Jelenleg 55 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215372 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Van Skorpion G a garázsotokban?

Azám érvelés szint, hamar ide jutottunk.

Igaz is, jobban kellene alapoznunk a te szubjektív és rövidtávú tapasztalatodra, mint statisztikákra (vagy akár a kiemelkedő játékosok között egyöntetűen osztott véleményre). Nem is beszélve a tank papíron adatairól, mind hazugság, amíg nem fizetted ki érte pénzt!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #215374 Írta: gezapapa
Megválaszolva: gezapapa

Egy prém tankot ne vegyetek, a Skorpion G-t! Megvettem, de ez egy hulladék! Semmi sem jó rajta, Az ágyú átütése egyedül ami jó, de összességében az ágyú is egy nagy szar, mert amíg nincs beszűkülve teljesen, addig semmit sem talál el! A többi tulajdonsága meg még borzalmasabb! Nem is értem a WG balanszolási logikáját, mert ha valaminek nincs álcája, akkor kellene látótáv, vagy páncél. Nos, ennek semmije sincs, se látótáv, se álca, se páncél, cserébe olyan magas, mint egy torony!
Egy pillanat alatt spotolnak, és már át is ütnek, cserébe én még vissza sem tudok lőni, mert meg kell várnom még beszűkül a célzókör. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Kredit azt hozná, ha nem kellene folyamatosan csokit használni hozzá.
Amit én érzek, hogy egy tulajdonságért cserébe, ami az átütés, minden egyebet elvettek. Már bánom, hogy megvettem!

Az egyetlen prémium tank amit nem bántam meg, hogy megvettem. 700+ csata után sem tudom megunni, sőt. Ha már elegem van a xar csatákból, megyek egy pár farmolós kört vele, annak legalább van haszna...
Szerintem nézz egy pár videót, hogyan is kellene vele játszani. Ha ráérzel hidd el megszereted.

8 éve 10 hónapja #215375 Írta: szkzs76
Megválaszolva: szkzs76

Egy prém tankot ne vegyetek, a Skorpion G-t! Megvettem, de ez egy hulladék! Semmi sem jó rajta, Az ágyú átütése egyedül ami jó, de összességében az ágyú is egy nagy szar, mert amíg nincs beszűkülve teljesen, addig semmit sem talál el! A többi tulajdonsága meg még borzalmasabb! Nem is értem a WG balanszolási logikáját, mert ha valaminek nincs álcája, akkor kellene látótáv, vagy páncél. Nos, ennek semmije sincs, se látótáv, se álca, se páncél, cserébe olyan magas, mint egy torony!
Egy pillanat alatt spotolnak, és már át is ütnek, cserébe én még vissza sem tudok lőni, mert meg kell várnom még beszűkül a célzókör. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Amit én érzek, hogy egy tulajdonságért cserébe, ami az átütés, minden egyebet elvettek. Már bánom, hogy megvettem!

Az egyetlen prémium tank amit nem bántam meg, hogy megvettem. 700+ csata után sem tudom megunni, sőt. Ha már elegem van a xar csatákból, megyek egy pár farmolós kört vele, annak legalább van haszna...
Szerintem nézz egy pár videót, hogyan is kellene vele játszani. Ha ráérzel hidd el megszereted.

Tudom, hogy ez nem a legjobb érv, de nagyon csapatfüggő is szerintem, Nagyon sok csatában nincs aki spotolna, ha meg közelről kell vele játszani akkor halott ügy.

8 éve 10 hónapja #215377 Írta: gezapapa
Ez így igaz, de arra használd a mozgékonyságot amire való. Ha a csapat másfele megy, te is arra haladj és csipegesd azokat, akiket a suicid csapat felderít, miközben elhalnak. Sokszor nem ideális a helyzet, de mindig abból kell kihozni a maximumot (DMG-t) amiből lehet. Hiszen ez egy prém tank, a sebzésre fizet. Ne a társakkal törődj, ha meg akarnak halni 2 perc alatt, hát tegyék. De te próbálj meg hasznot húzni belőle.

