Százados úr! A Sicsnek írott soraidat értettük volna mindenféle minősítgetés nélkül is. /
A Százados Úr ilyen. Szokjatok hozzá. Hallgatnátok csak néhányszor Potrien Őrmester Úr sztentori hangját, mikor halkan és együttérzőn az iránt érdeklődik, hogy ugyan már, hol a csudában voltunk mögüle, amikor ő azt a beduin erődöt megrohamozta... nos, akkor tudnátok csak igazán értékelni a Százados Úr szeriőz kommandírozását...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Filler1, Sics, Tekagi, Tomat
Lehet, hogy még most kellene írni a supportnak, mielőtt használod.
ha javítják várj kicsit, ha nem akkor meg hoci vissza a pénzt. úgyis még használatlan..
mentem vele már 3 kört egyszer dobott 9-be vele eddig,de semmit nem tudok be lőni vele,mostmár mindegy
Százados úr! A Sicsnek írott soraidat értettük volna mindenféle minősítgetés nélkül is. /
A Százados Úr ilyen. Szokjatok hozzá. Hallgatnátok csak néhányszor Potrien Őrmester Úr sztentori hangját, mikor halkan és együttérzőn az iránt érdeklődik, hogy ugyan már, hol a csudában voltunk mögüle, amikor ő azt a beduin erődöt megrohamozta... nos, akkor tudnátok csak igazán értékelni a Százados Úr szeriőz kommandírozását...
Valójában Potrien Őrmester Úr már ezredes, aki Arábiai Lawrence-hez hasonlóan vonakodik felfedni kilétét a beduinok előtt. Százados Úr ténylegesen főhadnagy kiképző tiszti erényekkel.
Semmi és senki nem az, aminek látszik . Viszont, ha az Ezredes-őrmester Úr / Ez olyan, mint az Elnök-vezérigazgató. /elemében van, szerintem a többségünk sírva röhög, mikor a szösszeneteit olvassa.
Írom ezt én Alezredesként, Dandártábornok Sztete bátyámnak.
Kicsit zavar, hogy VIP rangú tisztekkel nem találkoztam, míg védtem a hazát az agressziótól, vagyis nehogy a konfliktus átmásszon a kerítésen.
Nagyon kíváncsian várom itt az IS-6 B match making-ével kapcsolatos híreket... ettől függ hogy hogy IS-6B vagy T-34B lesz ... ( Igazából a ruszkit szeretném, legénységtornásztatónak elsősorban... de ha nem limites illetve a WG nem csinál belőle limitest igen gyorsan akkor inkább az amcsi fekete gonoszság fog kelleni mégis.... még vagy 5 napig ott van a bótban, addigra csak megjön a fizetés...)
Valójában Potrien Őrmester Úr már ezredes, aki Arábiai Lawrence-hez hasonlóan vonakodik felfedni kilétét a beduinok előtt. Százados Úr ténylegesen főhadnagy kiképző tiszti erényekkel.
Semmi és senki nem az, aminek látszik . Viszont, ha az Ezredes-őrmester Úr / Ez olyan, mint az Elnök-vezérigazgató. /elemében van, szerintem a többségünk sírva röhög, mikor a szösszeneteit olvassa.
Írom ezt én Alezredesként, Dandártábornok Sztete bátyámnak.
Kicsit zavar, hogy VIP rangú tisztekkel nem találkoztam, míg védtem a hazát az agressziótól, vagyis nehogy a konfliktus átmásszon a kerítésen.
86'-87-ben mikor alhonvédhelyettesként tébláboltam a Vasvári laktanyában, szemem elé került egy csapat szedett-vedett katona, némelyik olyan szakállal mint Kossuth. Közelebbről látom csillagosok-katonák: főhadnagy, százados némelyik őrnagy. Azt mondták tartalékosok és mikor frissítik a felszerelés behívják kb. 1 hónapra őket. A végén tolnak egyet a ranglétrán. No olyan laza katonákat még nem láttam. Valszeg " innen már hova? "
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Nagyon kíváncsian várom itt az IS-6 B match making-ével kapcsolatos híreket... ettől függ hogy hogy IS-6B vagy T-34B lesz ... ( Igazából a ruszkit szeretném, legénységtornásztatónak elsősorban... de ha nem limites illetve a WG nem csinál belőle limitest igen gyorsan akkor inkább az amcsi fekete gonoszság fog kelleni mégis.... még vagy 5 napig ott van a bótban, addigra csak megjön a fizetés...)
Van T34-em... Nem olyan, mint régen. 9.15-ben vettem meg. 9.16.1-től kezdve T6 is belövi a kupolát-tornyát szemből... A kezdeti 400+os sebzések is mostanság már csak 350-370-ek.
