Jelenleg 153 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 52 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 8 hónapja #223556 Írta: Dam95
Megválaszolva: Dam95

... szuperpershinget meg tornyán úgy ütöm át ahogy akarom ...

Vagy ahogy sikerül, ... vagy nem. :whistle:

Mindenesetre remélem minden D-25T ágyúval rendelkező tanker így gondolja, és ráesnek pl. az én SP-emre. :trollol:

Végül csak a Superpörköltet vettem meg a STA 2 helyett, jobban megéri, DPM ide vagy oda, ez a tank hajlamos a pattintásra és tovább marad életben + jobban hozza a kreditet....a STA 2-vel folyamat mozogni kell, ha alkotni akarsz és még 9-10 be is bedobhat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #223568 Írta: Eljenek_a_malacok
Megválaszolva: Eljenek_a_malacok
Sziasztok!
Valahogyan van rá lehetőség, hogy egy régebbi accounton lévő prémium tankokból (59-Patton, M41 GF, T44-100,T34 B) vagy legalább az egyiket egy másik accountra áteni ?D:D

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223582 Írta: Mawe007
Megválaszolva: Mawe007
Sziasztok!
Jómagam kiállok a LÖWE mellet... :) Brutális nehéz vas.. ha valaki nyakába esel (pl egy IS3.... ;) )nem feltétlen éli túl... persze lehet Te sem.. nekem sikerült.... :)
Ágyúja pontos (igazi német cucc) nehéz.... és ebből adódóan lassú ez is tény... Nem élvonalbeli tank.. mivel nem feltétlen érsz oda elsőnek.. Viszont, ha jól el tudod dugni, tornyot is jól mozgatod... (ami brutál) akkor jó-párat lehet pattintani... GOLD-ot nem igen használok, mivel elsődlegesen legénység fejlődésére és pénzszerzésre használom... (na és imádok vele játszani... ;), de ez egyéni stílus és ízlés kérdése... ) Ott viszont tudja a dolgát... Eddigi legjobb bevételem 84000 volt, + kitüntetések... nettó 50.... szóval jó kis gép...
Most az új 17-es verzióval a páncélzatát is kicsit helyre tették (végre)... (nem átlőhetetlen mielőtt félreért valaki... :) ) de ügyesen mozogva E100, IS7 is képes pattanni... némi szerencsével is persze. Ami nagy gyengéje a motor... ha elölről meglövik (mint a németek ált) kapásból motort kap... na akkor az igazi szívás... mert tetű lassú lesz.... ha kifogy a javító cucc... Érdemes a legénység minden tagját kiképezni javításra és tűzoltásra... (másik gyengéje... tüzes a "kicsike") Minden esetre fanatikusa lettem (valaki utálja...) és nem bántam meg... T10-re a pénzt, IS3-ra, IS7 re, stb megkerestem vele.... :) Én fan vagyok... :) Makettként is megvettem és brutális a Tiger I és II mellett.... :)
Köszönöm a türelmetek!
Jó csatákat!

8 éve 8 hónapja #223583 Írta: Mawe007
Csatlakozom a LÖWE mellett... :)

8 éve 8 hónapja #223584 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
+1
You got it ;-)

Ha stat hunter vagy akkor kell bele az arany lőszer, amúgy teljesen jól hozza a lóvét gold nélkül is.

Tehát, az állításodban prémium lőszerrel többet sebzek, többet ölök, következetesen többet nyerek (statisztikáknál először ezeket nézzük?), nélküle meg ugyan többet nem nagyon fogok keresni ezzel a tankkal, de elmondhatom, hogy nem vagyok "stat hunter"?

