Bárkit láncon tartasz vele, miközben még sebzed is. Ezt más 8-as tierű prémium heavy nem tudja, a simák közül meg talán a carnaervonnal van erre lehetőség.
Csak annyi észrevétel (nem kötekedés ) hogy azért az FCM 50t szintén megtudja tenni (szerintem, már abból kiindulva hogy a felhozott Caernarvonnál jobb a töltésideje) valamint ha táraz az 50-100 annak sem probléma . Egyébként köszi a gyors elemzést, ha nem lenne T34-em (amit viccen kívül imádok ) és lenne rá pénzem beruháznék rá.
Én azt látom, hogy a WG (pénzügyileg) ügyeset húzott:
olyan prémtankokat hozott be a játékba, amik
- jobbak (mármint erősebbek, harcban hatékonyabbak ) a jelenlegi limites vasaknál
- X-es csatákban sem teljesen elveszettek
- játékélmény is okés velük
Egyrészt a limitesek kiváltására jöttek ( ha és amikor azhok kikerülnek majd a boltból)
Másrészt akinek megvan a limites, az is lehet megveszi őket
T8 unrankedre simán bevihetők (ott jobban fognak teljesíteni mint a limitesek) sőt esetleg CW-re beviszik majd
Ez igaz a francia tigrisre és erre az új amcsi prémre egyaránt. ( Bár a tendencia a Mutz és a BLackDog vasakkal kezdődött.)
Én azt látom, hogy a WG (pénzügyileg) ügyeset húzott:
olyan prémtankokat hozott be a játékba, amik
- jobbak (mármint erősebbek, harcban hatékonyabbak ) a jelenlegi limites vasaknál
- X-es csatákban sem teljesen elveszettek
- játékélmény is okés velük
Egyrészt a limitesek kiváltására jöttek ( ha és amikor azhok kikerülnek majd a boltból)
Másrészt akinek megvan a limites, az is lehet megveszi őket
T8 unrankedre simán bevihetők (ott jobban fognak teljesíteni mint a limitesek) sőt esetleg CW-re beviszik majd
Ez igaz a francia tigrisre és erre az új amcsi prémre egyaránt. ( Bár a tendencia a Mutz és a BLackDog vasakkal kezdődött.)
Szerintem egyáltalán nem jobbak, főleg hogy a régiek limitesek. Még mindíg a Type59-el lehet a legjobb köröket menni a prémek közül.
Viszont hülyén néznek ki. Égő velük menni.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218087Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
A véleményem ismét rendhagyó. Hezitáltam, hogy melyiket vegyem meg az AMX 49 Liberte-t, vagy a T26E5 Patriot-ot. Már sajnálom, hogy az utóbbi mellett döntöttem. Számomra prem. tanoknál a kredithozammal egyenértékű, hogy valami játékélmény is legyen. Ez a tank hozza a kreditet és ennyi. Egy felhizlalt T26E4 SP annak összes tulajdonságával, talán a teste nem bír annyit sem. Aki az SP-t szereti annak tetszeni fog, aki nem, annak nem. Én az SP-t az éppen elviselhető kategóriába sorolom. Ócska sebzési képességgel megáldott vánszorgó vacak, mely egyetlen erénye azon túl, hogy képes hull-down ozni, - nehéz szemből elpusztítani. A T26E5-re még ez sem feltétlenül igaz, már ami a pusztulást illeti. Ez a "hazafi" egy kuli a végtelenül unalmasan játszható tankok népes sorából melyet legszívesebben visszaadnék, de már késő.
Aki megvesz ilyesmit, sokszor "hivatalból" lelkesedik mert ez nyújt némi vigaszt. Én viszont vigasztalhatatlan vagyok.
Sok más mellett ez is ott fog enyészni a garázsban, az idők végezetéig, vagy míg le nem mállik róla ez a giccses mázolmány.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, DrGoodBad, Master_of_Artyllery
A véleményem ismét rendhagyó. Hezitáltam, hogy melyiket vegyem meg az AMX 49 Liberte-t, vagy a T26E5 Patriot-ot. Már sajnálom, hogy az utóbbi mellett döntöttem. Számomra prem. tanoknál a kredithozammal egyenértékű, hogy valami játékélmény is legyen. Ez a tank hozza a kreditet és ennyi. Egy felhizlalt T26E4 SP annak összes tulajdonságával, talán a teste nem bír annyit sem. Aki az SP-t szereti annak tetszeni fog, aki nem, annak nem. Én az SP-t az éppen elviselhető kategóriába sorolom. Ócska sebzési képességgel megáldott vánszorgó vacak, mely egyetlen erénye azon túl, hogy képes hull-down ozni, - nehéz szemből elpusztítani. A T26E5-re még ez sem feltétlenül igaz, már ami a pusztulást illeti. Ez a "hazafi" egy kuli a végtelenül unalmasan játszható tankok népes sorából melyet legszívesebben visszaadnék, de már késő.
Aki megvesz ilyesmit, sokszor "hivatalból" lelkesedik mert ez nyújt némi vigaszt. Én viszont vigasztalhatatlan vagyok.
Sok más mellett ez is ott fog enyészni a garázsban, az idők végezetéig, vagy míg le nem mállik róla ez a giccses mázolmány.
