218695 hozzászólásban Kvantumfizikus összefoglalta a T34 legfontosabb tulajdonságait, melyekkel magam is egyetértek.Valamikor jó tanknak számított, ma már nem sokat ér.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton
Ez a T 34 mennyire jó egy tank? Van már sok 8-as prémem, de ez még nincsen. Nem is nagyon akartam megvenni, mert hallottam róla rosszakat, de most ezt a black verziót szívesen megvenném, hogy mások előtt villantsak vele, hogy tellett dupla annyira, mint a legdrágább préámtank. Csak fel akarok vágni vele. Nem ez az egyetlen felvágós tankom, gyűjtő vagyok ezen a téren. Azt kérdezném, hogy maga a tank, kiváló? Elmegy? Használható még? vagy azon kívül, hogy megvillantom lassan befarolva a csapattársak elé már az eljén, nem sok mindent fogok élvezni vele?
Ha csak felvágni akarsz vele akkor nem tök mindegy hogy használható-e?
Menj föl teszt szerverre, próbáld ki a sima T34-et és megtudod milyen. Hulldownban ugyan olyan jól használható mint a normál testvérei, viszont a jelenlegi metába egy gyorsabban töltő, nagyobb dpm-ű heavy sokkal jobban fekszik. Ez inkább egy tornyos TD, passzívabb stílust követel és a csata gomb lenyomása előtt egy miatyánkot, hogy ne artykkal teli meccsbe rakjon, akkor azért nem rossz.
Köszönöm a gyors & készséges választ !
Sajnos a teszt szerveren nem tudom kipróbálni, mivel már pár napja minden goldomat elvertem tankokra. Nem vagyok büszke rá, de ez van. Az a kevés ami maradt meg nem elég a T 34-hez. Sajnos kénytelen vagyok rátok hagyatkozni.
Gondomom azért van megkülönböztető festés a simához képest, hogy szeparálja a játékosokat valamiféle képpen és mivel ez drágább jóval, így gondolom a cash végett. Vagy tévedek ?
A WG kiváló alkalmat nyitott minden magamfajta gazdag seggfejnek, hogy a játékban jól kiélje magát mások előtt. Tévedek?
Pz J2, mikromanusz, B2, BT-SV, Hídrosztatik szerinted minek vannak a játékban ? -.-
Egyèbkènt csinàlni egy ùj gmail ( vagy bàrmilyen) cìmet kb. 3 perc. Arra regisztràlni egy ùj wot. accountot mèg 3 perc, s màr veheted is a T34-et kipròbàlàsra. Bocs ha beleszòltam
Ez a T 34 mennyire jó egy tank? Van már sok 8-as prémem, de ez még nincsen. Nem is nagyon akartam megvenni, mert hallottam róla rosszakat, de most ezt a black verziót szívesen megvenném, hogy mások előtt villantsak vele, hogy tellett dupla annyira, mint a legdrágább préámtank. Csak fel akarok vágni vele. Nem ez az egyetlen felvágós tankom, gyűjtő vagyok ezen a téren. Azt kérdezném, hogy maga a tank, kiváló? Elmegy? Használható még? vagy azon kívül, hogy megvillantom lassan befarolva a csapattársak elé már az eljén, nem sok mindent fogok élvezni vele?
Menj föl teszt szerverre, próbáld ki a sima T34-et és megtudod milyen. Hulldownban ugyan olyan jól használható mint a normál testvérei, viszont a jelenlegi metába egy gyorsabban töltő, nagyobb dpm-ű heavy sokkal jobban fekszik. Ez inkább egy tornyos TD, passzívabb stílust követel és a csata gomb lenyomása előtt egy miatyánkot, hogy ne artykkal teli meccsbe rakjon, akkor azért nem rossz.
Sajnos a teszt szerveren nem tudom kipróbálni, mivel már pár napja minden goldomat elvertem tankokra. Nem vagyok büszke rá, de ez van. Az a kevés ami maradt meg nem elég a T 34-hez. Sajnos kénytelen vagyok rátok hagyatkozni.
Gondomom azért van megkülönböztető festés a simához képest, hogy szeparálja a játékosokat valamiféle képpen és mivel ez drágább jóval, így gondolom a cash végett. Vagy tévedek ?
A WG kiváló alkalmat nyitott minden magamfajta gazdag seggfejnek, hogy a játékban jól kiélje magát mások előtt. Tévedek?
Pz J2, mikromanusz, B2, BT-SV, Hídrosztatik szerinted minek vannak a játékban ? -.-
Egyszer lehettek volna jó fejek a .......gaming-osok és ezeket a tankokat (Pz B2, Hydro) normál, alap áron adták volna a shop-ban. De nem és nem. Nem is értem miért csodálkozom ezeken a wg-seken.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Angelus1991ster.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Giromarton
Csak ezt visszamenőleg pár hétre nem tudom megcsinálni. Mivel a teszt szerver egy korábbi játékállapot mentése.
Egyèbkènt csinàlni egy ùj gmail ( vagy bàrmilyen) cìmet kb. 3 perc. Arra regisztràlni egy ùj wot. accountot mèg 3 perc, s màr veheted is a T34-et kipròbàlàsra. Bocs ha beleszòltam
Ezt nem tudom megcsinálni pár héttel korábban. A teszt szerver az EU pár héttel korábbi mentése.
