Nekem nagyon tetszik a 6os svéd, a skoda sem rossz, de messze van a m/42-57től, japán tigrisem nincs, de nem is igazán csábít....
Használhatóbbak sh-ban a lent írt tankok prémium verzióban is(rudy, cromwell b)
A mai millió dolláros kérdés:
- Melyik hatos prémet éri meg megvenni a játékon belüli tech treee-ből?
(arra az esetre, ha egyszer újra klánba tolnám a pici popómat)
Skoda T40? Ikea Strv m/42-57?
(utóbbi mellett szól az ingyen adott csaj legénység)
Esetleg legyek perverz és vegyek japán tigrincset?
Esetleg inkább tolja az ember a szimpla t34-85, cromwell, OI valamelyikével? (utóbbival nem játszottam a nerf óta, de azelőtt liláskodtam vele)
SU100y, dickie max, tog2 van, köszi 
Szia!
A Skoda T40-et a buff után eladtam.

és tök jó érzés volt. Azzal képtelenség volt bármit is eltalálni, ha nem szűkültél be fullra...(Pedig a TVP 50/51es 3 skilles fiúk verették benne) +hatalmas bálna test, és mégis papír...
Ellenben én csak ajánlani tudom a svéd hatos prémet.
Igaz, még csak 200 csatám van vele, de nagyon szeretem. A gun ugyan az, mint a "sima" 6os med ágyúja, csak ugye autoloader. Ami abból jó, hogy ha egyszer becéloztad, simán kapsz 4 sebző lövést. A gond, hogy nagy mák kell, hogy reload előtt kiszedd az ellenfelet, mert T6-ban 15 mp töltés, azért kicsit erős... érdemes menni a falkával és csipegetni.Maga az ágyú pontos (0.32), 2 mp-es intraclip (1,92 a szűkülés) célzásgyorsító érezhetően javít rajta és a légkondi is.
Ugyanakkor csak -6° a sülyledés, ami olykor meg tud szivatni.
Teste papír, még random pattanók is 20-ból egyszer. Lassú, lassan fordul, lassan mássza a hegyet.
Camoja tré.
De mindezek ellenére az ágyúja miatt -szerintem- egy szerethető és okosan mozogva használható verda. Randomra, SH-ra Csapatba (CW-re is vittem párszor, de oda lassú.

) De egy jó csapatban hasznos tag tudsz lenni Vele.
Azt a 6 sör-6 feles árat bőven megéri
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...