Nekem is van Skoda T-40-em, én szeretem, szerintem jó tank; annak ellenére, hogy még nem 100%-os a legénység. Viszon van rajta töltésgyorsító, szellőzés meg célzásgyorsító (nemrég vettem akcióban féláron.). Saját tierében hatékony, 7-esben elmegy, 8-asban meg lehet szívni vele. De még 6-os tierben sem egy lerohanós tank, sokszor hittem azt, hogy jaj de jó, top tier vagyok, mehetek előre bártan, és persze szétszedtek. A KV-2 és OI kiszed egy lövésből, ezeket max hátba szabad csak támadni. Tényleg a kinézős lövős stílust kell alkalmazni nála.
Én a Löwével meg ezzel szeretek legjobban farmolni, de még funolni is jó ez a kettő. (Tudom, Löwe mint fun egy kicsit meredek állítás, de ha nem full tier 10-be rakja, akkor hatékony tud lenni.)
Talán rosszul állok hozzá,nem tudom... Cromwell B-m van még 6os med de ég és föld a két tank,a B-t egyszerűen imádom,nagyon jó vele játszani,tudom,hogy ez más tank/stílus de valahogy "nem érzek rá"
Löwe fun? Én az utóbbi 3-4 hónapban kb nem is mentem vele
Én pld nem érzem jól magam italozásra termett szórakozóhelyen avagy társaságban (kivéve közeli barátaim társaságát) tehát nem is járok kocsmába se egyéb szórakozóhelyre...
Szeretek viszont tornyos TD-kkel játszani ...
Nálad úgy tűnik a helyzet az, hogy a pörgősebb, közelharcosabb "folyton történik valami" stílusu Crommy jön be - ugyanakkor nem szereted a lassúcska Lővét és az esetek többségében szintén inkább támogató sniper Skoda-T40 tankot.
Mondom, neked kell rájönnöd mit szeretsz, és eccerűen ilyen vasakkal játszani, ha csak teheted. ( Ok, vannak fejlesztési vonalak, amiken muszáj végigmenni (hogy eljuss az áhított vashoz), és hát tök különbözős stílusú vasak vannak esetleg rajt ... addig "'ki kell bírni", tovább meg nem muszáj menni.
Esetleg lehet venni olyan stílusú prémet...
( Ha teheted próbáld ki a Black Dog-ot vagy a Mutz-ot így első blikkre.. vagy ruszki t8 medet... esetleg STA-t)
Ugye most akciósak a prém tankok. Gondolkozom egy CDC megvásárlásán. Van FCM 50t-m. Megéri megvenni a CDC-t? Vagy inkább ne, mert kb ugyanaz mint az 50t csak jobb mobilitással.
Sziasztok! Hamarosan szülinapom lesz és gondoltam meglepem magam egy prémium tankal. Az obj 262 új heavy t vártam . Nem tudjátok mikor lehet számitani érkezésére? Az új francia milyen, megéri az árát? Ez a tank miért nem kapott valami akciot? Nagyon drága.
Erről a T26E5 Patriotról lehet tudni valamit ez is mostanság fog bejönni vagy még odébb van?
Amcsiknál már kapható. Bodzy most töltött fel róla videót (tegnap Dez is). Alap és prémium lőszere is APCR, mozgékony, nem egy rossz tank, nekem tetszik (van mellesleg DPM-e!).
Erről a T26E5 Patriotról lehet tudni valamit ez is mostanság fog bejönni vagy még odébb van?
Amcsiknál már kapható. Bodzy most töltött fel róla videót (tegnap Dez is). Alap és prémium lőszere is APCR, mozgékony, nem egy rossz tank, nekem tetszik (van mellesleg DPM-e!).
T32 kis csővel, ahogy csapatban viszik, med kategóriában.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."