Amikor kijön egy új prémium tank, ne az legyen a cél hogy az elsők közt szerezzük be. Érdemes várni néhány napot míg a nagyobb videósok letesztelik és értékelik egy kicsit youtube-on és twitch-en. Aztán ott vannak a replay site-ok. Pár letöltött és kielemzett visszajátszásból is rengeteg dolog leszűrhető, ezek közül is vegyesen érdemes válogatni (jó és rosszabb körök egyaránt, feltöltés van bőven)
Eddig minden egyes prémiumtankomnál eljátszottam ezt (még a mission maratonosokat is jól megnéztem mielőtt elkezdtem a küldiket) és egyik vásárlásomban/jutalmamban sem csalódtam.
Összegezvén: Többet ésszel mint erővel bankkártyával!
Csak hogy arnyaljam a kepet:
- Vannak ag-bevezeto premium tankok (Skoda T40 vagy a mostani sved). Ha az elejen veszed meg oket, akkor az ag bevezetesekor mar konnyen 2 (vagy tobb) skilles legenyseggel daralhatod az ellenfeleket, meg akkor, mielott a tul erosre sikerult tankok kepessegeibol visszavennenek, vagy az ellenfelek ismernek a tankok gyengeit.
- Vannak (eleinte) erosre sikeredett vagy veletlenul kitett premtankok (utobbi a su 76I). Pl. a mostani francia nehez csodatank vagy a Patriot most meg tarol. Vagy azert, mert tul jo lett, vagy mert nem ismerik az ellenfelek, vagy mindketto, de oldalakat tolnak at veluk, illetve a jobbak csatakat hoznak le ezekkel. De kesobb ismerni fogjak a gyengeiket a kozepes jatekosok is, korrigalva lesznek a kepessegeik, stb. Tehat ha az elejen megveszed, zuzhatsz vele, kesobb pedig mar csak egy lesz a sok lom kozul.
- Vigyazni kell a videokkal. A rossz csatakat nagyon kevesen teszik ki. Vagy streameket erdemes nezni - figyelembe veve, hogy sok streamer egy DW2-vel is boldogul tier10-ben, illetve premium fogyoeszkozokkel meg 5-6 skilles legenysegekkel futkos -, vagy keresni kell olyan videokat, mint amiket regen Rosszpenz csinalt, amikor ment 10 csatakat egyben egy-egy tipussal, vagas nelkul. Akkor lehet latni a kicsit gyengebb csatakat vagy azokat helyzeteket, amikor az adott tankkal eselytelen vagy.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...