Jelenleg 63 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #214909 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!

Prémium tank visszavásárlásnál a Supportnál mennyire rugalmasak?Már kétszer írtam neki,(feltettem vagy 5 kérdést) de szinte ugyanazt felelték: "
We can only restore tanks sold in the last two months" meg "

I have noticed in our system that you sold your tanks more than two month ago. That is why we are not able to restore your tanks"

Nem nagyon figyelnek a kérdésekre :sick:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #214943 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
A T34 akciós a héten:
worldoftanks.eu...-2016/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sasvári

8 éve 10 hónapja #214964 Írta: Artyom1986
Ha orosz szerveres(RU) bónUsz kódot veszek,esélytelen ,hogy EU szerveren "használjam",úgy érte nem lehet a supportal "megbeszélni"? :S

8 éve 10 hónapja #214969 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Ha orosz szerveres(RU) bónUsz kódot veszek,esélytelen ,hogy EU szerveren "használjam",úgy érte nem lehet a supportal "megbeszélni"? :S

Ha két hónapnál régebben adtad el a tankod, akkor hiába supportolsz, nem fognak veled foglalkozni, csak a sablont válaszolják.

Eltérő szerveren eltérő akciók, így feltételezem ezzel sem fognak foglalkozni.

8 éve 10 hónapja #214970 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
T26E5 videó Quickybaby-től:

8 éve 10 hónapja #215038 Írta: Artyom1986

Ha két hónapnál régebben adtad el a tankod, akkor hiába supportolsz, nem fognak veled foglalkozni, csak a sablont válaszolják.

Eltérő szerveren eltérő akciók, így feltételezem ezzel sem fognak foglalkozni.

Régebben nem volt ez a "2 hónapos " szabály :unsure: Igen,4 különböző mókus írt,mindegyik ugyanazt a sablont mondta :S

8 éve 10 hónapja #215101 Írta: Athelgard
Megválaszolva: Athelgard
Sziasztok!

Karacsonykor szeretnek bevasarolni premium tankokobol. Korulbelul 100 fontot koltenek rajuk. A kerdesem az lenne, hogy melyeket erdemes megvenni? Eddig megvan a T 34, SP, CDC, Wz 111, M41 GF.
A masik krdesem pedig az lenne, hogy szerintetek kijon e karacsonyig az uj amcsi premium nehez tank, illetve a francia taras premium nehez tank, mert ha azok kint lesznek, akkor targytalan a kerdesem. Elore is koszi a valszokat.

8 éve 10 hónapja #215115 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
A kérdésen "nem megválaszolható", ugyanis Te tudod hog
- milyen stílusban szeretsz játszani
- milyen nemzetekkel és milyen ágakon vannak terveid

Szerintem ezek határozzák meg hogy "mi kell". Hisz farmoló vasad van már bőséggel, marad a fun illetve a legénységhúzás.

Én még annyit tennék hozzá, hogy FCM50t lassan kikerül a boltból, és gyanús h az IS-6 is ... és hát ezek ugyebár tierlimites vasak, ami azért számít.

8 éve 10 hónapja #215127 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo

...Én még annyit tennék hozzá, hogy FCM50t lassan kikerül a boltból, és gyanús h az IS-6 is ... és hát ezek ugyebár tierlimites vasak, ami azért számít.

Én annyit tennék hozzá, hogy mióta levették a polcról az e-25-öt a warcrime pantherrel együtt, azóta közbeszéd témája, hogy az fcm50t-t és az is-6-ot is leveszik. Szóóval már nagyon régóta így fogalmaznak a népek, mint te, hogy "lassan" vagy "hamarosan" kikerülnek a store-ból, pedig ezt nem tudhatjuk. Valószínűleg a gazdasági érdek nem kívánja, h kivegyék őket, hiszen akkor már rég lecserélhették volna mind a kettőt, egyik sem pótolhatatlan, illetve nem valószínű, hogy egyik napról a másikra tennék meg.
#vége
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #215145 Írta: Sasvári
Megválaszolva: Sasvári