Roger that.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

8 éve 8 hónapja #223588 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Sziasztok!
Valahogyan van rá lehetőség, hogy egy régebbi accounton lévő prémium tankokból (59-Patton, M41 GF, T44-100,T34 B) vagy legalább az egyiket egy másik accountra áteni ?D:D

1. Nem szeretnék élő malacot enni. Nagyon morbid.

2. Nincs.

:)

8 éve 8 hónapja #223599 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Sziasztok!
Jómagam kiállok a LÖWE mellet... :) Brutális nehéz vas.. ha valaki nyakába esel (pl egy IS3.... ;) )nem feltétlen éli túl... persze lehet Te sem.. nekem sikerült.... :)
Ágyúja pontos (igazi német cucc) nehéz.... és ebből adódóan lassú ez is tény... Nem élvonalbeli tank.. mivel nem feltétlen érsz oda elsőnek.. Viszont, ha jól el tudod dugni, tornyot is jól mozgatod... (ami brutál) akkor jó-párat lehet pattintani... GOLD-ot nem igen használok, mivel elsődlegesen legénység fejlődésére és pénzszerzésre használom... (na és imádok vele játszani... ;), de ez egyéni stílus és ízlés kérdése... ) Ott viszont tudja a dolgát... Eddigi legjobb bevételem 84000 volt, + kitüntetések... nettó 50.... szóval jó kis gép...
Most az új 17-es verzióval a páncélzatát is kicsit helyre tették (végre)... (nem átlőhetetlen mielőtt félreért valaki... :) ) de ügyesen mozogva E100, IS7 is képes pattanni... némi szerencsével is persze. Ami nagy gyengéje a motor... ha elölről meglövik (mint a németek ált) kapásból motort kap... na akkor az igazi szívás... mert tetű lassú lesz.... ha kifogy a javító cucc... Érdemes a legénység minden tagját kiképezni javításra és tűzoltásra... (másik gyengéje... tüzes a "kicsike") Minden esetre fanatikusa lettem (valaki utálja...) és nem bántam meg... T10-re a pénzt, IS3-ra, IS7 re, stb megkerestem vele.... :) Én fan vagyok... :) Makettként is megvettem és brutális a Tiger I és II mellett.... :)
Köszönöm a türelmetek!
Jó csatákat!

Nettó 100k fölött is lehet vele durrogtatni, legyen megfelelő sebzés és hozzájárulás. Én is kedvelem és nem érdekel ki mit gondol (úgy általában sem). A páncélja komolyabb lett, már csak úgy kapásból a hasát nem lődözik át, így a motort sem tudják ellőni olyan könnyen. Lassú, éppen ezért úgy kell helyezkedni vele, hogy legyen lehetőség lőni. 9.17 után mintha sűrűbben dobálna 10-be... De ott meg több a hp. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mawe007

8 éve 8 hónapja #223611 Írta: Mawe007
Nettó 100k fölött is lehet vele durrogtatni, legyen megfelelő sebzés és hozzájárulás. Én is kedvelem és nem érdekel ki mit gondol (úgy általában sem). A páncélja komolyabb lett, már csak úgy kapásból a hasát nem lődözik át, így a motort sem tudják ellőni olyan könnyen. Lassú, éppen ezért úgy kell helyezkedni vele, hogy legyen lehetőség lőni. 9.17 után mintha sűrűbben dobálna 10-be... De ott meg több a hp. ;)[/quote]

Igazad van a 100k nettóval.. sajna nekem még nem jött össze... de igyekszem. Egy kicsit talán páncélvadászként is lehet érdemes a pontos ágyúval használni... lopakodva, rejtőzködve a jó tulajdonságaira építve... Mindenképp támogató üzemmódban... (ahogy említed is)
De a lényeg egy é ugyan az .... a játék élvezete és élménye!... :) (persze nem mások kárára és itt nyilván nem az ellenfél kilövésére gondolok!) Egyszerűen az ember érezze jól magát... és élvezze a kikapcsolódást... :)
Kisebb tierben Matilda, Churchil III is bejön... :) jó kis meggymag köpködők... :) és egész jókat is lehet menni velük....
De a favorit akkor is a LÖWE! :)

8 éve 8 hónapja #223627 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Sziasztok!
Köszönöm a türelmetek!
Jó csatákat!

