8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#214909Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!
Prémium tank visszavásárlásnál a Supportnál mennyire rugalmasak?Már kétszer írtam neki,(feltettem vagy 5 kérdést) de szinte ugyanazt felelték: "
We can only restore tanks sold in the last two months" meg "
I have noticed in our system that you sold your tanks more than two month ago. That is why we are not able to restore your tanks"
Karacsonykor szeretnek bevasarolni premium tankokobol. Korulbelul 100 fontot koltenek rajuk. A kerdesem az lenne, hogy melyeket erdemes megvenni? Eddig megvan a T 34, SP, CDC, Wz 111, M41 GF.
A masik krdesem pedig az lenne, hogy szerintetek kijon e karacsonyig az uj amcsi premium nehez tank, illetve a francia taras premium nehez tank, mert ha azok kint lesznek, akkor targytalan a kerdesem. Elore is koszi a valszokat.
...Én még annyit tennék hozzá, hogy FCM50t lassan kikerül a boltból, és gyanús h az IS-6 is ... és hát ezek ugyebár tierlimites vasak, ami azért számít.
Én annyit tennék hozzá, hogy mióta levették a polcról az e-25-öt a warcrime pantherrel együtt, azóta közbeszéd témája, hogy az fcm50t-t és az is-6-ot is leveszik. Szóóval már nagyon régóta így fogalmaznak a népek, mint te, hogy "lassan" vagy "hamarosan" kikerülnek a store-ból, pedig ezt nem tudhatjuk. Valószínűleg a gazdasági érdek nem kívánja, h kivegyék őket, hiszen akkor már rég lecserélhették volna mind a kettőt, egyik sem pótolhatatlan, illetve nem valószínű, hogy egyik napról a másikra tennék meg.
#vége
A T 34-est érdemes megvenni most csomagban? Hisz így több kedvezményt kapsz összességében. Gold mindig jól jön. Még nincsen meg ez a tank, de szeretnék egy olyan prémet, amivel jókat lehet döngetni t10-ben is, ennek meg nagyon jó a penje és sok jót olvastam róla. hacl.blog.hu/20...m_tank
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215146Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Döngetésben - ha a sebességre gondolsz - ne reménykedj ugyanis elég lomha. Ágyú rendben van, de ha néha előveszem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valamikor suttyomban kapott egy pontosság nerfet.
Hull-downozni nagyon jó, a torony szemből szinte mindent lepattint. Azután mindenre ami a torony alatt van, nagyon kell vigyázni, mert kb, három bekapott lóvést képes elviselni azután jön a garázsmenet.
Én nem is heavynek tekintem, hanem forgótornyos TD-nek. Igyekszem így játszani vele. inkább hátulról lövöldözve. Farmolni jó, érdemes megvenni, de valami euforikus játékélményre ne számíts. T10-ben főleg nem.
Döngetésben - ha a sebességre gondolsz - ne reménykedj ugyanis elég lomha. Ágyú rendben van, de ha néha előveszem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valamikor suttyomban kapott egy pontosság nerfet.
Hull-downozni nagyon jó, a torony szemből szinte mindent lepattint. Azután mindenre ami a torony alatt van, nagyon kell vigyázni, mert kb, három bekapott lóvést képes elviselni azután jön a garázsmenet.
Én nem is heavynek tekintem, hanem forgótornyos TD-nek. Igyekszem így játszani vele. inkább hátulról lövöldözve. Farmolni jó, érdemes megvenni, de valami euforikus játékélményre ne számíts. T10-ben főleg nem.
A nerf valós..kredit hozamot is piszkálták, teste papír és sajna T10ben a parancsnoki bebújó nyílást is aimbottal fordulásból 10/10* belövik..Ugyanakkor megvan csak HT tank lehet vele csúnyán tarkón lőni a gyanútlan tomatókat. Nem egy F-1 es autó sajna roppant lomha és a torony forgatása is lomha. De mégis szerethető műszer.
A nerf valós..kredit hozamot is piszkálták, teste papír és sajna T10ben a parancsnoki bebújó nyílást is aimbottal fordulásból 10/10* belövik..Ugyanakkor megvan csak HT tank lehet vele csúnyán tarkón lőni a gyanútlan tomatókat. Nem egy F-1 es autó sajna roppant lomha és a torony forgatása is lomha. De mégis szerethető műszer.
Folytatom a negítv észrevételt. Nem csak a kupolát lövik be nagyon feltünően sokszor, hanem a lövegpajzs fölötti "lapos háromszöget"ami tulajdonképpen már maga a torony szemből.... Ellenben én -személy szerint- a pontosságára nem panaszkodom
Kredithozam meg olyan, hogy ha MEGLÖVÖD a 3k-t, akkor már nettó 80-90k kredit... FCM-nél ez 75-80, T54mod1-nél meg már 100K. Amióta megvan, ez azóta nekem így pörög.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215201Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hali!
Ti mit tapasztaltok ,nekem a Pz.Kpfw. II Ausf. J -t mindig 4 tierbe rakja matildák meg hetzerek ellen vagy jön egy valentine at és kiszed 1ből
Így nem buli csak bosszant... eladom a francba úgyis csak ajándék volt az arany mellé
200e ad érte az egész jó a Tetrarch csak 150e pedig az is ritka
Hali!
Ti mit tapasztaltok ,nekem a Pz.Kpfw. II Ausf. J 4 tierbe rakja matildák meg hetzerek ellen vagy jön egy valentine at és kiszed 1ből
Így nem buli csak bosszant... eladom a francba úgyis csak ajándék volt az arany mellé
200e ad érte az egész jó a Tetrarch csak 150e pedig az is ritka
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."