Jelenleg 52 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 49 perccel ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 13 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 10 hónapja #218240 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Sziasztok, 14 napon belül vissza lehet vonni bármilyen prémtank vásárlást.
Még sosem olvastátok el a vásárláskor kapott emailt? Idézem: "You have the right to withdraw from this purchase contract within 14 calendar days without giving any reason. The withdrawal period will expire after 14 calendar days from the day of the conclusion of this purchase contract.

To exercise the right of withdrawal, you must inform us,"

(Azoknak írom, akiknek nem vált be valamelyik új prémtank.)

Szerintem ez nem fog működni. Ha véletlenül rossz tankot vették, akkor -tudomásom szerint- visszaadják a pénzt, de ha már mentél vele, akkor az már nem véletlen vásárlás, nem csinálhatod vissza:

You lose your right of withdrawal, insofar as the Purchase Contract is a service contract, after the service has been fully performed and if the performance has begun with the your prior express consent, and with the acknowledgement that you will lose your right of withdrawal once the service has been fully performed by us.

You lose your right of withdrawal insofar as the Purchase Contract comprises the supply of digital content which is not supplied on a tangible medium if the performance has begun with your prior express consent and your acknowledgment that you thereby lose your right of withdrawal.

worldoftanks.eu...page=1
8.4. pont

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja #218260 Írta: fly
Megválaszolva: fly
Prém Bulldog nem lett mostanában ammo érzékenyebb?
Többször előfordult,és sűrűbben,hogy egy csatában egymás után kiütik a rekeszt low tier high tier,boldog boldogtalan.

8 éve 10 hónapja #218267 Írta: Tanthalus
Megválaszolva: Tanthalus

Sziasztok, 14 napon belül vissza lehet vonni bármilyen prémtank vásárlást.
Még sosem olvastátok el a vásárláskor kapott emailt? Idézem: "You have the right to withdraw from this purchase contract within 14 calendar days without giving any reason. The withdrawal period will expire after 14 calendar days from the day of the conclusion of this purchase contract.

To exercise the right of withdrawal, you must inform us,"

(Azoknak írom, akiknek nem vált be valamelyik új prémtank.)

Szerintem ez nem fog működni. Ha véletlenül rossz tankot vették, akkor -tudomásom szerint- visszaadják a pénzt, de ha már mentél vele, akkor az már nem véletlen vásárlás, nem csinálhatod vissza:

You lose your right of withdrawal, insofar as the Purchase Contract is a service contract, after the service has been fully performed and if the performance has begun with the your prior express consent, and with the acknowledgement that you will lose your right of withdrawal once the service has been fully performed by us.

You lose your right of withdrawal insofar as the Purchase Contract comprises the supply of digital content which is not supplied on a tangible medium if the performance has begun with your prior express consent and your acknowledgment that you thereby lose your right of withdrawal.

worldoftanks.eu...page=1
8.4. pont

Szia, az alapján, amit idézel, tényleg ki tudnak bújni alóla, ha akarnak. De amikor volt lehetőség (emlékeim szerint talán 3 napra) kölcsönbe megszerezni az IS-6-ot egy küldivel, akkor mentem vele 5-6 csatát, és tetszett. Ezért megvettem később. Akkor viszont nagyon csalódás volt, bő 10 csata után írtam is a supportnak, hogy élnék a vásárlástól való elállás jogával. Egyedül annyit kérdeztek, hogy arra a számlára jöhet-e a pénz, amelyikről vásároltam. Onnan kezdve egy napon belül eltünt a garázsból a tank, és meg is jött az ára. (Ténylegesen pár százalékkal kevesebb, mert az átváltásoknál mindig a bankok vannak a nemiszerv boldogabbik végén...)
Viszont abban tényleg igazad van, hogy a fenti 8.4-es pont alapján ki tudnak bújni alóla, ha akarnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218283 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Ne legyetek már ennyire ...

Tök mindegy mi van az EULA-ban vagy bármely szerződésben, HA az a szerződés törvénysértő!

Az EU szerver Ciprus-on van... és Ciprus EU tagállam.

Innentől fogva az Európai Unió netes vásárlásokra vonatkozó jogszabálya érvényes az EU szerveren történő vásárlásokra...

Függetlenül attól hogy Te vevőként milyen az adott törvénnyel ellentétes dolgot írsz alá.

Ha egy szerződés vagy annak egy része törvénysértő, akkor vagy a szerződés egésze, vagy a szerződés adott passzusa érvénytelen. Pld. nem adhatod el Magyarországon a vesédet, mert törvény tiltja az emberi szervekkel történő kereskedést. Hiába is írnál alá erről szerződést, az érvénytelen lesz. Vagy nem árulhatsz T-54/55 tankot, mivel az meg fegyver, és fegyverkereskedelmet csak erre engedéllyel rendelkező cég folytathat.

