8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#219916Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
_Szazados_ igen ez a legénységi xp-s dolog lemaradt.
De nálam a mérlegre van téve az is választásnál, hogy ne robotikusan farmoljak ha kredit kell, hanem játék legyen az is. Lehetőleg minden tier leosztásban megéljen a jármű önerőből sima lőszerrel.
Ha ezeket szempontként odatesszük a tankokhoz mint kívánt kritérium, azért elég sok prem jármű kiesik.
legénységi skill húzásra nem veszek tankot. Játszok a kiszemelt tankkal. Ha véletlenül egybeesik a kifarmolt tank és az általam kiválasztott prem jármű, ami farmoláskor is szórakoztat akkor annak örülök. De szo*ni nem veszek célirányosan is6-ot.
Mert bár saját tierben még a wg szerint is az egyik "legjobb" azért a 175pen-el elvergődni ott is nevetséges avval a mobilitással. Az acélfalra meg nem fizetnek.
Ez lett volna a gondolat. Inkább meg kell venni ezeket az új "kakas mezes" (új francia bunker heavy), vagy "sas mezes" (új amcsi pershing/t32 keveréket) járművek egyikét, még ha többe is kerülnek. Mert könnyen boldogul velük az ember.
Bár a fekete IS-6 egyszerűen szép... féláron megérte volna akkor is ... de úgy tűnik már megszűnt a féláron gift küldés lehetősége, úgy hogy most már mindegy is végül is.
Úgy se nagyon akartam most prémtankra költeni, inkább gépet fejlesztenék
Ne bánd az IS6 nagyon csúnya feketében,a T34 elmegy de az IS6,lehet ezt adom el nem a normált.
Nem is csodálom, ha egész eddig úgy számoltál, hogy 10% a különbség. Azért lehet, hogy érdemes újragondolni, ha még aktuális lesz. Főleg, hogy az az 50% azon kivételek közé tartozik, ami "szorozódik" a többi bónusszal, nem összeadódik (ugyanúgy mint a prémium fiók +).
Su-122-44.. mintha most jönne a páncél buff rá nem?
Ahogy néztem, nem igazán fog változni az effektív vastagsága a páncéljának. Igazából csak egy E-25 féle lövegkarakterisztika kéne neki, hogy balanszolt lehessen
Szevasztok! Gyors kérdés!
Elvileg az is6Black-et meg tudnám venni fél áron, ha megvan az is6.. Namost az is6 réges rég megvan.. de sehol nem találom, hogy mitől lenne nekem olcsóbb az is6B, mint egy "halandónak"" Opcióként csak annyi van, hogy legyek bejelentkezve, hogy lássam az ajánlatot.. de semmi nem változik az árában..
Valami megoldás? Köszi. Üdv. Reki.
Szevasztok! Gyors kérdés!
Elvileg az is6Black-et meg tudnám venni fél áron, ha megvan az is6.. Namost az is6 réges rég megvan.. de sehol nem találom, hogy mitől lenne nekem olcsóbb az is6B, mint egy "halandónak"" Opcióként csak annyi van, hogy legyek bejelentkezve, hogy lássam az ajánlatot.. de semmi nem változik az árában..
Valami megoldás? Köszi. Üdv. Reki.
Minden bizonnyal be kell jelentkezz ahhoz, hogy akciósan lásd, hiszen ha ki vagy jelentkezve, az oldal nem tudja, hogy neked megvan a sima IS-6
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...