8 éve 10 hónapja #215378 Írta: gezapapa
Most nézem a skorpióval a statodat és ahogy látom nem játszol rosszul vele. Az átlag ha jól emlékszem (a vbaddict szerint) 1450 körüli átlag dmg. Ennél te jobb vagy. Nem is értem mi a problémád ezzel a td-vel. Ilyen átlag győzelmi aránnyal és sebzéssel sokan elégedettek lennének ;)

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215379 Írta: szkzs76
Megválaszolva: szkzs76

Ez így igaz, de arra használd a mozgékonyságot amire való. Ha a csapat másfele megy, te is arra haladj és csipegesd azokat, akiket a suicid csapat felderít, miközben elhalnak. Sokszor nem ideális a helyzet, de mindig abból kell kihozni a maximumot (DMG-t) amiből lehet. Hiszen ez egy prém tank, a sebzésre fizet. Ne a társakkal törődj, ha meg akarnak halni 2 perc alatt, hát tegyék. De te próbálj meg hasznot húzni belőle.

A 360-as látótáv akkor is nevetséges (vagy inkább tragikus)! A legtöbb tanknak amelyikkel összekerül nagyobb a látótávja (még a nehezeknek is) és még a páncélja is sokkal jobb! Az alap WG logika az, hogy a látótáv és az álca a tank magasságától függ. Nos, ez a tank magas, ok, gyenge az álca. De miért kicsi a látótáv? Milyen prém tank az, amelyik csoki nélkül kuka?

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215380 Írta: gezapapa
A látótáv nerf óta minden td-nek rosszabb a látótávja. Nézd meg a borsigot. A megoldás az, hogy a skilleket és a felszerelést úgy kell választani, hogy ezt növeld. Én sokat (nagyon sokat) játszottam a borsiggal de amióta ez megvan azóta rá sem néztem. A gyengébb álca ellenére is használhatóbbnak tartom a skorpiót. Megvolt neked a wt auf e100? Próbálj meg hasonlóan játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 10 hónapja #215385 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1
2-3e átlag sebzésel hozza a 100e kreditett hazonba premel. 4-6lövést jelent, és mivel td igy td-ként támogatoként kell használni nem ugy mint a su100...-okat amik rátolos td-k . viszont a sebessége miatt gyorsan tud ujra pozicionálni. a 246-300feleti átütéssel simán lehet ütni bármit 8-9-10-es tierben. és aki jol használja vagy nagyon sokat akar keresni az csapat csatázik vele, vagy akár osztagba is ha a taktikus megengedi, de csapat csatánál premiumal akár még klán kredit bonuszal mecsenkénti 100e haszon simán hozhato vele.

8 éve 10 hónapja #215391 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

A 360-as látótáv akkor is nevetséges (vagy inkább tragikus)! A legtöbb tanknak amelyikkel összekerül nagyobb a látótávja (még a nehezeknek is) és még a páncélja is sokkal jobb! Az alap WG logika az, hogy a látótáv és az álca a tank magasságától függ. Nos, ez a tank magas, ok, gyenge az álca. De miért kicsi a látótáv? Milyen prém tank az, amelyik csoki nélkül kuka?

mondjuk nálam van benne optika és periszkóp is + a legénység is elég képzett.
ha nem egy perces a csata,akkor elég jól lehet vele aprítani és a nagyon gyakran top1-5-ben vagyok a csata végén.10-esek között is el lehet vele boldogulni.
részemről most az egyik legkönnyebben játszható prém 8-as,ami pénzt is termel.
engem inkább a lassú toronyforgás és gyakori torony sérülés idegesit.
na meg a célzási időben kételkedem.elméletileg 2 mp-t írnak,de valamelyik célzómód 5 mp-ről kezdett visszaszámolni nekem,amire teljesen rászükült.
valszeg átlagosan nem lehet ennyi,de a 2-ben sem hiszek.
bár ezt egy komolyabb szakértő biztos megtudja magyarázni. :beer:

8 éve 10 hónapja #215392 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton

www.vbaddict.ne...erver=

Valaki szerintem már belinkelte a fenti oldalt. Ami itt az "első oldalon" van, azok a legnagyobb farmolók jelenleg. ( IS-5 nyilván csalóka, meg lehet hogy a t-44-100 is: ezen vasak nagytöbbsége ugyanis csak nagyon jó játékosoknak van meg ... IS-5 ugye CW jutalomként megszerezhető csak, t-44-100-at is többnyire a maratonon sikerrel szereplők tolnak... szóval aki ezekkel farmol azok többsége nagyon jó játékos és ezen vasaknál ezért van durva bevétel.)

