Sziasztok! Érdemes megvenni az új német vadászt és/vagy a LIBERTÉt?
Van 20k aranyam, érdemes francia Shermannt és/vagy FV-t venni?
Kizárólag élvezeti célból érdeklődöm a tankok iránt, mert van pár kreditnyomdám már.
Köszi a válaszokat
Ezek a tankok csak a shop-ból elérhetőek, így aranyért nem tudni megvenni.
Azért tettem fel 2 kérdésben, mert az új tankok(libereté és krupp) csak pénzért vásárolhatóak a shopban, míg a régiek(francia shermann és fv) a játékon belül is aranyért...
Sziasztok! Érdemes megvenni az új német vadászt és/vagy a LIBERTÉt?
Van 20k aranyam, érdemes francia Shermannt és/vagy FV-t venni?
Kizárólag élvezeti célból érdeklődöm a tankok iránt, mert van pár kreditnyomdám már.
Köszi a válaszokat
Ezek a tankok csak a shop-ból elérhetőek, így aranyért nem tudni megvenni.
A Libero elég jól használható tank. A kis TD hajaz a Skorpionra, ha azt is tudja a maga szintjén, akkor igen jó vétel lehet. Én is szemeztem vele, de már annyi ilyen TD-m van a Borsigtól a Skorpionon át a Grilléig, hogy a végén úgy döntöttem ezt most inkább kihagyom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun
Sziasztok !
Eljött a vásárlás ideje, 4 db tank maradt FCM, CDC, Mod 1, panther 8.8.
Leginkább FCMről és Panther 8.8 rol érdekelne vélemény.
FCM ér annyival többet mint amennyivel többe kerül?
üdv
Bár a WGnél nem lehet sosem tudni, de lehet arra esély, hogy pár héten belül bekerül a shopba a SkorpionG? Kéne egy farmolós tank, de ha nem lesz sokáig Skorp, akkor veszek Löwét. Aki játszott mostanában Löwével, azok véleménye alapján a buff után jobb lett, ugye?
Bár a WGnél nem lehet sosem tudni, de lehet arra esély, hogy pár héten belül bekerül a shopba a SkorpionG? Kéne egy farmolós tank, de ha nem lesz sokáig Skorp, akkor veszek Löwét. Aki játszott mostanában Löwével, azok véleménye alapján a buff után jobb lett, ugye?
Most volt az unnepek alatt a Skorpion G a shopban, de en a helyedben varnek amig berakjak ujra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419
Most volt az unnepek alatt a Skorpion G a shopban, de en a helyedben varnek amig berakjak ujra.
Tudom, hogy volt, csak azt sikeresen elbénáztam, azaz az utolsó reggelre hagytam, és a paypal nem működött, de én voltam a töketlen. Akkor várok, addig marad a turán3
... szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom ...
Vagy ahogy sikerül, ... vagy nem.
Mindenesetre remélem minden D-25T ágyúval rendelkező tanker így gondolja, és ráesnek pl. az én SP-emre.
Végül csak a Superpörköltet vettem meg a STA 2 helyett, jobban megéri, DPM ide vagy oda, ez a tank hajlamos a pattintásra és tovább marad életben + jobban hozza a kreditet....a STA 2-vel folyamat mozogni kell, ha alkotni akarsz és még 9-10 be is bedobhat.
Azt hiszem, nem jól döntöttél. A sta2-m ugyan nincs, de tuti jobb a szuperpörinél. A játék jelen állás szerint nem kedvez a statikus játéknak, a szuperpöri meg pont mozogni nem tud. De ha te mégis bokorban üldögélnél, jobban járnál egy jófajta tankvadásszal, amit pont ilyesmire találtak ki, és annak legalább lenne némi álcája, esetleg jobb átütése, és valami élményt is adhatna. De ez csak az én véleményem.
... szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom ...
Vagy ahogy sikerül, ... vagy nem.
Mindenesetre remélem minden D-25T ágyúval rendelkező tanker így gondolja, és ráesnek pl. az én SP-emre.
Végül csak a Superpörköltet vettem meg a STA 2 helyett, jobban megéri, DPM ide vagy oda, ez a tank hajlamos a pattintásra és tovább marad életben + jobban hozza a kreditet....a STA 2-vel folyamat mozogni kell, ha alkotni akarsz és még 9-10 be is bedobhat.
Azt hiszem, nem jól döntöttél. A sta2-m ugyan nincs, de tuti jobb a szuperpörinél. A játék jelen állás szerint nem kedvez a statikus játéknak, a szuperpöri meg pont mozogni nem tud. De ha te mégis bokorban üldögélnél, jobban járnál egy jófajta tankvadásszal, amit pont ilyesmire találtak ki, és annak legalább lenne némi álcája, esetleg jobb átütése, és valami élményt is adhatna. De ez csak az én véleményem.
Kipróbáltam gyakorlóban, hogy mit bír a páncélja, és ahogy sejtettem, ahol nem védte riot shield, ott mind bement az összes lövés, még a frontján is (egy Hellcat volt a másik oldalon). Azért vettem meg, mert kellett egy tierlimites nyolcas is, ha már a Revó nem az, és pénzem meg nem volt FCM-re. A SP nálam az elmegy kategóriába esik. Pénzt tényleg jól hozza, mivel nekem nagyon ritkán kell prémiumlőszerhez nyúlnom, de bármikor szívesebben választanám helyette mind a Revót, mind a T34-et, amit amúgy pöppet megutáltam az utóbbi időkben, a buff ellenére is (el nem adom, mert fizettem érte).
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...