Csatlakozom az előttem szólóhoz. Annyi kitétellel, hogy én nehéz tankhoz képest nem érzem lomhának. Amikor először megjelent, akkor vettem meg, és egyáltalán nem bántam meg.
Előnyei:
+ A front és a torony kifejezetten kemény
+ Jó ágyú, kiváló átütéssel (nem emlékszem, hogy valaha goldot lőttem volna vele, szerencsére elég pontos a weakspotok meglövéséhez is)
+ Egész jó függőleges ágyú kitéríthetőség.
+ Nehéz tankhoz képest jó mobilitás
+ Jó kredithozam
Hátrányai:
- Oldala papír.
- A festése (bár ez ízlés kérdése)
- A parancsnoki kupola gyenge pont. (annyira nem vészes, kis mozgatás mellett is jó eséllyel kivédhető az arra adott lövés)
Az ultimate csomagot vettem meg anno, annyival került többe kb, mint a hozzá adott gold. Én azért választottam azt, mert francia nehézhez nem volt még elfogadható legénységem. A csomagban lévő extra küldikkel sikerült az ARL44 85-90%-os legényeiből az 5X XP szorzóknak és a legénységi XP bónuszoknak hála kicsit használhatóbbat csinálni (100%, +teljes sor BIA, + kb. 50% a második skillre).
Amúgy is kellett némi arany, így nekem megérte csomagban.
Egyébként most is meg lehet venni csupaszon, 13 kHUF-ért.
Nem vagyok jó játékos (finoman fogalmazva), de ezzel a vassal élvezetes csatákat lehet menni még nekem is, a frontpáncélja miatt a kisebb hibákat megbocsájtja, és kellő átütése van ahhoz, hogy sebezni is lehessen vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Sics, Ba_nshee
Sziasztok, nézegettem videókat de megkérdezném itt is,hogy a liberté mennyire használható tank? statok szerint nem rossz. eddig csak kv-5 öm volt az után fellendülés lenne? Vagy még éppen a spershingen gondolkodom a nagyobb pennel már használhatóbbnak tűnik és persze majdnem feleannyiba kerülne O.o Melyik lenne a jobb?
A Tier 10 TD-k lövéseit azért ne próbáld meg vele mellel leszedni...
Viccen kívül, ott már nem az átütéstől véd meg a páncél, hanem legalább annyit véd, hogy célozni kelljen rád. Értve ezalatt azt, hogy ha csak kapáslövésekkel próbálkoznak menet közben szemből lődözni, akkor ott reális esélyed van arra, hogy pattints. Viszont ha T10 vasak rendesen becéloznak, akkor már nem sokat ér a páncél.
Csodák persze léteznek, volt, amikor sikerült egyedül feltartanom a keleti szegélynél a Fiery Salient pályán egy T57 E3 párost úgy, hogy lett kb. 5 k felfogott sebzésem, de még full hp-n voltam, mire az arta kiszedte az E3-at, a T57 tornyát pedig én is tudtam bontogatni. De ez a ritka.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, PZoli
Gyenge páncél átütése van, elkéri aranyat ha nehéz tankként hajtod. Én közepesnek tekintem, játék közben is velük megyek, úgy nagyon jó. Kv-1, KV-1s már pl szétkapja. Nem egy frontharcos)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
Hát nem egy nagy élvezet a játék vele Lassú,páncélja nagyjából "működik",a gun átütése elmegy de egy 7es tdhez képest nem valami nagy szám,pl a 6os Su-100nak is nagyobb az alap penje... a sebzése se valami elrettentő ,az artik nagyon kedvelik Kerek 100 csatám van vele,de nem tudom megmondani mikor mentem vele utoljára,az értelmesebb playereknek nem jelent sok gondot a páncélja sem.
Hát nem egy nagy élvezet a játék vele Lassú,páncélja nagyjából "működik",a gun átütése elmegy de egy 7es tdhez képest nem valami nagy szám,pl a 6os Su-100nak is nagyobb az alap penje... a sebzése se valami elrettentő ,az artik nagyon kedvelik Kerek 100 csatám van vele,de nem tudom megmondani mikor mentem vele utoljára,az értelmesebb playereknek nem jelent sok gondot a páncélja sem.
Azzal kiegészíteném, hogy annak ellenére, hogy lomha és arty csemege, amíg szemben van az ellenféllel, azért nem ütik be olyan könnyen. Ha meg szeretnéd venni, nyugodtan vedd meg. Nekem bejött, és biztosan nem vagyok vele egyedül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...