Nem merem megvenni a Mutzot nem találni róla semmi épkézláb véleményt. Illetve angol, német honlapokon írják, hogy jó, de azok 2014-es bejegyzések. Akkor még az IS 6 és a 112 is jó volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Nem merem megvenni a Mutzot nem találni róla semmi épkézláb véleményt. Illetve angol, német honlapokon írják, hogy jó, de azok 2014-es bejegyzések. Akkor még az IS 6 és a 112 is jó volt.
Hat en most megvettem de ,hogy mi lesz belole azt nem tudom... Akartam egy uj tier8 permet mert a T54protot mar meguntam..,
Ok,irok de sajna alig van nemet tankom most mar,csak a Leo1,anno ez volt az elso tizes tankom de nem hasznalom mert bena vagyok,nincs pancelja,stb legenyseget is most a Mutzba raktam..., engem legfobb a kredit erdekel..,felek attol,h ennek is papir pancelja lesz es akkor nekem ennyi is volt..
Last edit: 8 éve 9 hónapja by tibi144.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Sniper tank, masodik vonalas. Jo csolehajlas, jo pancelatutes, viszonylag jo mozgekonysag. Pancel teren nala papirabb talan mar csak a CDC (esetleg meg a TVP VTU). A legenysege a Leopard 1 vonaleval kompatiblis.
Nem tudom milyen jatekos vagy de ez a tank igenyel nemi palyaismeretet, egyebkent szenvedni fogsz vele.
Ja! Majdnem elfelejtettem leirni, hogy ez a tank NEM tierlimites, igy tier X csatakat is fog latni.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by dobilaci.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Balista1, MPeter71
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#221208Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Igen, ezt írják a németek is. Hat bejegyzést találtam. Őt dícséri, egy szerint a legjobb med, egyvalaki megbánta.
Ami azt illeti nálam a kitartó lelkesedés nagyobb mint a játéktudomány, de újabban már boldogulok lightokkal is.
Hát nem tudom.... ?
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Buszon, telóról írok, ezért csak röviden. Az itteni elemzés elég jól leírja a lényeget. A páncél papír, sidescrape nincs, de néha meglepő dolgok pattannak a fura szögek miatt. Az ágyú egész pontos, bár nekem szokott trollkodni. Töltési ok, átütést, alfát mindenki eldönti magának, hogy elég-e neki? Sebesség ok, viszont a test- ill. toronyforgás szerintem kicsit gyér egy ilyen jellegű tankhoz. Manőverezés, dombharc közben konkrétan szuggerálni szoktam a pixelkupacot, hogy mennyé már te sz.r! Persze lehet, hogy, én használom rosszul a jószágot. Kredithozam, részben az alacsony lőszer ár miatt, szerintem rendben van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Balista1
Igen, ezt írják a németek is. Hat bejegyzést találtam. Őt dícséri, egy szerint a legjobb med, egyvalaki megbánta.
Ami azt illeti nálam a kitartó lelkesedés nagyobb mint a játéktudomány, de újabban már boldogulok lightokkal is.
Hát nem tudom.... ?
Na mentem egy csatát,sajnos hiába töltök fel 3 képet mindig kidob.
Páncél az nincs, ez nem egy T54 proto,sajnos én hozzá szoktam a pancélhoz, itt ha meglátott,lekapnak akkor neked garázs.
Pozitívum, hogy jóval mozgékonyabb
.,szokni kell az tutti..,csak egy csatát mentem,ebből nem kell levonni semmit..,béna vagyok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Hali, sziasztok!
Elgondolkoztam nagyon ezen a csoda szép tankon(Panzer 58 Mutz), gyors vélemény? medet szeretnék venni... Illetve hogy hogy éri meg megvenni? csomagba(feketével) vagy csak simán?
üdv
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...