Jelenleg 57 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja #216331 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #216376 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia
Van Quickybaby-től is videó:

8 éve 10 hónapja #216379 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ha csak ennyi negatívumát látod (vetted észre) irigyellek. Most nem mennék bele a részletekbe - biztos lesz róla hamarosan részletes elemzés valaki hozzáértő tollából ;-)

Minek? Nem sikerült valami erősre... Inkább csak amolyan közepes és az is kompromisszumokkal

Ha a kompromisszum a max 45 km/h-t jelenti, meg a balta kamo-t én szivesen kompromisszálok.:) -Számomra- messze a "legkezelhetőbb" T6 ágyúja van.
Van T34-85, Cromwell B, T37, volt Skoda T25, de azt dühömben eladtam, :D
Nekem nagyon bejött, és masszívan hozza a 150es alfát. -Ami azért a többi autoloader vashoz képest eléggé meglepő.. Oké, nem illek összehasonlítani egy T9-T10 géppel, de nem egyszer nyomtam alt+f4-et egy skodás menés közben...
1 tárból kiszedni egy KV-1s-t, azért az vicces.:)

8 éve 10 hónapja #216399 Írta: Hun_Vargs
Megválaszolva: Hun_Vargs
Sziasztok
(Nem irok ekezetet mert errol a telorol szenvedos :sick: )
Szoval szeretnek venni egy prem tankot (farmolasra hasznalnam)
8500 v az alatti ar amit adok erte max
A statom ha kellene esetleg :QuickyVg

8 éve 10 hónapja #216415 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter
Nem vagyok jártas a francia nép történelmében, de: "szabadság, egyenlőség, testvériség" a csövön található szöveg, a forradalom idején volt a jelszavuk talán. A kokas meg a gall kakas, aki jelképük. És még csak utána sem olvastam. :troll: ;)

8 éve 10 hónapja #216426 Írta: dabombgirl
Megválaszolva: dabombgirl

Sziasztok!
A Löwe lesz buffolva? Tudni erről valamit?
Előre is köszi!

Hello! Én azt vettem észre, hogy mostanában 360-at is tud sebezni pedig ez régen nem volt rá jellemző, inkább olyan 260-280 volt az átlag, 300 fölé alig ment. Szóval ha ez buffnak számít akkor buffolták, de amúgy ugyanolyan lassú mint volt. Bár engem a lassúság csak akkor zavar nagyon ha az 50 120 után megyek a Löwével, mert így nagy a különbség. Én nem tudom utálni a Löwét, első prémium tankom, a szívemhez nőtt. Ha kredit farm kell akkor még mindig őt veszem elő először, pedig van Skorpion G-m is. Azzal valahogy félek játszani, vagyis kicsit noob vagyok hozzá, de majd belejövök.

Off: A Skoda T40-et amúgy tudom ajánlani, jó kis tank nagyon. Jó vele játszani és jó kör esetén prém fiókkal jól hozza a kreditet. Persze tier 8ban nem valami kellemes, de meg kell keresni a med ellenfeleket, és ellenük még mindig egész jó.

8 éve 10 hónapja #216433 Írta: PanzerGunter

Sziasztok!
A Löwe lesz buffolva? Tudni erről valamit?
Előre is köszi!

Hello! Én azt vettem észre, hogy mostanában 360-at is tud sebezni pedig ez régen nem volt rá jellemző, inkább olyan 260-280 volt az átlag, 300 fölé alig ment. Szóval ha ez buffnak számít akkor buffolták, de amúgy ugyanolyan lassú mint volt. Bár engem a lassúság csak akkor zavar nagyon ha az 50 120 után megyek a Löwével, mert így nagy a különbség. Én nem tudom utálni a Löwét, első prémium tankom, a szívemhez nőtt. Ha kredit farm kell akkor még mindig őt veszem elő először, pedig van Skorpion G-m is. Azzal valahogy félek játszani, vagyis kicsit noob vagyok hozzá, de majd belejövök.

Off: A Skoda T40-et amúgy tudom ajánlani, jó kis tank nagyon. Jó vele játszani és jó kör esetén prém fiókkal jól hozza a kreditet. Persze tier 8ban nem valami kellemes, de meg kell keresni a med ellenfeleket, és ellenük még mindig egész jó.