Gyakori, hogy neten árusító cégek az EU joggal ellentétes dolgokat írnak bele a felhasználókkal kötött szerződéseikbe, csak éppen ezzel bíróság előtt kitörölhetik a hátsójukat. ( Azért írják bele, mert így sok paraszt kevéssé jogtudatos vásárló nem meri visszakérni tőlük a pénzét... mert azt hiszik, azzal h aláírták a szerződést (az amúgy jogsértő részt tartalmazó szerződést...) már lemondtak arról h visszakövetelhessék a pénzüket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GregoryEgo, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 10 hónapja #218296 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Igazad van Sics, de az a gond az érveiddel, hogy nincs az az ember aki 12 ezer forintért bíróság elé menne a WG ellenében, persze először mehetne a hivatalos levelezés, nem e-mail, hanem írásban, mert ugye akkor már nem a supporttal tárgyalnál, aminek a postaköltsége sem alacsony, utána meg jöhet a per, persze lehet, hogy mielőtt perre mennél velük, visszaadnák a tank árát, mert belátnák a törvénysértő szerződést és még kárpótlásul kapnál valami szuper tier II-es ajándék prém tankot is :)

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218324 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Egen: először ajánlott levél, amiben felajánlod nekik a fair megegyezést, ha ez nem onnantól meg ügyvéd dolga a többi. ( És természetesen a perköltséget is beleírod a keresetbe.)

Amúgy meg akar a franc pereskedni.. Vszont régóta mondogatom hogy

.. egyszer megérdemelne az EU fogyasztóvédelmi hatósága egy részletesebb bejelentést a WG viselt dolgairól :) ... akar a franc pereskedni, nekik viszont van bírságolási joguk tisztességtelen piaci magatartás esetére ... és hát egy az EUs joggal ellentétes szerződés aláíratás a vásárlókkal pontosan ilyen eset.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #218336 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
A kiskapu kiskapuja: Ha már korábban is megvolt az adott prémtank (pl bérelted), akkor vissza kérheted a pénzed. Magyarul: nem nézik, hogy mikor mentél a tankkal utoljára. :troll:
Ellenkező esetben arra hivatkoznak, hogy nem tudják azokat a csatákat meg nem történté tenni, amikben azt a tankot használtad. Az érvelés sz@r, de tényleg ezzel takaróznak. :wb:

eu.wargaming.ne...es/385
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #218353 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Én továbbra is azt mondom: aki ész nélkül vásárol az megérdemli, hogy úgy jár ahogy.
Persze, ha a többség szerint "jó" az adott tank és neked nem megy vele a játék akkor arra van megoldás: meg kell tanulni használni!
Az hogy nem tetszik csak egy dolog. A prémium tankok zöme nem az egyedi játékélményről híres, ezek igazi igáslovak, arra valók hogy termeljék a kreditet, ezzel játékidőt megspórolva neked.
Egyes tankokat ki lehet próbálni teszt szerveren míg másokat nem. Amit ki lehet, azt ki is kell próbálni a vásárlás előtt, vagy ha erre nincs lehetőség akkor egy hozzá leginkább hasonló normál testvérét is lehet tesztelni. Pl.: meg akarom venni a Berlini 4-es valamelyik tagját, előtte ki tudom próbálni teszten a normál tesókat.
Amikor kijön egy új prémium tank, ne az legyen a cél hogy az elsők közt szerezzük be. Érdemes várni néhány napot míg a nagyobb videósok letesztelik és értékelik egy kicsit youtube-on és twitch-en. Aztán ott vannak a replay site-ok. Pár letöltött és kielemzett visszajátszásból is rengeteg dolog leszűrhető, ezek közül is vegyesen érdemes válogatni (jó és rosszabb körök egyaránt, feltöltés van bőven)
Eddig minden egyes prémiumtankomnál eljátszottam ezt (még a mission maratonosokat is jól megnéztem mielőtt elkezdtem a küldiket) és egyik vásárlásomban/jutalmamban sem csalódtam.

Összegezvén: Többet ésszel mint erővel bankkártyával!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunter9956, Sics, Ba_nshee

8 éve 10 hónapja #218453 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

A Patriot megvásárlása után elgondolkoztam az M46KR létjogosultságán. Az is megvan, de a Patriot egyetlen dologban marad el a KR-től, a sebesség. De a 40-et elég gyorsan eléri, gyorsabban tölt, pontosabb, ráadásul a tornya nagyon jól pattint, jobb az átütése és a credit szorzó is jobbnak tűnik. Igaz a KR közepes tank legénységének a húzására jó, de amióta megvan az M48 azóta már ez sem játszik annyira, szóval gondolkozom, hogy el fogom adni, mivel nem sokat fogok vele menni, inkább viszem a csúnya festésű patriotot, mivel jobb tank.