Teljesen megértelek. Bejött egy kellemes kinézetű, pompás festésű egyedi prém tank, aminek a neve is kellemes patriot, hát megvetted, mert mostanában sok jó prémtankot tesznek be pl scorp G, amx mle, erre nem vált be sajna.
Az lenne a fair, ha kipróbálhatná az ember a teszt szerveren előbb. Épp most van teszt szerver. Nem értem miért ne lehetne azt is ingame kipróbálni, hisz lehet sokaknak ez után lenne kedve megvenni és nem vennének zsákba macskát. Aki viszont csalódik, azt később nem vesz majd prémtankot így mertr kiábrándul. Nem értem a WG-t !
Vagy lenne 10 próbakör, ami után elállhatnál az üzlettől, de itt csak pénzlehúzás van már egy a gagyi álcafestés is ezt célozza
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Balista1
Véleményed tiszteletben tartása mellett - ne add még el illetve próbálkozz még vele.
A Patriot szerintem egy jól sikerült tank. Egy könnyebb T32 vagy egy nehezebb T20/Pershing. Van az a távolság és harcmodor ami nagyon jól áll neki - tapasztald ki és működni fog (és nem tévesszen meg hogy a WG nehéztanknak sorolja mert nem az) - 2k átlagot lehet vele hozni hókuszpókusz nélkül az meg nettó 60-70k credit-el jutalmaz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, MPeter71
Az lenne a fair, ha kipróbálhatná az ember a teszt szerveren előbb. Épp most van teszt szerver. Nem értem miért ne lehetne azt is ingame kipróbálni, hisz lehet sokaknak ez után lenne kedve megvenni és nem vennének zsákba macskát. Aki viszont csalódik, azt később nem vesz majd prémtankot így mertr kiábrándul. Nem értem a WG-t !
Vagy lenne 10 próbakör, ami után elállhatnál az üzlettől, de itt csak pénzlehúzás van már egy a gagyi álcafestés is ezt célozza
Én nem bonyolítanám túl, kéne egy randomban használatos próbamód prémium tankokra, amiben nem keresel XP-t vagy creditet, de fizeted a költségeket és lenne valamilyen mennyiségbeli korláta (2-3 meccs pet tank per nap), tartok tőle, hogy ezzel a WG kevesebb prémium tankot tudna eladni, ezért nem hozzák be.
Hát szerintem a legjobb prém tank most a skorpio G. hozza creditet rendesen, élmény vele játszani még +1-2 tierrel magasabban is. jó ágyú, gyors, egyetlen szépséghiba a gyenge páncél, de a 60 Km/ H-t kompenzálni kellett valahogyan.
bár az utóbbi hetekben romlott a statom vele, sok volt a bukott meccs, de ezt az egy tankot nem bántam meg, hogy megvettem ellentétben a többivel: AMX CDC, T-44-100, Cromwell B, skoda T-40, mindegyik csak porosodik a garázsban, nem sokat játszom velük. a többit meg eladtam, volt jópár.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Newton_emlekirata
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218215Írta: Tanthalus
Megválaszolva: Tanthalus
Sziasztok, 14 napon belül vissza lehet vonni bármilyen prémtank vásárlást.
Még sosem olvastátok el a vásárláskor kapott emailt? Idézem: "You have the right to withdraw from this purchase contract within 14 calendar days without giving any reason. The withdrawal period will expire after 14 calendar days from the day of the conclusion of this purchase contract.
To exercise the right of withdrawal, you must inform us,"
(Azoknak írom, akiknek nem vált be valamelyik új prémtank.)
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Tanthalus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Hát szerintem a legjobb prém tank most a skorpio G. hozza creditet rendesen, élmény vele játszani még +1-2 tierrel magasabban is. jó ágyú, gyors, egyetlen szépséghiba a gyenge páncél, de a 60 Km/ H-t kompenzálni kellett valahogyan.
bár az utóbbi hetekben romlott a statom vele, sok volt a bukott meccs, de ezt az egy tankot nem bántam meg, hogy megvettem ellentétben a többivel: AMX CDC, T-44-100, Cromwell B, skoda T-40, mindegyik csak porosodik a garázsban, nem sokat játszom velük. a többit meg eladtam, volt jópár.
Azért mert most a Scorpio az egyik legjobb (nekem még nincs meg) - én nem bántam meg a Cromwell-t, a Skoda-t, vagy a CDC-t egyik sem volt 14 napos csalódás.
Egyrészt nem várok akkora bevételt egy tanktól, amit 5-6k aranyért meg lehet, venni, mint amit 12-ért.
Másrészt ezek a tankok tökéletesek arra, hogy az adott ágat húzd velük credit farm mellett.
A prémiukok súlya csökken a SH épületekkel és aktiválható szorzókkal. Ha régen eladtam volna a Löwe-t, most nem élvezhetném ahogy buffolják
Azért Cromwell B SH-ra tökéletes, akárcsak randomra. Skoda T40 legények húzása mellett a pénzt sem hozza rosszul, valamint mikor Fun SH van akkor is vinni szoktam pár körre. Nem rossz tankok, de ugye kinek a pap...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...