Én már tényleg nem tudom.. Vannak pillanataim amikor akarom és várom a 13-át, van amikor pedig elbizonytalanodom picit.
Ha már tier limit...van nála jobb alternatíva..?
Úgy érzem tudnám szeretni, de lehet hamar megunnám?
Ahha, ezzel meg is van a probléma forrása - ha a tankot rosszul használják (oldalát mutatja, illetve szemből csak áll és bambul várva hogy belődd). Szemből, ahogy használni kell mozgatva-forgatva, az életben nem lövöd be azokkal a vacak pontatlan ágyúkkal és azzal a pennel a kupolát.
Az a Tigris elég béna lehetett...én a T-34-3 tankommal 175 pennel szemből simán kiszedem nem nehéz
Sokszor csaptam már be az SP-t a tetején keresztül WZ-111-gyel, pedig ugyanaz az ágyú, mint a T-34-3-on.
A teste persze túl kemény 175 pennek, de az oldala nagyon gyenge, gyakran forgatják túl és akkor már ott is üthető, nem csak a tetején. Nem azt mondom, hogy tízből tízszer belövöm, mert mégiscsak pontatlan hozzá a ruszki 122-es, de közel sem lehetetlen.
Márpedig sokan rosszul használják, többek között SP-ből látok a legtöbbet Tier tízben
Btw nem arról volt szó, hogy menjünk be gyakorlóba és szemből, álló helyzetből verjelek meg egy 122-es löveggel, hanem, hogy mi, hogy tapasztaltuk randomban ellenfélként az SP-t. Az én tapasztalatom az, hogy be tudom lőni a tetejét egy kis mákkal WZ-111-gyel, amúgy meg mást lövök, megkerülöm, lerohanom stb... nem legyőzhetetlen. Kevesen használják jól, így meg nem nagy ellenfél.
Én már tényleg nem tudom.. Vannak pillanataim amikor akarom és várom a 13-át, van amikor pedig elbizonytalanodom picit.
Ha már tier limit...van nála jobb alternatíva..?
Úgy érzem tudnám szeretni, de lehet hamar megunnám?
Észszerűbb várni egy Scorpion G-re?
Érdemes várni a G-re!
Az én csekély meglátásom a következő.
Drágának tartottam a G-t de az utolsó nap csak megvettem. Hogy is szól a fáma?! Nem illik bele a jelenlegi "metába" játékmenetbe a Jgt8.8. Lassú és hiába limites ha nincs szerencséd megesznek mielőtt bármi maradandót alkotnál. E
llenben a G-vel oda érsz mindenhova, tudsz menekülni és FOROG a tornya! Valamint a G rendelkezik azzal az átütéssel és sebzés nagysággal ami max osztályban is használhatóvá teszi.
Szóval nem kell félni vele a 10-es tankok között sem, sőt! Ha nagyon jól helyezkedsz a végén csak a kreditet kell számolgatnod meg a sok megcsinált személyes küldetésnek örülni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos, Sics
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220751Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Nos, megint sikeresen elvettétek tőle a kedvem.
Várok akkor...hátha.
A tier 7-es Krupp azért nem nagyon izgat, mert a másik Scorpoin az szerencsére meg van és nagyon szeretem
Nos, megint sikeresen elvettétek tőle a kedvem.
Várok akkor...hátha.
A tier 7-es Krupp azért nem nagyon izgat, mert a másik Scorpoin az szerencsére meg van és nagyon szeretem
Ne felejtsük el, hogy nem létszükség. Ha nem lesz G el lehet tenni azt a pénzt későbbre is...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos
Egy kicsit elkanyarodnék a SP felé ha megengeditek.
Ha tényleg buffolni fogják az átütését, nem lehet elképzelni, hogy kiveszik a boltból, vagy esetleg elveszíti a tier-limit képességét?
Remélem szólnak előtte. Most tervezem megvenni ha lesz leárazás. Ezzel az átütéssel már érdekesebb lesz.
Jó lenne ha bejönne egy 30%-os kupon (mint néhány hónapja) abból aztán egy 10k goldos csomag, majd az év végi leárazásnál a -15% az ingame shopban és bumm így lett a Chocapic vagy mi.
Ha jól számoltam ezzel úgy 4000 forint körüli összeget lehetne megspórolni.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220855Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
Korábban nem nagyon nézegettem a black ed-es tankokat, mert nem volt ami érdekelt volna. Most viszont itt a swarz Mutz, amin már elgondolkodtam, részben azért mert a sima megvan, tetszik is de ez a fekete még jobban. Úgy emlékeztem, hogy akinek megvan az alap modell, az féláron veheti meg a fekete verziót, viszont a shopban semmi erre utaló dolgot nem láttam. Van ugyan egy duó pack, de nem tudom, hogy ha azt megvenném akkor az eredeti árát aranyban vagy kreditben kapnám-e meg? Bár még mindig jobban érdekelne egy szimpla féláras opció.
A fekete verziókra lehet feliratokat, emblémákat, álcafestést venni, vagy azok is olyan fixált skinek mint a Mutzé vagy a WG Final-es tankoké?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...