Vki nem tudja, mikor volt utoljára a Ram II a shopban? Tavaly volt a kalendáriumban? Szükségem lenne egy amcsi medre legénységképzés céljából, a Fury lenne a legideálisabb, mert az mehetne shba is, de vhol azt olvastam, h az már nem lesz megvásárolható.
Vki nem tudja, mikor volt utoljára a Ram II a shopban? Tavaly volt a kalendáriumban? Szükségem lenne egy amcsi medre legénységképzés céljából, a Fury lenne a legideálisabb, mert az mehetne shba is, de vhol azt olvastam, h az már nem lesz megvásárolható.
A 9.17 teszt szerón bent van a M4A2E4 Sherman tier5 prém. Valószinű megvásárolható lesz ingame a patch után.
Ez a Skoda 40T komolyabb legénységgel majd jobb lesz?
Most a 2.sor van 70%on de nagyon fel tud húzni ez tank....
Életem legrosszabb döntése volt ( a WoT-ba), hogy meg vettem. 4.skillel ugyan olyan sz..r mint az elején!
Hát ez megnyugtató Annyira fel tud b***ni,hogy hihetetlen.Az a retek ágyú olyanokat "missel" csak pislogni szoktam neki.Van biztonságos elhelyezésem,de az előbb 2 bekapott lövés 2 lőszerrekesz sérülés egymás után
Akkor már Patton KR, avval lehet farmolni is meg élvezet is játszani.
Életem legrosszabb döntése volt ( a WoT-ba), hogy meg vettem. 4.skillel ugyan olyan sz..r mint az elején!
Régen (2éve) még úgy adtak ki prémium tankot, hogy több hp-ja volt a társaihoz képest. Talán még a kevés lőszerrel rendelkező Turánnál volt hp "kompenzálás".
A Skoda T40-nek, a csehszlovák ág egyetlen prémiumtankjának igen kevés a hp-ja. A svéd t6-ossal karöltve, a legkevesebb hp-val rendelkező t6-os közepes harckocsi. Viszont míg a t6-os táras prémium svédnek erőssége az ágyúja, addig a Skodának meg nincs elíthető erőssége.
Nagy Testvérnek szavatolnia kéne, hogy 700 Hp-ról 790-850 hp-ra növekedjen a Skoda T40-en életerő pontszáma.
Én még csak az első sornál tartok, de azt kell mondjam nem túl kezdő barát tank. A játék stílusa nagyon hasonló a Panther 8,8-éhoz, talán nekem ezért megy vele. De egy biztos, papír, modul érzékeny és képes 3 méterről mellé lőni. Ez van.
Nem lesz jobb,az 1 kretén szar tank.Papír nagyon,még toronyban is.Batár nagy a teste,nem nehéz nem eltalálni,lassan tölt saját tierjében még töltésgyorsítóval is.
Nem lesz jobb,az 1 kretén szar tank.Papír nagyon,még toronyban is.Batár nagy a teste,nem nehéz nem eltalálni,lassan tölt saját tierjében még töltésgyorsítóval is.
Röviden,tömören ennyi.
Miért? Ha egy tankot kiadnak utánna az adott tank adatbázis fájlja lezárul és már nem lehet módosítani?
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218898Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Bocsánat, hogy beleszólok a Skoda szidásába, de egyáltalán nem igaz, hogy nincs előnye. 220 alfa mi a fene ha nem előny? Meg kell találni hozzá a játékstílust, és igen Szmertyij, a Panther 8.8-as hasonlat jó, valahogy úgy kell vele játszani. Annyi kis különbséggel, hogy top tierként bőven lehet vele előre is menni és a kinézek lövök vissza metódussal zseniálisan lehet sebezni. Az alfához képest meg egyáltalán nem tölt lassan, azt az 5 egész valamennyit nem nevezném lassúnak 220-as alfához. Páncél? Ez egy med, mi a fenének páncél rá? Ha frontharcolni akartok, vegyetek valami heavyt. Jelenleg a skoda az egyik leghasználhatóbb 6--os prémtank a játékban.
Bocsánat, hogy beleszólok a Skoda szidásába, de egyáltalán nem igaz, hogy nincs előnye. 220 alfa mi a fene ha nem előny? Meg kell találni hozzá a játékstílust, és igen Szmertyij, a Panther 8.8-as hasonlat jó, valahogy úgy kell vele játszani. Annyi kis különbséggel, hogy top tierként bőven lehet vele előre is menni és a kinézek lövök vissza metódussal zseniálisan lehet sebezni. Az alfához képest meg egyáltalán nem tölt lassan, azt az 5 egész valamennyit nem nevezném lassúnak 220-as alfához. Páncél? Ez egy med, mi a fenének páncél rá? Ha frontharcolni akartok, vegyetek valami heavyt. Jelenleg a skoda az egyik leghasználhatóbb 6--os prémtank a játékban.
Én nem is várok páncélt egy medhez! Cromwell B vel is nagyon jó barátságban vagyok,hiába van jóval kisebb alfája,mégis 100szor jobban szeretem azt a löveget,mint ezt no meg ott APCR prémium lőszer van itt meg az a megbízhatatlan,vacak HEAT
Akkor már Patton KR, avval lehet farmolni is meg élvezet is játszani.
Gondolom milyen élvezet lehet 192 pennel t10-ben rohangálni... Elvileg a tank erőssége a torony, de pár napja e-25-el 7/6 lövésből átvittem a tornyát. Nekem az a tank tuti nem kell.
A 9.17 teszt szerón bent van a M4A2E4 Sherman tier5 prém. Valószinű megvásárolható lesz ingame a patch után.
Az a tank tierlimités, az orosz szerón már akkor is bent volt a shopban amikor elkezdtem játszani ezt a játékot (több, mint 2 éve), de az európain még egyszer sem, szal nem hinném, h most hirtelen bekerülne. Am tesztszerón mentem vele pár kört, elég jönnak túnt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...