Jelenleg 63 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #214450 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem

Nem akarok tolakodni, de messze a legjobb prémtank a legendás Type 59. Nem véletlen adnának sokan érte 40-et is, magáért a tanklrt csak. :troll: :blondy:

Nem tudom mennyire jó az a Type, egy biztos, ritka.

És néha kapható! :troll:

Pl.: www.ebay.co.uk/....l2649

Vagy a most meghirdetett versenyben is meg lehet majd nyerni...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 11 hónapja #214451 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hö???... M3 Lee Visszavétel??????? Nem ismerek élő normális embert aki azzal a sz**rdarabbal játszik...

Szerencsés lehetsz, ha ilyen anyagi helyzetben vagy, hogy egy játékra ennyi pénzt tudsz elkölteni.
De mire költesz annyi credit-et, hogy csak 300 ezer körül van prémium fiókkal együtt?
Gold lőszert spammolsz?

Nem lövök goldot, kb. annyi gold van a tankjaimban, hogy tudjam sebezni azokat amik alappal sehogy sem menne. Látod a VK-ban is 5 van. Ez alól a pz II j a kivétel, abban csak arany van. Egy hosszabb csata -160k. :trollol:

Most pl. arra ment el a credit, hogy visszavettem pár tankot: M4, pzIV H, t37, M41, O-I, Tiger I, Tiger P, M3 Lee (mert olyan szép :trollol: ), Jagdpanther, su-100, t67, amiket szerettem és amik jó tankok.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 11 hónapja #214453 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem az M3Lee nevű dolog egyvalamire volna jó: büntetésnek.

Pld: "nem vehetsz addig új tankot és nem is kapsz XP-t, míg nem nyersz M3Lee-vel 50 csatát. Ja, és úgy hogy a top5 sebző közt végzel a csapatodban! :trollol: "
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Ba_nshee

8 éve 11 hónapja #214485 Írta: Kamasuka
Megválaszolva: Kamasuka
Valaki tudja ez milyen tank M48/T54e2???
Mellékletek:

8 éve 11 hónapja #214486 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger

www.wotinfo.hu/...t123e6

Röviden cw tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kamasuka

8 éve 11 hónapja #214517 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Aztamindenségit.
Wotlife szerint nincs élő ember EU szerveren, aki ilyennel ment csatát.
wot-life.com/eu...stats/
Az acc statjai is rejtettek (Balance_EU) aki játszott vele.
Hümm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kamasuka

8 éve 11 hónapja #214523 Írta: Kamasuka
Megválaszolva: Kamasuka
Pedig valaki/valakik játszanak (tesztelik) vele...

8 éve 11 hónapja #214525 Írta: pawi
Megválaszolva: pawi

Fcm 50t megvan, ritkán veszem elő, bár jó tank, de van más, amivel jobban szeretek menni. Az új francia viszont tetszik nagyon, már akkor tetszett, mikor először láttam pár hónapja.

Egyébként messze a legjobb prémium tank a Scorpion G. 3-at lősz vele és fossa a pénzt! És álatalában amit becélzol az el is találod és át is üt 95%-ban Tier 10-ben is. Persze nem is-7 tornyát. :troll:
Tegnap meg is lett rá az első gunmark :)
A 85 Prém tankom közül az a legjobb, ezt bátran állíthatom!

Ez is egy tegnapi csata a Scorpion-.nal, kedvcsinálónak :) 1400 körüli xp, 130k credit :)

wotreplays.com/...e7b395

Nem akarok tolakodni, de messze a legjobb prémtank a legendás Type 59. Nem véletlen adnának sokan érte 40-et is, magáért a tanklrt csak. :troll: :blondy:

Hát igen, nekem is kéne a garázsba :) De még jobban a M6A2E1 kellene meg a Panzer V/IV a ritkaságuk miatt. :) De ezekre esélyem sincs, mert nem elérhetőek sehogy sem, míg a type 59 néha felbukkan játékokban, eventekben, versenyeken és a "piacon" :)

8 éve 11 hónapja #214527 Írta: pawi
Megválaszolva: pawi

Figyelem: Spoiler!

Néztem orosz videókat, a torony még sem ratyi, sőőt. Nem mellesleg nagyon dögös a tank. Akik szeretik a super pershinget, azok szerintem ezt is fogják, és sokan mások is. A gránát eső ellen viszont ennek is zéró a védelme.

Én úgy hallottam, hogy EU-ra speckó festéssel jön. A Mucc is RU-ra sima német festéssel jött, ide viszont spenótosan. Nos, ez a francia tiger II egy speckó liberté, egalité felíratú tricolorban fog pompázni, gall kakassal az oldalán. Über dögös lesz ! :applause:

Ha viszont tényleg így jön, akkor ez is csak néha megvehető tank lesz. De komolyan, egy csomó prémtankot kivettek a játékból, és hiába jött egy halom új, az csak így vehető meg :(. De tudom miért, hogy ne tudd megvenni a nehezen összekuporgatott aranyadból. :( :wb:

8 éve 11 hónapja #214528 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Tudom ajánlani a Skoda T40-et aki szeretne egy jó legénységhúzó tankot arra az ágra és kreditet is akar keresni. Jó kis gép, igaz igényel egy kis tudást, lassú a lövedéke és ammo zsák érzékeny, de ezeket leszámítva remek, az 50 km/h sebességet hamar eléri és tartja (SH-n a Cromwellektől nem sokkal maradtam le vele). Átlag 1100 dmg-re csatánként 30k kreditet hozott nettóba prémfiók nélkül. Eddig egyszer sem lőttem vele gold lőszert, pedig T8-ban is játszottam vele (egyikben majdnem top gun lett). Csak ajánlani tudom, 2590 goldért jelenleg megéri :)

8 éve 11 hónapja #214553 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Lefh18b2 ról valaki vélemenény?
Kredit farmolasra milyen?
Személyes küldikre?
Fun faktor?
Wn8/stat huzás?