Az nem buff. A rosszat könnyebben megjegyzi az ember, mint a jót, mert a jót természetesnek veszi. Lásd főnökök a magyar munkahelyek nagyrészén. Ha jól dolgozol nem dícsérnek, ha elrontod lebaszarintanak. Lő a Löwe 300 felett is, bár szembetűnő a sok lowroll. De átlagban ha számolnánk, kijönne a 320-as átlag. Mondjuk ne nyúljanak hozzá a mozgékonyságához és a páncélhoz, de 1 sec-el lehetne jobb a töltésidő... ;) De ha már 90 tonna, akkor mindenféle jóskapista ne üsse be a hasát szmből, mert akkor kérdem én mi a 90 tonna a járművön? :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_

8 éve 10 hónapja #216472 Írta: dabombgirl
Megválaszolva: dabombgirl

Löwe buffot kérdezte valaki.
Szerintem és érzésre is kapott egy rejtett buffot. Korábban a tornyot a két oldalán az ágyú vonalában be lehetett lőni, már nem lehet. A kupola is mintha
a, kisebb lenne kicsivel
b, több lepattanót generálna
Szóval érzésre jobb lett a Löwe mint korábban volt, de a sebességtelenségen sajnos nem változtattak :-(

Fun prémium tankot egyet ismerek: Leff arty :banana: :banana:

Tényleg, erről jut eszembe, az egyik csatában meglepően sokat pattant a torony 10-esek ellen. Szerintem is kapott egy kis buffot.

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #216476 Írta: PanzerGunter
Fun prémium tankot egyet ismerek: Leff arty :banana: :banana:[/quote]

Az nem tank... khm... :troll:

Egyébként a kupolát valóban nem lövik olyan könnyen, bár én nem ácsorgok, hanem billegtetem a jószágot, a torony viszont többet pattint. Vagy csak én vagyok ügyesebb. Viszont side-ban akármilyen óvatos voltam az egyik csatában, az oldalamat lőtték be mókás tankok... RNG.

8 éve 10 hónapja #216605 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Hali!

Vettem egy Škoda T 40-t,jelenleg az első skill van 90%on komolyabb legénységgel ugye "jobb" lesz ez a tank? :oops:

8 éve 10 hónapja #216606 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Hali!

Vettem egy Škoda T 40-t,jelenleg az első skill van 90%on komolyabb legénységgel ugye "jobb" lesz ez a tank? :oops:

Én eladtam. Buffolás után. Pedig 2 skilles (BIA+ látótáv-pontosságnöveléses) TVP T50/51 fiúkkal küldtem...

8 éve 10 hónapja #216618 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Jobb lesz, de nézz utána hogy milyen skillek kellenek... mik illenek a tankhoz illetve a Te játékstílusodhoz.

Meg ugye felszerelted?

8 éve 10 hónapja #216621 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Az átütés sajnos nem fog javulni, ami tud néha kellemetlen lenni, de ezen kívül szerintem jó kis gép. Amint sikerült oldalról lövöldözni a népet, egész nagy sebzést le tud adni :)
Nálam még csak az első skill megy rájuk, de nagy baj így sincs vele, csak óvni kell még a naptól is. :)

8 éve 10 hónapja #216629 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Nem értem mi lehet benne olyan borzalmas. Nem tölt lassan. Az átütés problémáját a 2-es gomb megnyomásával lehet orvosolni (azok számára akik viszont T8-as heavykkel akarnak frontharcolni, nem segít sokat). Saját szintjében az alfa+töltésidő kombináció meg kifejezetten jó. Lassan száll a lövedék, de megfelelő leaddel ez kompenzálható. Nem beszélve arról, hogy SH-ban kreditbónusz mellett hihetetlenül önti a pénzt, lősz 3-at 4-et, az már kb 8.900 dmg, prém nélkül 50k kredit. Nekem sincs agyonskillezett legénység benne, talán a 3. fut. Szerintem csak az tartja rossznak aki rosszul állt hozzá, nem rohamozós "lerusholós" med, sokkal inkább a kinézek lövök vissza stílus fekszik neki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #216631 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Nem értem mi lehet benne olyan borzalmas. Nem tölt lassan. Az átütés problémáját a 2-es gomb megnyomásával lehet orvosolni (azok számára akik viszont T8-as heavykkel akarnak frontharcolni, nem segít sokat). Saját szintjében az alfa+töltésidő kombináció meg kifejezetten jó. Lassan száll a lövedék, de megfelelő leaddel ez kompenzálható. Nem beszélve arról, hogy SH-ban kreditbónusz mellett hihetetlenül önti a pénzt, lősz 3-at 4-et, az már kb 8.900 dmg, prém nélkül 50k kredit. Nekem sincs agyonskillezett legénység benne, talán a 3. fut. Szerintem csak az tartja rossznak aki rosszul állt hozzá, nem rohamozós "lerusholós" med, sokkal inkább a kinézek lövök vissza stílus fekszik neki.

Mielőtt valaki megvenné a brutális, 3000-es alfája miatt, annak mondanám, hogy a fenti elírás volt csupán :trollol: .
Amúgy jó kis gép, én szeretek vele játszani. Most kapott új legényeket, mert kellett (már kitermelt egy 3 skilles csapatot), így kicsit szenvedek vele, de idővel ez megoldódik :)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.