Százados, amit írsz az igaz... de mint ahogy az én tapasztalatom is a dolog egyik oldala, úgy a tiéd is csak egy másik oldal.
Te remek játékos vagy: a recent WN8-ad 3300 körül jár ( és ezt a szintet tudod az összes komoly tankoddal kb. Le a kalappal a tudásod és az elméleti felkészültséged előtt egyaránt.
Megnéztem:
- WZ-111-gyel 844 csatát nyomtál le randomban
- és néhányszor még nyolcas osztagba és ranked csapatcsatába is bevitted.
- a sebzésed ezzel a tankkal átlagban 1790
Asszem kijelenthetjük, hogy ennek a tanknak Te a nagymesrere vagy.
(Megnéztem egy ismerősömet, ő 2300 körüli recenttel tolja.. nála
- 619 csata van ezzel a tankkal randomban (osztegba 7x vitte be)
- átlagsebzése 1433
Na most Ti mindketten "lilák" vagytok. Ugye van fogalmad róla, hogy a játékosok mekkora hányada ilyen szintű játékos? ( Te kb a felső 0.5%-ba tartozol, ő kb a felső 1%-ba.)
A többiek nálatok jóval gyengébbek...
A vbaddict ( nem tudok jobbat, mondjatok jobbat ) adatai szerint ennek a WZ-111 átlagsebzése 1167. ( Összehasonlításképp az IS-6 1181-et, az IS-3 pedig (némi meglepetésemre) 1093-at tud.)
Tudjuk, a statisztikai adatokkal vigyázni kell, a fenti anomália oka valszeg az lehet, hogy IS-3-at húz ki a legtöbb olyan játékos, akiket (hozzám hasonlóan) bottal volna célszerű elkergetni a WOT közeléből... az IS-6 pedig szerintem főképp azért sebez jobban mint a WZ, mert részint jobb az ágyúja részint meg túlélőképesebb a páncélteste.
No de a bevételekhez visszatérve.
Amikor egy tank jövedelmezőségét elemezgetjük, akkor nem árt belegondolni abba,hogy ki fog vele játszani, és mennyire sikeresen fog vele szerepelni.
Pld a Chi-Nu-Kai átlagsebzése 411, az én átlagom vele 412 .. tehát kijelenthetjük hogy én azzal a tankkal "átlagos" játékos vagyok.
Ezzel szemben a WZ-111-gyel az átlagsebzésem csk 759, ami messze elmarad a tank fent már említett átlagsebzésétől, tehát ezzel a tankkal én jócskán átlag alatti játékos vagyok.
Na most: a nagy kérdés az, hogy aki a kérdést felteszi ( hogy neki miképp fog muzsikálni egy bizonyos tank) az erősen függeni fog attól, hogy mennyire fogja ő azt jól tolni ...
És az megtippelhető, hogy jó eséllyel nem fogja úgy tolni mint Te... és sajna az is valószínűsíthető, hogy nálam viszont jobban fogja csinálni.
Meg lehetne persze nézni, hogy az érinett játékos mennyire játszik jól úgy általában, illetve ami még lényegesebb, hogy a kérdezett prémtankhoz hasonló stílusú vasakkal mit szokott alkotni, és ezek alapján lehetne megtippelni, hogy a kérdezett tankkal mit fog alakítani.
( Játszani
lehet nem tudok jól... de adatokat elemezni, "mögéjük látni" asszem igen ... a valóság meg olyan dolog, ami miatt ha megsértődnék akkor tényleg nagy marha volnék

... )
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...