Szeretném megvenni karacsonykor ha bent lesz
Vagy esetleg még a cromwell b n gondolkodok
V tudtok jobbat?

8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #214554 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
Lefh? :evil: Hp alapú küldikhez van jobb választás, ráadásul a T55-A már min. tier 6-ot igényel, de funoláshoz (fókapüföléshez) tökéletes. Van/volt fent róla jóféle elemzés. Én elég ritkán használom, mert mindig van valami aktuális húzni vagy teljesíteni való, de most a maratonhoz elővettem 10-20 kör erejéig ezért vannak aktuális élmények. 100%-OS legénységgel, töltés- és célzás gyorsítóval kb. 8 sec alatt tölt be, addigra pont be is szűkül éés már mehet is a szeretet csomag! Alapvetően HE-vel érdemes használni, így a vastagabb bőrű célpontokkal csak küszködik, de láncolni azokat is tudja (assist dmg), a többibe meg megy a 100-300 hp sebzés. Elég pontos, de ha mégsem talál, semmi gond, rögtön jön/megy a következő! :woohoo: A lövedék röppályája elég meredek, emiatt kicsit lassabb, viszont sok helyre belát. Fraget gyűjteni, kiválóan lehet vele, pontossága miatt bázis védelemre sem rossz, de ami még fontosabb, az önvédelemben is sokat segít. A mostani pár meccs alatt pl. 4 Stark medált gyűjtött.

Szerintem megéri az árát. :)

8 éve 11 hónapja #214555 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Stat húzás? Minek ??

Legénységet húzni még csak csak, de stat :D

Komoly helyen úgy se a WN8-adat nézik meg, még csak nem is a recentet - hanem azt, hogy a klán számára fontos csatákban hogyan teljesítesz...

Gondolj bele:
- sok "klán" mindenüvé kiírja, hogy toboroznak meg hogy milyen királyság náluk lenni. Aztán ha megnézed a klán statját akkor azt látod, hogy az elmúlt időszakba mentek 8 db tier8 osztagot amiből hatot buktak egy meg döntetlen lett.. megnézed hogy tier6 osztagban 27% az eredményességük... szóval inkább hagyjuk, ha csak nem akarsz sokat dühöngeni, vagy nincsenek olyan ambicióid hogy vakok közt félszeműként Te legyél a király :D / Azt különösen szeretem látni, amikor egy ilyen klán kiírja hogy legyen X-es tankod :D )

- jobb klánok mindenféle 800-1200 wn8 értékeket meg elvárt tankokat irogatnak, ezen klánok többsége is a "hagyjuk" kategóriába tartozik. ( Aktuális játékosállományuk harmada se teljesíti a saját elvi felvételi követelményeiket, harctéri parancsnokuk csak saját állításuk szerint van, a játékosok felének meg csapatjátékra alkalmatlan a tankállománya. ( Van O-I, meg japó Tigris, mert az kell a t6 osztagba... de szoktak hozni SU-100-at is mert az legalább nagyot sebez. ) Ja és persze t6 osztagban ők se érik el a 40%-ot. Akarsz menni hozzájuk free frag-nek Te is ?

- ahol 1500-1800 körüli WN8 az elvárás, és az osztag-eredményesség t6-ban 60% felett van.. oda már érdemes volna menni... Esetleg ahol megnézik hogy mit tudsz velük szakaszban, osztagban... igazából ugyanis csak ez számít. Ja meg esetleg ahol van olyan értelmes fajta toborzó aki egyesével átnézi hogy melyik FONTOS tankoddal miképp teljesítesz .. elbeszélgetnek veled h mit tudsz a játékról... mit szeretnél elérni.. mikor szoktál ráérni...

No mind1.

Szerintem a Cromwell B nem árt ha van a hangárodban :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 11 hónapja #214668 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Cromwell B :
Az egyik leghasználhatóbb prémtank. Gyakorlatilag mindenre jó (Random , SH , CW).

LeFransz :cheer: :
Igencsak magas mókafaktora van , és most már ugye a chat-ot sem kell tiltani az ellenfél dicsérő beírásai miatt. :beer2:
Ha valaki olyan elvetemült hogy artyzik :evil: akkor még a T10-es legénységét is képezheti vele.

Szerintem mindkettő jó vétel. És ez jelenleg a legtöbb prémről messze nem mondható el :cry:

8 éve 11 hónapja #214678 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Szerinted lesz olyan csomagbab mint tavaly karácsonykor?
Remélem mert szerintem azt veszem meg ;) Tavaly is-2 vettem 3750 goldal haa jól láttam cromwellt is annyival árulták
Szóval reménykedek :)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 37 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.