Hali!

Nagyjából egyetértek Veled viszont a tűzoltást teljesen felesleges skillnek érzem rajt,egy automata tűzoltó készülék és kész,emiatt egy skillt "elvesztegetni".
Amúgy én is nagyon szeretem (2140 csata,2 kiválóságjel,5skilles legénység,stb) :oops:

8 éve 8 hónapja #223629 Írta: fly
Megválaszolva: fly
Figyelem: Spoiler!

Tény és való,a Löwe most egy remek tank lett.De azért prém fiók nélkül 100k-t nem fogsz minden csatában összehozni.Biztos vannak olyan játékosok(nagyon kevés),akik prém nélkül átlagban tudnak ennyit keresni.
Nemhiába csavarták le a credit szorzókat.
De most prém nélkül átlagban 45-50k lehet keresni a csodás buff miatt,ami "élhetőbbé" tette a tankokat.A buff előtt,mikor egy nagy rakás ócskavas volt a Löwe,és a T34,jó,ha átlagban 35k volt.

Csodás dolgokra képes a WG üzletpolitikája.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223634 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Sziasztok! A LÖWÉvel még nem mentem sokat, és nem sokszor tudtam 100 nettó felett menni eddig, de 1 konkrétra emlékszem MUTZcal mentem 1 ászt 1416 sebzéssel és 7402 hozzájárulással kerestem tisztán 124068 kreditet, nagyon jól sikerült csata volt, pedig az rng nem volt velem, de legalább a többiek igen, az többet számít :)

8 éve 8 hónapja #223636 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan
nekem a löwe hozta a legtöbb pénzt a játékban.
régen zsinórban mentem vele a 100-120 ezres köröket.
aztán amikor variáltak vele talán a lőszer is drágább lett és ezek a körök átmentek 60-80 ezresbe és ki is szerettem belőle :blondy:

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223639 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Nekem most a legtöbb bevétel a Schwarcival volt,.
Legénységet ugy kukáztam össze :blondy:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan

8 éve 8 hónapja #223650 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Figyelem: Spoiler!

Tény és való,a Löwe most egy remek tank lett.De azért prém fiók nélkül 100k-t nem fogsz minden csatában összehozni.Biztos vannak olyan játékosok(nagyon kevés),akik prém nélkül átlagban tudnak ennyit keresni.
Nemhiába csavarták le a credit szorzókat.
De most prém nélkül átlagban 45-50k lehet keresni a csodás buff miatt,ami "élhetőbbé" tette a tankokat.A buff előtt,mikor egy nagy rakás ócskavas volt a Löwe,és a T34,jó,ha átlagban 35k volt.

Csodás dolgokra képes a WG üzletpolitikája.

Senki nem állította, hogy minden csatában 100k fölött fogsz lőni prém nélkül, illetve azt sem, hogy átlagban ennyit lehet vele lőni mindenkinek. Arról volt szó, hogy lehet 100 fölött is lőni vele, prémium fiókkal nyilván könnyebb. Ettől fügettlenül a gép nem rossz, csak alkalmazkodni kell hozzá. Aki nem szeret tetű lassű járművekkel játszani, annak nem feltétlenül ajánlott, de határozottan jobb lett a páncél. Nem lő be minden jött-ment kapásból.

8 éve 8 hónapja #223682 Írta: Firemanhun
Megválaszolva: Firemanhun
Sziasztok! Érdemes megvenni az új német vadászt és/vagy a LIBERTÉt?
Van 20k aranyam, érdemes francia Shermannt és/vagy FV-t venni?
Kizárólag élvezeti célból érdeklődöm a tankok iránt, mert van pár kreditnyomdám már.
Köszi a válaszokat

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 31 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.