A többi viszont "bárki számára" megszerezhető és tolható farmoló vas... Eselteg érdemes lehet a második-harmadik oldalt is megnézni - az pld durva adat, hogy a médiumot féláron akcióban vehető Chi-Nu-Kai ugyanúgy 11k kreditet hoz átlagban körönként mint a tízegynéhány ezer Ft-ért néha kapható WZ-111 és 112. ( És ezt a számot magam is meg tudom erősíteni... nálam is így van!)

A Chi-Nu Kainak nagyon jó az ágyúja. Jó a penje, kellemesen el lehet vele snipeolni és mivel nem kell gold a jó penje miatt, sokat is keres.

Azért volt ingyen, mert elég maceráns vele a játék. Hozzá kell szokni.

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215393 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton

A scorpion G nekem is megvan. Na azzal nem fogsz pattintanai. Az a TD maga egy ágyú. Elég nevetséges TD-nek nevezni, mivel teljesen papír és forgó tornyos 360 fokban teljesen körbeforog, ez mitől TD? Mindegy. :troll:

A Skórpió csupán egy böhöm ágyú egy szekérre szerelve. Így kell vele játszani, inkább egy gyors artynak nevezném azt az IMBA csodát. A lényege, hogy hátulról sompolyogva sokat lesipuskázz és akkor sokat fog keresni.

Az a baj a játékkal, hogy amikor elkezdtem erős nehéz tankokra vágytam, arra gondolok egy tankos játék kapcsán, közben maga a játék a medekre épít, Már minden tankommal Scorpioval is úgy játszok, mint az FCM-mel : a második dorból élősködök. :d2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215427 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

A scorpion G nekem is megvan. Na azzal nem fogsz pattintanai. Az a TD maga egy ágyú. Elég nevetséges TD-nek nevezni, mivel teljesen papír és forgó tornyos 360 fokban teljesen körbeforog, ez mitől TD? Mindegy. :troll:

A Skórpió csupán egy böhöm ágyú egy szekérre szerelve. Így kell vele játszani, inkább egy gyors artynak nevezném azt az IMBA csodát. A lényege, hogy hátulról sompolyogva sokat lesipuskázz és akkor sokat fog keresni.

Az a baj a játékkal, hogy amikor elkezdtem erős nehéz tankokra vágytam, arra gondolok egy tankos játék kapcsán, közben maga a játék a medekre épít, Már minden tankommal Scorpioval is úgy játszok, mint az FCM-mel : a második dorból élősködök. :d2:

Német ágon A marder sor papír. A Sturert leszámítva , ellehet velük lenni. Borsig meg ugye sokaknál alap. A skorp G abba a tematikába illik bele.
Szóval ez egy ilyen bicikli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215738 Írta: pcmisi
Megválaszolva: pcmisi
Sziasztok!

Melyik közepes prémium tankot ajánlanátok "fun" szempontból?
Nem igazán érdekes szempont a pénzkeresete (arra van T34), inkább ami fontos az a játszhatósága/élvezeti értéke és a legénység húzása!

Másik: T110E5 vagy T54 Heavy játszhatóbb mostanában randomban?

8 éve 10 hónapja #215740 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Mutz, csak meg kell várni mikor kerül be a boltba. Picivel jobb értékek mint CDC-nél. ( Német Skorpió nem közepes tank ugyan, de nagyon komoly rajongótábora alakult ki rövid idő alatt... tehát ez is erősen ajánlott kategória. )

8 éve 10 hónapja #215742 Írta: pcmisi
Megválaszolva: pcmisi

Mutz, csak meg kell várni mikor kerül be a boltba. Picivel jobb értékek mint CDC-nél. ( Német Skorpió nem közepes tank ugyan, de nagyon komoly rajongótábora alakult ki rövid idő alatt... tehát ez is erősen ajánlott kategória. )

A Mutz tornya benne ülve is pattogós? :-) van infó róla mikor lesz elérhető? A Skorpió nekem is tetszik, de Td prémem mmár van.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.