Jelenleg 55 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja #215744 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Passz, ezt olyantól kérdezd aki sokat ült benne... én csak kipróbáltam ismerős accján.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pcmisi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #215758 Írta: tobeter1994
Megválaszolva: tobeter1994
Üdvözlet!

Ritkán teszek fel olyan kérdést, amit elméletben ki lehet google-zni, de egyszerűen hiába olvasok a dolgok után, nem igazán jutok előrébb.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy KREDIT FARMOLÁS céljából melyik VI-os prém a jobb: a Skoda T40 vagy a Type 64?
A vBAddict adataiból nem akarok nagyon kiindulni, mert a Type esetében szerintem a nettó keresetet meghatározza a gold lőszer gyakori használata. A Skoda esetében ez nem tudom mennyire van jelen. Szóval mik a tapasztalatok? Melyik hoz jobban kreditet a kettő közül? (A játékstílus itt annyira nem fontos, mert light-tal sem vagyok annyira elveszett és mediummal sem). Esetlegesen az új svéd hatos jobban termel? Kinek mi a tapasztalata?

8 éve 10 hónapja #215760 Írta: pkrusi
Megválaszolva: pkrusi
Figyelem: Spoiler!

amelyik neked szekszibb :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tobeter1994

8 éve 10 hónapja #215762 Írta: tobeter1994
Tehát a Maus? :troll: :troll: :troll: :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, pkrusi

8 éve 10 hónapja #215764 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Üdvözlet!

Ritkán teszek fel olyan kérdést, amit elméletben ki lehet google-zni, de egyszerűen hiába olvasok a dolgok után, nem igazán jutok előrébb.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy KREDIT FARMOLÁS céljából melyik VI-os prém a jobb: a Skoda T40 vagy a Type 64?
A vBAddict adataiból nem akarok nagyon kiindulni, mert a Type esetében szerintem a nettó keresetet meghatározza a gold lőszer gyakori használata. A Skoda esetében ez nem tudom mennyire van jelen. Szóval mik a tapasztalatok? Melyik hoz jobban kreditet a kettő közül? (A játékstílus itt annyira nem fontos, mert light-tal sem vagyok annyira elveszett és mediummal sem). Esetlegesen az új svéd hatos jobban termel? Kinek mi a tapasztalata?

Mind a kettőm van...és ha muszáj választani, akkor randomra Skoda, főleg a buff után. 145 alap pen sok mindenre elég, ha meg nem, ott a 200-as HEAT. T8 HT-kra is elég megfelelő lőszerhasználattal.
Type 128 alap pene problémás, inkább SH farmolásra alkalmas, hiszen jönnek a light hordák, nem kell a magas pen. Ha O-I jön, akkor probléma van, mert a 177 penes APCR az bizony nem szokott elég lenni rá szemből. Randomban meg E75-k ellen AP-val nem fogsz elérni semmit, amikor rád néznek és meghalsz.
Ha tényleg kredittermelő gépet akarsz T6-ben...SU-100Y. Nemrég gurultam vele egy kört poénból, T8 2800 DMG-vel, 35k kredit prém nélkül mindent levonva.

De szerintem várj Crommy B-re, mert az a felsoroltak közül az összesnél jobb és még CW képes is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tobeter1994

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215765 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
A két tank teljesen eltérő és ebből következően teljesen eltérő játékstílust is követel, ha szereted a könnyű tankokat akkor a Type64, ha nem megy velük a játék, akkor a Skoda. Számít még az is, hogy húzod-e valamelyik ágat (cseh közepes, vagy kínai könnyű), illetve hogy szoktál-e 6-os erődben játszani, mert oda a Typa 64 a jó választás, együtt tud menni a 6-os erődben annyira kedvelt T-37 - Cromwell párossal és erődben csak úgy ömlik a kredit vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, tobeter1994

8 éve 10 hónapja #215771 Írta: tobeter1994
Szoktam SH-zni néha napján, de ugyanúgy randomban is szeretnék menni majd a választott drágával. A SU-100Y megvan, de nem igazán megy vele a játék (1800 wn8 vele a miheztartás végett - néha tudok kiemelkedőt menni, de nekem a TD valamiért nem fekszik annyira).

A Cromwell B tényleg ideális választás lenne, de az szerintem úgy is csomagban lesz, meg max karácsonykor, én pedig nem vagyok úgy eleresztve anyagilag, hogy 6-7 ezreket költsek egy tankra (mert akkor már rég lenne egy nyolcasom ugyebár)

A két tank teljesen eltérő és ebből következően teljesen eltérő játékstílust is követel, ha szereted a könnyű tankokat akkor a Type64, ha nem megy velük a játék, akkor a Skoda. Számít még az is, hogy húzod-e valamelyik ágat (cseh közepes, vagy kínai könnyű), illetve hogy szoktál-e 6-os erődben játszani, mert oda a Typa 64 a jó választás, együtt tud menni a 6-os erődben annyira kedvelt T-37 - Cromwell párossal és erődben csak úgy ömlik a kredit vele.

Ezt is tudom. Light-tal elvagyok (3 gunmark a T37-n), de imádom a medeket is, szóval a játékstílusomnak jó lenne mind a kettő, csak nem tudom, hogy melyik hoz kreditben többet. :)

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215772 Írta: pkrusi

úgy úgy! Maus szuperszekszi :pacifier: :d2: :dancing:

amúgy mindkettő jó választás, de shra csak a typeot fogod tudni vinni. Skodának szekszi az ágyúja, szépen üt, de elején inkább TD üzemmód. Typenál meg a lőszerhiány lesz a gond.

Én mindkettőt szeretem, a svéd újat is. Bár azt még szokni kell, mert egy tárból nem tudod kivégezni az ellent. Ez se fog menni 6os shra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, tobeter1994

8 éve 10 hónapja #215775 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Üdvözlet!

Ed a idé e a Cromwell B. Arra várj.

8 éve 10 hónapja #215780 Írta: tobeter1994
Találkozni egyébként a svéddel és a Skodával is SH-ban... bár ugyebár néha vannak olyan setupok hogy még Steven Seagal is képtelen lenne azt baltaarccal konstatálni.

8 éve 10 hónapja #215913 Írta: pkrusi

funshra én a japán prém heavyt is beviszem, de mikor komolyra fordul a buli, akkor már kapnék a popimra ilyen húzásért :d2:

8 éve 10 hónapja #215936 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Közepesből Rudy, Cromwell B, vagy esetleg T-34-3.
Egyértelműen az E5 jobb.

Sziasztok!

Melyik közepes prémium tankot ajánlanátok "fun" szempontból?
Nem igazán érdekes szempont a pénzkeresete (arra van T34), inkább ami fontos az a játszhatósága/élvezeti értéke és a legénység húzása!

Másik: T110E5 vagy T54 Heavy játszhatóbb mostanában randomban?

8 éve 10 hónapja #215969 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Nàlam megvan mindkettő ès farmolàst tekintve a type64-el lènyegesen többet keresek. Nagyon jòl fizeti a spot sebzèst is ès bàr kiemelkedő csatàban a skoda job an keres, dr ez ritkàn van. Ha megnèzek 50-50 csatàt a type kb. màsfèlszer annyit hoz mint a skoda...

8 éve 10 hónapja #216170 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Üdvözlet!

Pár kép, hogy hogy keres a Type 64.

Mellékletek:

8 éve 10 hónapja #216171 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.