Ha csak ennyi negatívumát látod (vetted észre) irigyellek. Most nem mennék bele a részletekbe - biztos lesz róla hamarosan részletes elemzés valaki hozzáértő tollából
Minek? Nem sikerült valami erősre... Inkább csak amolyan közepes és az is kompromisszumokkal
Ha a kompromisszum a max 45 km/h-t jelenti, meg a balta kamo-t én szivesen kompromisszálok. -Számomra- messze a "legkezelhetőbb" T6 ágyúja van.
Van T34-85, Cromwell B, T37, volt Skoda T25, de azt dühömben eladtam,
Nekem nagyon bejött, és masszívan hozza a 150es alfát. -Ami azért a többi autoloader vashoz képest eléggé meglepő.. Oké, nem illek összehasonlítani egy T9-T10 géppel, de nem egyszer nyomtam alt+f4-et egy skodás menés közben...
1 tárból kiszedni egy KV-1s-t, azért az vicces.
Sziasztok
(Nem irok ekezetet mert errol a telorol szenvedos )
Szoval szeretnek venni egy prem tankot (farmolasra hasznalnam)
8500 v az alatti ar amit adok erte max
A statom ha kellene esetleg :QuickyVg
Nem vagyok jártas a francia nép történelmében, de: "szabadság, egyenlőség, testvériség" a csövön található szöveg, a forradalom idején volt a jelszavuk talán. A kokas meg a gall kakas, aki jelképük. És még csak utána sem olvastam.
Sziasztok!
A Löwe lesz buffolva? Tudni erről valamit?
Előre is köszi!
Hello! Én azt vettem észre, hogy mostanában 360-at is tud sebezni pedig ez régen nem volt rá jellemző, inkább olyan 260-280 volt az átlag, 300 fölé alig ment. Szóval ha ez buffnak számít akkor buffolták, de amúgy ugyanolyan lassú mint volt. Bár engem a lassúság csak akkor zavar nagyon ha az 50 120 után megyek a Löwével, mert így nagy a különbség. Én nem tudom utálni a Löwét, első prémium tankom, a szívemhez nőtt. Ha kredit farm kell akkor még mindig őt veszem elő először, pedig van Skorpion G-m is. Azzal valahogy félek játszani, vagyis kicsit noob vagyok hozzá, de majd belejövök.
Off: A Skoda T40-et amúgy tudom ajánlani, jó kis tank nagyon. Jó vele játszani és jó kör esetén prém fiókkal jól hozza a kreditet. Persze tier 8ban nem valami kellemes, de meg kell keresni a med ellenfeleket, és ellenük még mindig egész jó.
Sziasztok!
A Löwe lesz buffolva? Tudni erről valamit?
Előre is köszi!
Hello! Én azt vettem észre, hogy mostanában 360-at is tud sebezni pedig ez régen nem volt rá jellemző, inkább olyan 260-280 volt az átlag, 300 fölé alig ment. Szóval ha ez buffnak számít akkor buffolták, de amúgy ugyanolyan lassú mint volt. Bár engem a lassúság csak akkor zavar nagyon ha az 50 120 után megyek a Löwével, mert így nagy a különbség. Én nem tudom utálni a Löwét, első prémium tankom, a szívemhez nőtt. Ha kredit farm kell akkor még mindig őt veszem elő először, pedig van Skorpion G-m is. Azzal valahogy félek játszani, vagyis kicsit noob vagyok hozzá, de majd belejövök.
Off: A Skoda T40-et amúgy tudom ajánlani, jó kis tank nagyon. Jó vele játszani és jó kör esetén prém fiókkal jól hozza a kreditet. Persze tier 8ban nem valami kellemes, de meg kell keresni a med ellenfeleket, és ellenük még mindig egész jó.
