Jelenleg 103 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 51 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja #217391 Írta: Gantery
Megválaszolva: Gantery
Most szívattam meg a 110-el az új francia nehezet. :) Kupoláján keresztül simán szétszedhető.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217400 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Erről szóltak már többen. A csoda addig tart, míg mások is rá nem jönnek a gyenge pontokra. Még van egy kis bizonytalanság, mert alapból nem a tornyokat lőjük. Néhány nap és lehull a lepel, azután marad egy egyszerű futkosó papundekli, amiből már elég sok van.Ettől még persze kereshet jól továbbra is.

8 éve 10 hónapja #217402 Írta: Gantery
Megválaszolva: Gantery
Így van, de azért mozgatással meg lehet nehezíteni a dolgukat, plusz messziről azért nehezen belőhető. Én imádom ezt a tankot és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem.

8 éve 10 hónapja #217403 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Tigris2, Liberté, Lőve ... harci hatékonyságban stb ezek hogy viszonyulnak egymáshoz ??

8 éve 10 hónapja #217490 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

Így van, de azért mozgatással meg lehet nehezíteni a dolgukat, plusz messziről azért nehezen belőhető. Én imádom ezt a tankot és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem.

kb. 2 napig tartott nálam a varázsa.
tegnap és ma már mindent bead mindenkinek ,aki rálő erre a francia csodára.
a csúcs tegnap egy oho volt ,aki a világ faszáról szemből lőtt bele egy lövéssel 900-at.
artyk + a szopatós rng csak a ráadás

8 éve 10 hónapja #217540 Írta: kvantumfizikus
Megválaszolva: kvantumfizikus
Hallottam olyan elképzelésekről, mely szerint a 'Liberté' kiszorítja az SH-ról az IS3-ast, mert használhatóbb meg persze jobban keres. Mi lehet igaz ebből?

8 éve 10 hónapja #217544 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Hallottam olyan elképzelésekről, mely szerint a 'Liberté' kiszorítja az SH-ról az IS3-ast, mert használhatóbb meg persze jobban keres. Mi lehet igaz ebből?

A mai világban bármi elképzelhető.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #217545 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Hm, pénzkeresetre bevihetőnek gondolnám 8-as unrankedre ... de hogy komoly SH-ba?

BlackDog apcr lőszerével ha lekerekített orosz és kínai tornyok oldalát lövöm, akkor inkább pattogok... és ez 9.17-től még inkább így lesz ... Liberté tornyát meg oldalról mint kés a vajat...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gwr

8 éve 10 hónapja #217559 Írta: thompyka
Megválaszolva: thompyka

Jó klánokban eddig is minden vackot be lehetett vinni, gyenge klánok meg nem fogják tudni azt elérni ezzel a tankkal, amit t6-ban oi kemppel.

8 éve 10 hónapja #217564 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Tigris 2 gyenge, Löwe a buff után javult valamelyest, Liberté jó.

Tigris2, Liberté, Lőve ... harci hatékonyságban stb ezek hogy viszonyulnak egymáshoz ??

8 éve 10 hónapja #217565 Írta: BiO_rOo_BOT
Nem hiszem hogy ez meg fog történni - egyszerűen azért mert a mobilitás sokat számít és a Libertének az nem sok van. Meg azért a BL9 az BL9 és az IS3 tornya nehezebben belőhető - sokkal. Nem látom értelmét egy ilyen cserének.

Jó klánokban eddig is minden vackot be lehetett vinni, gyenge klánok meg nem fogják tudni azt elérni ezzel a tankkal, amit t6-ban oi kemppel.

8 éve 10 hónapja #217607 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

Nem hiszem hogy ez meg fog történni - egyszerűen azért mert a mobilitás sokat számít és a Libertének az nem sok van. Meg azért a BL9 az BL9 és az IS3 tornya nehezebben belőhető - sokkal. Nem látom értelmét egy ilyen cserének.

pedig van klánon belül Sh-n lehet legtöbbet keresni mivel sokkal többet tudsz sebezni így több kredit, prémiummal és klán bónusszal aminél kül is az amx 1500sebzés ért kap 75e-ret klán bónusszal ez stabil 100-120e közöt van a haszon része, és ráadásul páncélozót is, persze is3 nem rosz de amikor is3mal 10-20e kredit jön be addig evvel 5-6x több. ami nem lényeg telen dolog és pattintani ugyan ugy tud, persze mindennek vannak gyenge pontjai ennek is ahogy is3-nak is, 9.17-el javul minden tank pattintása is3-é is és ezé is igy nézve csak haszonnal jár ha amx-et visz valaki sh-ba. De már csak csapat csatánál is elég jol lehet keresni vele, nem kell SH-ig elmenni.

8 éve 10 hónapja #217614 Írta: BiO_rOo_BOT
Ahha, hogy te csak a hozam részét nézed.... Hát, én szeretek nyerni. És a kredit is akkor jön jól SH-ban ha nyersz. Kicsit hozzáértőbb csapat simán letolja IS3-kal a csigaevőket.
Mielőtt szó éri a ház elejét - nekem is van ilyen "csodatankom", én is szeretem, de nem vinném SH-ba.

pedig van klánon belül Sh-n lehet legtöbbet keresni mivel sokkal többet tudsz sebezni így több kredit, prémiummal és klán bónusszal aminél kül is az amx 1500sebzés ért kap 75e-ret klán bónusszal ez stabil 100-120e közöt van a haszon része, és ráadásul páncélozót is, persze is3 nem rosz de amikor is3mal 10-20e kredit jön be addig evvel 5-6x több. ami nem lényeg telen dolog és pattintani ugyan ugy tud, persze mindennek vannak gyenge pontjai ennek is ahogy is3-nak is, 9.17-el javul minden tank pattintása is3-é is és ezé is igy nézve csak haszonnal jár ha amx-et visz valaki sh-ba. De már csak csapat csatánál is elég jol lehet keresni vele, nem kell SH-ig elmenni.

8 éve 10 hónapja #217876 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Ha valaki ment pár kört a T26E5-el, írhatna 1-2 véleményt :) főként a páncélról, mert nem tűnik rossznak, a többi értéke pedig nagyon rendben van.

8 éve 10 hónapja #217883 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Ha valaki ment pár kört a T26E5-el, írhatna 1-2 véleményt :) főként a páncélról, mert nem tűnik rossznak, a többi értéke pedig nagyon rendben van.

Ez engem is érdekelne, főként a toronypáncél. Ha csak t8-ban ér annyit mint a T32-é akkor már metább tank lehet nála.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 30 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.