
'Erősen játékstílus függő. Ha ki akarod használni a LeFH maximális potenciálját, akkor kénytelen vagy 10-15 aranyat betárazni ami sajnos előszeretettel zabálja fel a profitot. Ilyenkor a tarifa -10k-tól a csillagos égig terjedhet cserébe jóval több sebzést osztasz ki és sokkal valószínűbb, hogy nyer a csapatod, mintha csak HE-vel lövöldöznél.'
viszont nekem még prém nélkul is 20-30 k profit lenne szóval nem igazán értek egyet az elemzéssel :)

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223187 Írta: Bélabá
Megválaszolva: Bélabá
Magasabb szinten nem kompatibilis a legénység kell még rádiós meg második töltő. Ha nem akarsz goldot lőni ,lődd a puhányabb gépeket, meg nyitott td-ket hálásak lesznek... Meg az is szép ha Te tartod láncon a nehezeket a többieknek... BIA-val + optikával 438m a látótávom (csak kíváncsiságból raktam fel). Volt hogy sikerült nyitott pályán magamnak spottolni . Az álcája viszont gyengus 9.7 ,5.88( álló/mozgó)

8 éve 9 hónapja #223189 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A francia prém arty egy fene kis bestia. Köpi a skulókat és permatracken tarthatsz vele egy tankot.
FV304 francia módra. Ja, és van páncélja is :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

8 éve 9 hónapja #223200 Írta: DonCartach
Megválaszolva: DonCartach
Az egyik legjobb arty :troll:

8 éve 9 hónapja #223201 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Nézegettem hogy a Scorpion G nek elég jó az alap álcája, érdemes rá álca skillt rakni? vagy inkább más hasznosabbakra? jelenleg vegyes van rajta meg a BIA megy, harmadik sornak gondoltam az álcát ha érdemes.

Nem, hogy érdemes, hanem kötelező minden álcával kapcsolatos dolog. / Háló, skillek / Minden más ráér.
Ha ezek megvannak, akkor teljesedik ki a tudománya ennek a kis vadállatnak.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223202 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1

Legénység húzásra kellene valami ,azért gondoltam erre mert most olcsóbb. T26E5 Patriot meg most nem kapható, az jónak tűnik...

Hátha benyomják még a Patriotot. /Én is ma vettem meg a Libertét./ Nem mintha attól euforikus állapotba kerülne az ember, de az SP-nél azért lényegesen jobb./

8 éve 9 hónapja #223204 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa

kb 1 spot, és ko volt a felderítettnek...lealáztak minket, hiába volt nálink is pár db
Mellékletek:

8 éve 9 hónapja #223219 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton
És akkor ennyi volt advent. :spaz:

Az E 25 volt az egyetlen jó dobás.

8 éve 9 hónapja #223221 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
SkorpióG: ne légy hülye, a 100% álca+lámpa az még csak a minimum...

Olyan ellenfelek között kell életben maradnia, hogy ... ugye egynek ott vannak a t8 lightok, szintén jó álcázkodással, meg mire ide eljut vélhetőleg sok skilles legénységgel (leánysággal..) Aztán meg ott vannak a t9-t10 medek, hasonlóan kegyetlen álca+látótáv skillekkel. Ja és vannak/lehetnek más bokorból camperkedő TDk is a pályán. t8-t9-t10 csatákban a pálya nagyon kicsi: sokan gyorsan odaérnek bárhova, és kibaszott nagyon a látótávok... ha alacsonyabb tierben megszoktad hogy mikor spotolják fel a T-67 vagy Hellcat gépedet ... na arra itt most még vagy 50 métert rá kell számolni!

Úgy hogy a Skorpió élete nagyon függ az álcájától. ( És még mi lesz akkor ha tényleg bejönnek a t10 lightok...)

8 éve 9 hónapja #223223 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007
siralom.. szerintem a wgnél sem gondolták ezt komolyan át.. mondjuk akkor a tier 12-13 meccsek elérhetőek lesznek megint.. ami a 8k+ spot küldiknek erősen elősegítője....

8 éve 9 hónapja #223303 Írta: danironaldo
Megválaszolva: danironaldo
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akinek van libertéje és t-34-3. Szóval szeretnék venni még egy prém tankot de nem bírok dönteni, és érdekelne akinek megvannak.. melyiket érdemes megvenni? vagy inkább rakjam el a pénzt az object 252u-ra? Játékélmény számít, meg persze azért ne mínuszba kelljen kijönnöm.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.