Jelenleg 54 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 50 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja #218737 Írta: Skjenngard
Megválaszolva: Skjenngard
Eközben, a Szovjetúnióban... 35 és 47 USD. Még az EU adókkal IS jobban járnánk.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #218739 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Én speciel valamilyen értelmes ötletet. Bármilyent :) ...

A rövid ideig megvásárolható tankok pld egy (marketing szempontból) értelmes akció: ki lehet csalogatni vele vásárlók zsebéből a pénzt... mert ugye ha most nem veszi meg, akkor később fene tudja hogy megveheti-e vagy hogy mikor és mennyiért ...

Ez a tank (termék) túl kis vonzerővel bír: sokaknak megvan, és kb bármikor megvehető ( az meg hogy fekete nem biztos hogy szempont ... nem azért adnak 13 ezer Ft-ot egy prém tankért mert szép színes... )

Adnák ezt a fekete izét ( vagy gyakorlatilag bármely feketére festett t8 prém tankot) mondjuk kilenc ezer Ft-ért egy napig... lenne sok instant vásárló? Valszeg igen... mert sejthető, hogy jövő ilyenkorig nem lesz hasonló akció. ( Kérdés lenne persze, hogy hosszabb távon nyereség-e ez a WG-nek... mert esetleg később teljes áron megvette volna.. fene tudja. )

Ez így szerintem NEM akció... Egy ajánlat, aminek sok értéke nincs... tehát kevés vásárlót fog megmozgatni.

8 éve 10 hónapja #218744 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Ez így szerintem NEM akció... Egy ajánlat, aminek sok értéke nincs... tehát kevés vásárlót fog megmozgatni.

Szerintem nem is akartak sok vásárlót megmozgatni. 1-2 hét és indulnak az évvégi akciók, az adventi naptár meg konkrétan 5 nap múlva.
Ez a mostani akció nagyjából annyit árul el, hogy valami marketinges főnök a fejéhez csapott a tévé reklámok alapján, hogy b... m.. erre nem készültünk. Pár gyors telefon, hogy mit tud a csapat kitalálni: bakker minden használható ötletet ellőttünk az adventi naptárra. Na most mi legyen? Akkor jött Vologya, és azt mondta, hogy a black buldog milyen szépen ment pár hónapja, legyen most valami szép ruszki fekete tank, az még a mi fejlesztőinknek is belefér fél óra alatt. Na most itt tartunk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Okynawa, Sics

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218762 Írta: Daralo
Megválaszolva: Daralo
T26E5 Esete tojnak az EUs dolgokra:
1 válasz:
(3 mecset mentem vele cw-n. kértem tőlük, hogy legalább a camo-t szedjék le erre írt válaszomban de válaszra se méltatott ez ügyben:) )

Hello DaraloHU

Thank you for letting us know about your issue. I know that problems related to real money are unpleasant.

After taking a look onto the request, we see that you made use of the tank. Very sadly, this prevents us to issue you a refund over this transaction. The reason behind this is both practical and technical. If you have played with it, the vehicle has already made you a profit, be it credits or experience for your crew. With that said, we do not have the tools to restore your account into a state that it was in before.

We can offer you an alternative though, which is to remove the tank and credit your account with gold equivalent to the tank's value (9,700 Gold). If you agree to this transaction, please give us your confirmation.

I am sorry we can’t do what you are asking for, but we hope that you will understand our limitations.

Thank you for your patience and understanding.

Kind regards,

2. válasz
Hello DaraloHU,

Thank you for contacting Wargaming Customer Support back.

As my colleague advised, you do indeed have the right to withdraw your purchase only if the goods are unused. Since this is not the case here, as an exception we can offer the gold equivalent of the vehicle.

Regarding your suggestion about the vehicles' skins, you can give our developers constructive feedback about these on our forum:

forum.worldofta...ssion/

Our developers frequent the forums on a regular basis and then take into consideration the best ideas. Some of them are even later implemented in the game!
(Láthatjuk azóta sincsenek skin nélküli offerek)
Much success on the battlefield!

Let us know if you require further assistance.

Best regards,

Szóval ha mész a tankal 3 kört azt már használt illetve írta a profitot hát vonja le... :D
Ennyit erről a dologrol is!

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218763 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

Kíváncsi vagyok,hányan veszik meg a fekete T34-et.Illetve hány olyan elvetemült lesz akinek megvolt már a sima,csak azért vette meg,h elmondhassa,neki megvan feketében. :rofl:

Olyanról nem hallottam, hogy kétszer meg lehet venni egyetlen tankot. Abban az esetben a sima T 34-esed fekete lesz és megkapod az árát kreditben. Jól gondolom?

Vagy előfordulhatna először, hogy két teljesen azonos tankod lenne a garázsban? Egymás után húzhatnád két különböző legénységet ugyanazzal a tankkal, meg sem kell várni míg kijön a garázsból?

Én többet vártam fekete péntekre. Fekete festés nem is lesz ? :troll:

Már van :) T-14-re asszem :)

8 éve 10 hónapja #218764 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Egy program kód, hogy lehet használt? Láthatóan kopna a láncszemek mélysége? Ezek szerint veszünk egy prémium tankot, párszor megforgatjuk a garázsban, itt-ott csinálunk róla mondjuk egy-két képet majd visszakérjük érte az árát mert nem úgy esik rá a fény ahogy mi szeretnénk? :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Daralo

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218768 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
De rendesek, visszakérheted aranyban az árát, de a forintodat nem látod viszont. :troll:

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218769 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Na, jól rácsodálkoztam erre a T34 B-re. Oszt ennyi. Azt hiszem nem kell ettől újat remélni... Ettől se.