Az nem buff. A rosszat könnyebben megjegyzi az ember, mint a jót, mert a jót természetesnek veszi. Lásd főnökök a magyar munkahelyek nagyrészén. Ha jól dolgozol nem dícsérnek, ha elrontod lebaszarintanak. Lő a Löwe 300 felett is, bár szembetűnő a sok lowroll. De átlagban ha számolnánk, kijönne a 320-as átlag. Mondjuk ne nyúljanak hozzá a mozgékonyságához és a páncélhoz, de 1 sec-el lehetne jobb a töltésidő... De ha már 90 tonna, akkor mindenféle jóskapista ne üsse be a hasát szmből, mert akkor kérdem én mi a 90 tonna a járművön?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Löwe buffot kérdezte valaki.
Szerintem és érzésre is kapott egy rejtett buffot. Korábban a tornyot a két oldalán az ágyú vonalában be lehetett lőni, már nem lehet. A kupola is mintha
a, kisebb lenne kicsivel
b, több lepattanót generálna
Szóval érzésre jobb lett a Löwe mint korábban volt, de a sebességtelenségen sajnos nem változtattak
Fun prémium tankot egyet ismerek: Leff arty
Tényleg, erről jut eszembe, az egyik csatában meglepően sokat pattant a torony 10-esek ellen. Szerintem is kapott egy kis buffot.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#216476Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter
Fun prémium tankot egyet ismerek: Leff arty [/quote]
Az nem tank... khm...
Egyébként a kupolát valóban nem lövik olyan könnyen, bár én nem ácsorgok, hanem billegtetem a jószágot, a torony viszont többet pattint. Vagy csak én vagyok ügyesebb. Viszont side-ban akármilyen óvatos voltam az egyik csatában, az oldalamat lőtték be mókás tankok... RNG.
Az átütés sajnos nem fog javulni, ami tud néha kellemetlen lenni, de ezen kívül szerintem jó kis gép. Amint sikerült oldalról lövöldözni a népet, egész nagy sebzést le tud adni
Nálam még csak az első skill megy rájuk, de nagy baj így sincs vele, csak óvni kell még a naptól is.
Nem értem mi lehet benne olyan borzalmas. Nem tölt lassan. Az átütés problémáját a 2-es gomb megnyomásával lehet orvosolni (azok számára akik viszont T8-as heavykkel akarnak frontharcolni, nem segít sokat). Saját szintjében az alfa+töltésidő kombináció meg kifejezetten jó. Lassan száll a lövedék, de megfelelő leaddel ez kompenzálható. Nem beszélve arról, hogy SH-ban kreditbónusz mellett hihetetlenül önti a pénzt, lősz 3-at 4-et, az már kb 8.900 dmg, prém nélkül 50k kredit. Nekem sincs agyonskillezett legénység benne, talán a 3. fut. Szerintem csak az tartja rossznak aki rosszul állt hozzá, nem rohamozós "lerusholós" med, sokkal inkább a kinézek lövök vissza stílus fekszik neki.
Nem értem mi lehet benne olyan borzalmas. Nem tölt lassan. Az átütés problémáját a 2-es gomb megnyomásával lehet orvosolni (azok számára akik viszont T8-as heavykkel akarnak frontharcolni, nem segít sokat). Saját szintjében az alfa+töltésidő kombináció meg kifejezetten jó. Lassan száll a lövedék, de megfelelő leaddel ez kompenzálható. Nem beszélve arról, hogy SH-ban kreditbónusz mellett hihetetlenül önti a pénzt, lősz 3-at 4-et, az már kb 8.900 dmg, prém nélkül 50k kredit. Nekem sincs agyonskillezett legénység benne, talán a 3. fut. Szerintem csak az tartja rossznak aki rosszul állt hozzá, nem rohamozós "lerusholós" med, sokkal inkább a kinézek lövök vissza stílus fekszik neki.
Mielőtt valaki megvenné a brutális, 3000-es alfája miatt, annak mondanám, hogy a fenti elírás volt csupán .
Amúgy jó kis gép, én szeretek vele játszani. Most kapott új legényeket, mert kellett (már kitermelt egy 3 skilles csapatot), így kicsit szenvedek vele, de idővel ez megoldódik
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."