Szoktam SH-zni néha napján, de ugyanúgy randomban is szeretnék menni majd a választott drágával. A SU-100Y megvan, de nem igazán megy vele a játék (1800 wn8 vele a miheztartás végett - néha tudok kiemelkedőt menni, de nekem a TD valamiért nem fekszik annyira).
A Cromwell B tényleg ideális választás lenne, de az szerintem úgy is csomagban lesz, meg max karácsonykor, én pedig nem vagyok úgy eleresztve anyagilag, hogy 6-7 ezreket költsek egy tankra (mert akkor már rég lenne egy nyolcasom ugyebár)
A két tank teljesen eltérő és ebből következően teljesen eltérő játékstílust is követel, ha szereted a könnyű tankokat akkor a Type64, ha nem megy velük a játék, akkor a Skoda. Számít még az is, hogy húzod-e valamelyik ágat (cseh közepes, vagy kínai könnyű), illetve hogy szoktál-e 6-os erődben játszani, mert oda a Typa 64 a jó választás, együtt tud menni a 6-os erődben annyira kedvelt T-37 - Cromwell párossal és erődben csak úgy ömlik a kredit vele.
Ezt is tudom. Light-tal elvagyok (3 gunmark a T37-n), de imádom a medeket is, szóval a játékstílusomnak jó lenne mind a kettő, csak nem tudom, hogy melyik hoz kreditben többet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."