8 éve 10 hónapja #218770 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

T26E5 Esete tojnak az EUs dolgokra:
1 válasz:
(3 mecset mentem vele cw-n. kértem tőlük, hogy legalább a camo-t szedjék le erre írt válaszomban de válaszra se méltatott ez ügyben:) )

Nem teljesen értelek. A camo festést láthattad vásárlás előtt is. Hogy-hogy vásárlás és 3 csata után csodálkoztál rá? :scratch:

8 éve 10 hónapja #218776 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton
Tanácsotokat kérném !

Ez a T 34 mennyire jó egy tank? Van már sok 8-as prémem, de ez még nincsen. Nem is nagyon akartam megvenni, mert hallottam róla rosszakat, de most ezt a black verziót szívesen megvenném, hogy mások előtt villantsak vele, hogy tellett dupla annyira, mint a legdrágább préámtank. Csak fel akarok vágni vele. Nem ez az egyetlen felvágós tankom, gyűjtő vagyok ezen a téren. Azt kérdezném, hogy maga a tank, kiváló? Elmegy? Használható még? vagy azon kívül, hogy megvillantom lassan befarolva a csapattársak elé már az eljén, nem sok mindent fogok élvezni vele? :thx2:

8 éve 10 hónapja #218777 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Tanácsotokat kérném !

Ez a T 34 mennyire jó egy tank? Van már sok 8-as prémem, de ez még nincsen. Nem is nagyon akartam megvenni, mert hallottam róla rosszakat, de most ezt a black verziót szívesen megvenném, hogy mások előtt villantsak vele, hogy tellett dupla annyira, mint a legdrágább préámtank. Csak fel akarok vágni vele. Nem ez az egyetlen felvágós tankom, gyűjtő vagyok ezen a téren. Azt kérdezném, hogy maga a tank, kiváló? Elmegy? Használható még? vagy azon kívül, hogy megvillantom lassan befarolva a csapattársak elé már az eljén, nem sok mindent fogok élvezni vele? :thx2:

Ha csak felvágni akarsz vele akkor nem tök mindegy hogy használható-e?
Menj föl teszt szerverre, próbáld ki a sima T34-et és megtudod milyen. Hulldownban ugyan olyan jól használható mint a normál testvérei, viszont a jelenlegi metába egy gyorsabban töltő, nagyobb dpm-ű heavy sokkal jobban fekszik. Ez inkább egy tornyos TD, passzívabb stílust követel és a csata gomb lenyomása előtt egy miatyánkot, hogy ne artykkal teli meccsbe rakjon, akkor azért nem rossz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton

8 éve 10 hónapja #218781 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton

Tanácsotokat kérném !

Ha csak felvágni akarsz vele akkor nem tök mindegy hogy használható-e?
Menj föl teszt szerverre, próbáld ki a sima T34-et és megtudod milyen. Hulldownban ugyan olyan jól használható mint a normál testvérei, viszont a jelenlegi metába egy gyorsabban töltő, nagyobb dpm-ű heavy sokkal jobban fekszik. Ez inkább egy tornyos TD, passzívabb stílust követel és a csata gomb lenyomása előtt egy miatyánkot, hogy ne artykkal teli meccsbe rakjon, akkor azért nem rossz.

Köszönöm a gyors & készséges választ !
Sajnos a teszt szerveren nem tudom kipróbálni, mivel már pár napja minden goldomat elvertem tankokra. Nem vagyok büszke rá, de ez van. Az a kevés ami maradt meg nem elég a T 34-hez. Sajnos kénytelen vagyok rátok hagyatkozni.

Gondomom azért van megkülönböztető festés a simához képest, hogy szeparálja a játékosokat valamiféle képpen és mivel ez drágább jóval, így gondolom a cash végett. Vagy tévedek ? :spaz:

A WG kiváló alkalmat nyitott minden magamfajta gazdag seggfejnek, hogy a játékban jól kiélje magát mások előtt. Tévedek? :pacifier:
Pz J2, mikromanusz, B2, BT-SV, Hídrosztatik szerinted minek vannak a játékban ? -.-

8 éve 10 hónapja #218782 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Amúgy a Patriot és Liberté csak ide jött ilyen festéssel, összes többi szerveren megvásárolható festés nélkül is...

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218792 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Azért kegyetlenül sírok most... Szóval van a Black Friday, ami arról szól, hogy minden iszonyat olcsó mindenhol, -50-70%-ok, stb.
Erre a WG azt lépi, hogy kiadnak egy 20k helyett 18k és 39 helyett 31k-s csomagot, amit tartalmaz egy feketére (ééérted black friday) ÁTFESTETT tankot, ami egyébként alap áron 13k és moddal ugyanúgy el tudod érni, hogy fekete legyen. És kapsz mellé goldot, amit igazából kifizetsz. A nagy csomagban meg olyan dolgokat, amiket a prém tankoddal simán kifarmolsz 1 nap alatt. Ráadásul a tank a jelenlegi metában küszködik, nem nevezném borzalmasan szarnak, de nem is igazán jó. Ééééés. Ennyi. WG, iszonyat szánalmasak vagytok.

Így van..,én ma Razer fejhallgató vettem ami 99€-ról le volt szálítva 51€-ra

8 éve 10 hónapja #218794 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Én meg vettem egy kiló kenyeret, ami ugyanannyiba került, mint tegnap! :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Jorg_

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.