Erről a T26E5 Patriotról lehet tudni valamit ez is mostanság fog bejönni vagy még odébb van?
Azt biztosan, hogy Orzanel-nek nagyon tetszett!
Nekem is nagyon tetszett amit videókban láttam róla, ru szerveren láttam hogy már kapható, remélem ha lejár a liberti ide is bedobják nagyon jó tanknak ígérkezik sőt.....
Nagyon gondolkodok ezen az új francia nehéz tankon, viszont nem nagyon olvastam még itt róla véleményeket. Ha valakinek van már valamennyi tapasztalata róla szívesen olvasnám.
Nagyon gondolkodok ezen az új francia nehéz tankon, viszont nem nagyon olvastam még itt róla véleményeket. Ha valakinek van már valamennyi tapasztalata róla szívesen olvasnám.
Köszönöm!
Ha ismered a TigerII-t akkor mondhatni tudod milyen. csak ez francia, ennek nagyobb a tetején a gyenge pont, elég jól pattint. más mint az eddigi Francia heavy-k , inkább ilyen németes, francia festéssel.
szerintem a kövi CW kampányban látni fogunk nem keveset de osztagon is már megszaporodott , mert elég jó, és sokan nem tudják még hol lehet belőni.
Köszönöm!
Ha ismered a TigerII-t akkor mondhatni tudod milyen. csak ez francia, ennek nagyobb a tetején a gyenge pont, elég jól pattint. más mint az eddigi Francia heavy-k , inkább ilyen németes, francia festéssel.
szerintem a kövi CW kampányban látni fogunk nem keveset de osztagon is már megszaporodott , mert elég jó, és sokan nem tudják még hol lehet belőni.
Köszönöm!
Ha jól tudom frontból csak a kupolája gyenge pont, az alváza is elég erős. Elég nagy, viszont mozgatással lehet nehezíteni az ellenfél dolgát. Azért is tetszik, mert lehet vele hulldownozni, az a 10 fokos gundep nem rossz. Az alap pen sem rossz. Remélem Milky csinál egy olyan HD modellt ami eltünteti ezt a festést, bár annyira nem rossz, minél többet nézem annál jobban tetszik.
Köszönöm!
Kikel javítsalak , az első amit te láttál meg mert Hunti, Tiger, Kopi ... már többet láttak az elmúlt napokban.
Gantery
igen elég nehéz belőni még a kupolát is ami gyenge pont tegnap 4x patantam/benyelte ott a TigerII gold löszerét , mire bement 1 lövés.szép volt nézni, hogy mennyire szét karcoltam már a kupoláját és nem ment be .
Köszönöm!
Sziasztok! Ha megveszed légyszives irj rola részletesen mert nekem is nagyon tetszik és foglalkozom a megvásárlás gondolatával .
Köszönöm!
Sziasztok! Ha megveszed légyszives irj rola részletesen mert nekem is nagyon tetszik és foglalkozom a megvásárlás gondolatával .
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217379Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Ahogy látom, sima átlagos játékos-kezekben is hasít, tier X-ben is igen gyakran ott van a végjátékokban. 200%, hogy meg lesz herélve, a mostani frontpáncélja és az alap átütése nagyságrendekkel kiemelkedik a T8-as nehéztankok között. Elhiszem, hogy kell a pénz WG-nek, de ezzel megint túllőttek a célon. Type4heavy-m alap ágyújának 258-as a prém lőszer penje, de bizony még azzal is gyakran megtréfál a frontja. Tier 8-ban ez szerintem túlzás. Nem is kicsit. Ráadásul pont a francia papír-heavy vonalba raktak be egy rohadtul oda nem illő mini vékábélát, viszont francia tankokhoz illő sebességgel.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217382Írta: Gantery
Megválaszolva: Gantery
Nem tudom. Megvettem és nagyon bejön. T9-ben 4550-et pattintottam, nekem tetszik. Nem hinném, hogy nerfelnék hiszen most buffolták. De ha netán gyengítenék akkor kérem szépen vissza a pénzem De még új és sokan nem tudják, hogy hol kell lőni. Később már nem lesz ennyire OP.
u.i.: És a 300-as alfa nem nagy szám. Nem elrettentő, ezért ha nincs támogatásod simán rádesnek.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217385Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Herélés mindig lesz, ez wg-nél alap. Sok lesz a sírás ellene, már csak ezért is. Kéred majd vissza a pénzed? LOL...ha így alakul, írd meg, mit válaszolt az ügyfélszolgálat!
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217386Írta: Gantery
Megválaszolva: Gantery
Igen tudom, hogy mindig van herélés. Régen SP-nél vissza adták nem? Akkor még nem játszottam szóval nem tudom. Itt egy csata vele: 5k felfogott, 4k sebzés. Nettó 92k prém fiókkal és vesztes.
u.i.: T10-ben hulldownozok és ott is pattintgat. 50B-nek egy tárát lepattintotttam viszont egy észrevétel. A 2. táránál elkezdte a lövegpajzsom lőni és ott 2-ből 2 be is ment.
Nem rossz ez a francia heavy, kíváncsi is vagyok, milyen lesz ellenük játszani cw-n, csapatban, de én a T26E5-öt várom, mert a T32-t nagyon szeretem, random csatakon kívül a kisebbik gunnal tolom a nagyobb dpm miatt, és ennek az új E5-nek még jobb a dpm-je és fürgébb is. Elvileg a torony effektív páncélja van olyan, mint a t32-nek, szóval IS-ek ellen is hasonlóan jó lesz face hug-ban remélem.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."