A T34 akciós a héten:
worldoftanks.eu...-2016/

A T 34-est érdemes megvenni most csomagban? Hisz így több kedvezményt kapsz összességében. Gold mindig jól jön. Még nincsen meg ez a tank, de szeretnék egy olyan prémet, amivel jókat lehet döngetni t10-ben is, ennek meg nagyon jó a penje és sok jót olvastam róla. hacl.blog.hu/20...m_tank

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215146 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Döngetésben - ha a sebességre gondolsz - ne reménykedj ugyanis elég lomha. Ágyú rendben van, de ha néha előveszem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valamikor suttyomban kapott egy pontosság nerfet.
Hull-downozni nagyon jó, a torony szemből szinte mindent lepattint. Azután mindenre ami a torony alatt van, nagyon kell vigyázni, mert kb, három bekapott lóvést képes elviselni azután jön a garázsmenet.
Én nem is heavynek tekintem, hanem forgótornyos TD-nek. Igyekszem így játszani vele. inkább hátulról lövöldözve. Farmolni jó, érdemes megvenni, de valami euforikus játékélményre ne számíts. T10-ben főleg nem.

8 éve 10 hónapja #215147 Írta: amper007
Megválaszolva: amper007

Döngetésben - ha a sebességre gondolsz - ne reménykedj ugyanis elég lomha. Ágyú rendben van, de ha néha előveszem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valamikor suttyomban kapott egy pontosság nerfet.
Hull-downozni nagyon jó, a torony szemből szinte mindent lepattint. Azután mindenre ami a torony alatt van, nagyon kell vigyázni, mert kb, három bekapott lóvést képes elviselni azután jön a garázsmenet.
Én nem is heavynek tekintem, hanem forgótornyos TD-nek. Igyekszem így játszani vele. inkább hátulról lövöldözve. Farmolni jó, érdemes megvenni, de valami euforikus játékélményre ne számíts. T10-ben főleg nem.

A nerf valós..kredit hozamot is piszkálták, teste papír és sajna T10ben a parancsnoki bebújó nyílást is aimbottal fordulásból 10/10* belövik..Ugyanakkor megvan csak HT tank lehet vele csúnyán tarkón lőni a gyanútlan tomatókat. Nem egy F-1 es autó sajna roppant lomha és a torony forgatása is lomha. De mégis szerethető műszer.

8 éve 10 hónapja #215186 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

A nerf valós..kredit hozamot is piszkálták, teste papír és sajna T10ben a parancsnoki bebújó nyílást is aimbottal fordulásból 10/10* belövik..Ugyanakkor megvan csak HT tank lehet vele csúnyán tarkón lőni a gyanútlan tomatókat. Nem egy F-1 es autó sajna roppant lomha és a torony forgatása is lomha. De mégis szerethető műszer.

Folytatom a negítv észrevételt. Nem csak a kupolát lövik be nagyon feltünően sokszor, hanem a lövegpajzs fölötti "lapos háromszöget"ami tulajdonképpen már maga a torony szemből.... Ellenben én -személy szerint- a pontosságára nem panaszkodom
Kredithozam meg olyan, hogy ha MEGLÖVÖD a 3k-t, akkor már nettó 80-90k kredit... FCM-nél ez 75-80, T54mod1-nél meg már 100K. Amióta megvan, ez azóta nekem így pörög. :beer2:

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #215201 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hali!
Ti mit tapasztaltok ,nekem a Pz.Kpfw. II Ausf. J -t mindig 4 tierbe rakja matildák meg hetzerek ellen vagy jön egy valentine at és kiszed 1ből :(
Így nem buli csak bosszant... eladom a francba úgyis csak ajándék volt az arany mellé :trollol:
200e ad érte az egész jó a Tetrarch csak 150e pedig az is ritka :scratch:
:angry: :angry:

8 éve 10 hónapja #215202 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Hali!
Ti mit tapasztaltok ,nekem a Pz.Kpfw. II Ausf. J 4 tierbe rakja matildák meg hetzerek ellen vagy jön egy valentine at és kiszed 1ből :(
Így nem buli csak bosszant... eladom a francba úgyis csak ajándék volt az arany mellé :trollol:
200e ad érte az egész jó a Tetrarch csak 150e pedig az is ritka :scratch:
:angry: :angry:

Én megvenném. Mennyit kérsz érte?

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 37 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.