Nekem is van Skoda T-40-em, én szeretem, szerintem jó tank; annak ellenére, hogy még nem 100%-os a legénység. Viszon van rajta töltésgyorsító, szellőzés meg célzásgyorsító (nemrég vettem akcióban féláron.). Saját tierében hatékony, 7-esben elmegy, 8-asban meg lehet szívni vele. De még 6-os tierben sem egy lerohanós tank, sokszor hittem azt, hogy jaj de jó, top tier vagyok, mehetek előre bártan, és persze szétszedtek. A KV-2 és OI kiszed egy lövésből, ezeket max hátba szabad csak támadni. Tényleg a kinézős lövős stílust kell alkalmazni nála.
Én a Löwével meg ezzel szeretek legjobban farmolni, de még funolni is jó ez a kettő. (Tudom, Löwe mint fun egy kicsit meredek állítás, de ha nem full tier 10-be rakja, akkor hatékony tud lenni.)
Rakj fel egy TS-t és keress magadnak olyan társakat akikkel be tudsz menni unranked csapatcsatába... ott nincs nyolcasnál keményebb ellenfél.. na ott fog igazán farmolni a Lőve. ( Nem minden csapat szereti a prém tankokat bevinni, de ... )
Ha gyorsan eléri és valóban annyi lesz az annyi, nem csak szakadékba hátszéllel, akkor szerény hozzánemértő véleményem szerint egy használhatóbb light/med hibriddé fajul. Szerintem, de majd jól lehurrognak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan
Külön öröm, hogy nem csak a sebességet növelik, de magát a motort is cserélik. A jelenlegi motor a STA-1 stock motorja, ami arról híres hogy rém-alacsony HP-t kapott a modul. Így a motorcserével remélem egy nagyobb HP-s modul kerül a tankba. Személy szerint engem jobban idegesített az, hogy folyamatosan sárgára lövik, mint a végsebessége.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."