Én biztos nem adnám el. Lássuk be a Patrion igencsak OP lett, legalábbis a többi amerikai t8-ashoz képest, szóval esélyes lehet a KR Patton is egy buffra. Elég csak megnézni a 9.17-es prémiumtank buffokat, ahogy próbálják őket korszerűsíteni a jelenlegi csaták ritmusának megfelelően.

8 éve 10 hónapja #218463 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Amikor kijön egy új prémium tank, ne az legyen a cél hogy az elsők közt szerezzük be. Érdemes várni néhány napot míg a nagyobb videósok letesztelik és értékelik egy kicsit youtube-on és twitch-en. Aztán ott vannak a replay site-ok. Pár letöltött és kielemzett visszajátszásból is rengeteg dolog leszűrhető, ezek közül is vegyesen érdemes válogatni (jó és rosszabb körök egyaránt, feltöltés van bőven)
Eddig minden egyes prémiumtankomnál eljátszottam ezt (még a mission maratonosokat is jól megnéztem mielőtt elkezdtem a küldiket) és egyik vásárlásomban/jutalmamban sem csalódtam.

Összegezvén: Többet ésszel mint erővel bankkártyával!

Csak hogy arnyaljam a kepet:
- Vannak ag-bevezeto premium tankok (Skoda T40 vagy a mostani sved). Ha az elejen veszed meg oket, akkor az ag bevezetesekor mar konnyen 2 (vagy tobb) skilles legenyseggel daralhatod az ellenfeleket, meg akkor, mielott a tul erosre sikerult tankok kepessegeibol visszavennenek, vagy az ellenfelek ismernek a tankok gyengeit.
- Vannak (eleinte) erosre sikeredett vagy veletlenul kitett premtankok (utobbi a su 76I). Pl. a mostani francia nehez csodatank vagy a Patriot most meg tarol. Vagy azert, mert tul jo lett, vagy mert nem ismerik az ellenfelek, vagy mindketto, de oldalakat tolnak at veluk, illetve a jobbak csatakat hoznak le ezekkel. De kesobb ismerni fogjak a gyengeiket a kozepes jatekosok is, korrigalva lesznek a kepessegeik, stb. Tehat ha az elejen megveszed, zuzhatsz vele, kesobb pedig mar csak egy lesz a sok lom kozul.
- Vigyazni kell a videokkal. A rossz csatakat nagyon kevesen teszik ki. Vagy streameket erdemes nezni - figyelembe veve, hogy sok streamer egy DW2-vel is boldogul tier10-ben, illetve premium fogyoeszkozokkel meg 5-6 skilles legenysegekkel futkos -, vagy keresni kell olyan videokat, mint amiket regen Rosszpenz csinalt, amikor ment 10 csatakat egyben egy-egy tipussal, vagas nelkul. Akkor lehet latni a kicsit gyengebb csatakat vagy azokat helyzeteket, amikor az adott tankkal eselytelen vagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerGunter, Sics

8 éve 10 hónapja #218466 Írta: GregoryEgo
Megválaszolva: GregoryEgo
A Patton KR célzó köre kevésbé esik szét, igy pl távoli mozgó célpontok kilövése érezhetően egyszerűbb. Nem mintha ez egy nyomos érv lenne mellette...

Na de azért mégis csak két különböző játékélményt adhat a kettő.
Álca és látótáv bónuszokkal operál a tigrisem, amivel a sok bénázó lightot és medet simán countereli.
Míg az e5 klasszikus heavy skillel, felszereléssel fut kiélezve a dpm-re, pontosságra.

Még nem játszottam annyit a patriottal, h mesterének tartsam magam, ezért egyelőre nem állíthatom, h a kr biztosan nem "kukázható" az eljövendő balance-ig.

...Szóval megvitattam magammal a dolgot. 100 csata után jelentkezem.. xD

8 éve 10 hónapja #218673 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Amcsi szerveren Black Friday keretein belül fekete T34-et dobtak a shopba.
Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #218676 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

Amcsi szerveren Black Friday keretein belül fekete T34-et dobtak a shopba.
Figyelem: Spoiler!

Konzolos verzióban egy Captured KV-1 is bekerült. Na ez is kéne a PC verzióra, nemcsak a kormos tankok.

8 éve 10 hónapja #218683 Írta: Mr_Rossi
Megválaszolva: Mr_Rossi
Sok értelmét nem látom ezeknek a fekete tankoknak :dry:

8 éve 10 hónapja #218686 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Van már nekünk is....

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 2 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.