Sziasztok!
Jómagam kiállok a LÖWE mellet...

Brutális nehéz vas.. ha valaki nyakába esel (pl egy IS3....

)nem feltétlen éli túl... persze lehet Te sem.. nekem sikerült....

Ágyúja pontos (igazi német cucc) nehéz.... és ebből adódóan lassú ez is tény... Nem élvonalbeli tank.. mivel nem feltétlen érsz oda elsőnek.. Viszont, ha jól el tudod dugni, tornyot is jól mozgatod... (ami brutál) akkor jó-párat lehet pattintani... GOLD-ot nem igen használok, mivel elsődlegesen legénység fejlődésére és pénzszerzésre használom... (na és imádok vele játszani...

, de ez egyéni stílus és ízlés kérdése... ) Ott viszont tudja a dolgát... Eddigi legjobb bevételem 84000 volt, + kitüntetések... nettó 50.... szóval jó kis gép...
Most az új 17-es verzióval a páncélzatát is kicsit helyre tették (végre)... (nem átlőhetetlen mielőtt félreért valaki...

) de ügyesen mozogva E100, IS7 is képes pattanni... némi szerencsével is persze. Ami nagy gyengéje a motor... ha elölről meglövik (mint a németek ált) kapásból motort kap... na akkor az igazi szívás... mert tetű lassú lesz.... ha kifogy a javító cucc... Érdemes a legénység minden tagját kiképezni javításra és tűzoltásra... (másik gyengéje... tüzes a "kicsike") Minden esetre fanatikusa lettem (valaki utálja...) és nem bántam meg... T10-re a pénzt, IS3-ra, IS7 re, stb megkerestem vele....

Én fan vagyok...

Makettként is megvettem és brutális a Tiger I és II mellett....

Köszönöm a türelmetek!
Jó csatákat!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...