Olyan kérdésem lenne,hogy van 11 000 aranyam/goldom a játékban és nemtudom mit vegyek belőle.Prémtankot szerenték,de nemtudom,hogy egy FCM 50t legyen-e vagy T62E4 és AMX CDC combó ! ? Valaki tudna esetleg valami tanácsot adni ez ügyben?
Olyan kérdésem lenne,hogy van 11 000 aranyam/goldom a játékban és nemtudom mit vegyek belőle.Prémtankot szerenték,de nemtudom,hogy egy FCM 50t legyen-e vagy T62E4 és AMX CDC combó ! ? Valaki tudna esetleg valami tanácsot adni ez ügyben?
Én Lowe-re szavaznék mostani állapotában egész jó tank amit aranyért megvehetsz,jól keres,az ágyúja eddig is jó volt ,most pedig jó páncélt és erősebb motort kapott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akinek van libertéje és t-34-3. Szóval szeretnék venni még egy prém tankot de nem bírok dönteni, és érdekelne akinek megvannak.. melyiket érdemes megvenni? vagy inkább rakjam el a pénzt az object 252u-ra? Játékélmény számít, meg persze azért ne mínuszba kelljen kijönnöm.
Liberté! A T-34-3-hoz nagyon sok türelem kell,és akkor még finoman fogalmaztam!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Sziasztok!
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akinek van libertéje és t-34-3. Szóval szeretnék venni még egy prém tankot de nem bírok dönteni, és érdekelne akinek megvannak.. melyiket érdemes megvenni? vagy inkább rakjam el a pénzt az object 252u-ra? Játékélmény számít, meg persze azért ne mínuszba kelljen kijönnöm.
Nekem mintha gyengébb átütésű volna az utóbbi időben és már nem mozogna annyira jól a T-34-3,más nem tapasztalt ilyet? Pedig az egyik kedvencem
Sziasztok!
Nekem mintha gyengébb átütésű volna az utóbbi időben és már nem mozogna annyira jól a T-34-3,más nem tapasztalt ilyet? Pedig az egyik kedvencem
Ha rám hallgatsz elfelejted a t-34-3at,akkor már inkább a Revo.Nagyon pontos ágyúja lett a buff után és ugyancsak 390es az alfája.A liberté artymágnes,ha eltalál oda a fél életed.Jó páncélzata van,ha kettő közül kell dönteni a franciát ajánlom.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#223399Írta: Dam95
Megválaszolva: Dam95
a 8-as árleszállitásos prém tankok közül szerintetek melyik med-et vegyem meg ? STA 2 hallom buff után elég ütős , sztetek megvegyem ?. CDC nem tetszik mert papír. FCM-re nincs zsém, szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom és lomha. Olyan prém kéne medek közül ami jól hozza a kreditet.
a 8-as árleszállitásos prém tankok közül szerintetek melyik med-et vegyem meg ? STA 2 hallom buff után elég ütős , sztetek megvegyem ?. CDC nem tetszik mert papír. FCM-re nincs zsém, szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom és lomha. Olyan prém kéne medek közül ami jól hozza a kreditet.
Detto ebbe a szituba vagyok én is, egyre jobban hajlok a mod1 felé.
Detto ebbe a szituba vagyok én is, egyre jobban hajlok a mod1 felé.
Az utolsó két-másfél év a "MOBILITÁS-DPM" kettősségéről szólt, a SP és a Mod1 lassú a mappon, az offensive jelleg nagymértékben csorbul, ekkora arany mennyiségeteknél, érdemesebb inkább kihúzni FreeXP-ből az összes med oroszt (pl. T-54,T-62A, Obj-140). Mert úgy látom, hogy az igazán jó tankosok is vissza nyúlnak a "régi iskola" jól bevált tankjaihoz, annak ellenére, hogy a WG elárasztotta bőségével a játékosait......
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#223413Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Igen, de Colin és Dam keresni is akar a prem. tankokkal. Amiket Herr Ober felsorol - mint tudjuk - nem prem. tankok és nem , hogy hoznak, hanem inkább visznek. Mindenki golddal használja őket, mert abban a közegben amiben mozognak másképp életképtelenek minden mozgékonyságuk ellenére.
Az STA2-t nem ismerem. SP az átütés buff után némileg használhatóbb lett, de a tempója egy medhez képest őrjítő. A T34-3 mozgékony, időnként pontatlan nem rossz tank, de a papír teste miatt - mint írta valaki nem tűri a hibákat. / Meglátásom szerint az ebből a tankból kihozható teljesítmény kirívóan függ a legénység tudományos fokozataitól, skilljeitől.
A T54 firt protó semmiben nem kiemelkedő. Nem lomha, de lassú- bár ez nem az a lassúság mint az SP esetében - nem sebez nagyokat, viszont kellemesen pattintgat.
A három közül talán a legkiegyensúlyozottabb tank. A hozama teljesítményfüggő természetesen.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...