218695 hozzászólásban Kvantumfizikus összefoglalta a T34 legfontosabb tulajdonságait, melyekkel magam is egyetértek.Valamikor jó tanknak számított, ma már nem sokat ér.
Köszi !
Akkor nem ér semmit. Csak befarolok a többiek elé domborítani blackben azt kempelek a hegyen a bázis mellett.
Lehet ezért ezt adták csomagba, mert senki sem veszi.
Egyszer lehettek volna jó fejek a .......gaming-osok és ezeket a tankokat (Pz B2, Hydro) normál, alap áron adták volna a shop-ban. De nem és nem. Nem is értem miért csodálkozom ezeken a wg-seken.
akkor nem érne semmit, mert nem lennének ritka tankok. Ez úgy ér valamit, ha csak kevesen tudják megszerezni.
Azért kegyetlenül sírok most... Szóval van a Black Friday, ami arról szól, hogy minden iszonyat olcsó mindenhol, -50-70%-ok, stb.
Erre a WG azt lépi, hogy kiadnak egy 20k helyett 18k és 39 helyett 31k-s csomagot, amit tartalmaz egy feketére (ééérted black friday) ÁTFESTETT tankot, ami egyébként alap áron 13k és moddal ugyanúgy el tudod érni, hogy fekete legyen. És kapsz mellé goldot, amit igazából kifizetsz. A nagy csomagban meg olyan dolgokat, amiket a prém tankoddal simán kifarmolsz 1 nap alatt. Ráadásul a tank a jelenlegi metában küszködik, nem nevezném borzalmasan szarnak, de nem is igazán jó. Ééééés. Ennyi. WG, iszonyat szánalmasak vagytok.
Az a baj, hogy igazából magunkon sírunk, mert mi estünk el pár IGAZI black fridayos akciótól emiatt a WG csődmarketing helyett.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218808Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
T34 volt a T14 utáni prém tankom,de ezt mondanám az elsőnek,majd 3000 csatám van vele,de jelen állapotban szívesebben játszok a Dicker Max-al is mint ezzel,ma elő vettem....kegyetlenül le butították ,egy éve lazán mentél vele +2 szintre. Most nem adnák érte pénzt jelenlegi állapotában,faromolásra már vannak jobbak Liberté,Patrot,Scorpin,KV5!!!!!!! ezekkel legalább élvezed is a játékot. Gyűjtői tanknak sem nevezném, hidd el senki nem fog többet adni az fiókodért ,ha ez van benne vagy egy sima,netán mind kettő......
Last edit: 8 éve 10 hónapja by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218816Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
A könnyű tankok, de főleg a medek előtérbe kerülésével felgyorsult a játékon belüli mozgás. A T34 addíg volt jó tank, mig ez a folyamat el nem kezdődőt. Napjaikra egy pontatlan, lassú, lassú toronyforgású ás célzású, gyenge testű dinoszaurusz, mely valahogy túlélte a meteorbecsapódást. Ahogy Kopi írta, nekem is megdolgozta az "árát" - anno jól hozta a kreditet. Ma egy fillért sem adnék érte. Még akkor sem veszem elő, mikor leszorzózom a prem. tankokat.
Nekem meggyőződésem, hogy suttyomban nerfelgethették az ágyú karakterisztikát, mivel volt idő, hogy majdnem OP tanknak volt mondható.
Mármost lehet, hogy ez a "black" változat nem pontosan ugyan az a T34 amit mi használunk.
Csak nem adják ugyanazt a szart ennyiért !?
Egyébként a fekete prem. tankok ötlete az AW-ból jött át .Odaát nekem is van pár ilyen. Ugyanonnan származik a Skorpion és a "hazafi" sajátos festésének az ötlete is. Csak az AW-ban kicsit ízlésesebbre sikerültek ezek a kivételes festések.
Itt még adnék is pár goldot, hogy vakarják le róla.
Mindkét fejlesztőgárda lopkodja egymástól az ötleteket, néha nem a legszerencsésebben választva.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: amper007
Egyébként ez nem így van. Legalább pár hetes acc-kal tudsz csak játszani wot ct-n, mert mielőtt megnyitják azt, a live szerverekről teszik át az adatokat rá. Tehát ha új acc-ot regisztrálnál most, akkor az a live szerón jön létre, és az már/még nem lesz jelen a teszten. Majd a következőn.
Bocs, ha beszóltam.
Egyébként ez nem így van. Legalább pár hetes acc-kal tudsz csak játszani wot ct-n, mert mielőtt megnyitják azt, a live szerverekről teszik át az adatokat rá. Tehát ha új acc-ot regisztrálnál most, akkor az a live szerón jön létre, és az már/még nem lesz jelen a teszten. Majd a következőn.
Bocs, ha beszóltam.
Márpedig Quentinnek van igaza, ő ugyanis nem tesztszerverről beszélt. Ugyanis a pénz deklaráltan nemszámít emberünknek, többször is írta, de ki szeretné próbálni. Így meg tudja tenni.... Igaz kicsit drágán, de ugye a pénz nem számít. Bocs , ha beszóltam
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...