Ha teheted, és nem sürget a kényszer, azt tanácsolom, hogy várd meg, hátha benne lesz az adventi naptárban a csicsás Patriot. (Ha tehetném, lecserélném én is.)
Jobb a tornya, a komplett eleje -TUDSZ VELE PATTINTANI, NEM ÜT BE BÁRKI!!44!!!-, ugyan úgy -10° a csőlehajlás. annyival nem sebez kisebbet, mint amennyivel gyorsabban tölt, mobilisabb, messzebbre lát...
Egyszerűen jobb. Sajnos. Mondom ezt majd' 500 csatával, meg 4 skilles legénységgel.
Van T34-em... Nem olyan, mint régen. 9.15-ben vettem meg. 9.16.1-től kezdve T6 is belövi a kupolát-tornyát szemből... A kezdeti 400+os sebzések is mostanság már csak 350-370-ek.
Ha teheted, és nem sürget a kényszer, azt tanácsolom, hogy várd meg, hátha benne lesz az adventi naptárban a csicsás Patriot. (Ha tehetném, lecserélném én is.)
Jobb a tornya, a komplett eleje -TUDSZ VELE PATTINTANI, NEM ÜT BE BÁRKI!!44!!!-, ugyan úgy -10° a csőlehajlás. annyival nem sebez kisebbet, mint amennyivel gyorsabban tölt, mobilisabb, messzebbre lát...
Egyszerűen jobb. Sajnos. Mondom ezt majd' 500 csatával, meg 4 skilles legénységgel.
A T34-gyel kapcsolatos tapasztalataiddal teljes mértékben egyet tudok érteni. Én kb. 2 és fél éve vettem meg, a kezdeti csatagépből egy vánszorgó öregemberré vált számomra, akinek bevágják a tornyát, és 10 lövésből 5-öt mellé lő, de úgy, hogy a lövés szinte kimegy a monitorból.
Egyszerűen suttyomban sz@rrá nerfelték.
Ez már nem az a tank, ami anno vettem.
Egyedüli tippet csak annyit tudok mondani, hogy ha a tornyodat célozzák mikor töltesz, akkor célszerű az ágyúcsövet lefele fordítani és a vakondokat nézegetni abban a 14 másodpercben, mert a torony úgy még mindig pattint. Egyebekben átütik.
Eddig nem dobott vele csak max 9-be lehet bug? Bár annyira le van bnerfelve ,hogy 10 goldból 1 ütötte át a J8.8 hasát!!!!! a tegnap,és kiba..ottul pntatlan összevissza lő,pokol ez a tank jelenleg igaz egy VII-es ágyútól mit akarunk....
Ha akarsz egy jó nehéz tankot orsz ágon melegen ajánlom a KV5-öt ,biztosan benne lesz a naptárban idén is,és azzal jelenleg élvezet szinte a játék,az tutti kapott egy titkos buff-ot,már arany lőszer sem kell bele,jó páncél,és még jobban is mozog. És a pénzt is jól hozza,majdnem egy T34-es szinten jelenleg.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#219907Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
A T34-et mint szintet megjelölni premium választáshoz azért megmosolyogtató
A legénységhúzás dologhoz: a t8 prem tank 10% bónusz xp-t kap. Ennyivel hoz többet mint egy sima jármű. Ráfoghatjuk, hogy 1000 csatás prem tank húzott a legénységen, miközben farmolt is. De ha amerikai tankot akarnék kihúzni és valamiben tolni a legénységet, inkább betolok egy pár +legénységi képzéses cuccot egy olyan tankon, amivel játszani is lehet. Mondjuk az M6-tól az E5 ig végig. Azokkal végig lehet játszani. orosznál is/kv3-tól szintén. Minek mellé egy szeméttelep (is6?) Akkor már inkább is3A, Is5.
T34/is6 egy kisebb katasztrófa.
Azért prémium járműből is célszerű oylat venni, ami "fent is/lent is" jól szerepel. Goldozni meg ugye nem veszek prem tankot.
Várjátok ki inkább a használható premeket feketében ha fekete járműveket akartok.
Phurges00 mester, azért ne feledd el: legénységet is húz és pénzt is keres.
Kérlek ne ess Százados hibájába Te is: jó sőt remek játékosként hajlamosak vagytok elfeledkezni arról, hogy van egy szint, ami alatt a t8 vasak játszása veszteséges ... sőt van egy szint ami alatt prém accal is veszteséges ezeket tolni
... és ilyenkor jön képbe a t8 prém tank.
IS-6 nyilván rosszabb mint egy IS-5, de könyörgöm, honnét szerezzek én IS-5-öt ?? ... maximum az ebay-ről... azt meg nem akarom.
És ne feledd, hogy az IS-6 limites, ellentétben az általad javasolt IS-3a-val...
Bár a fekete IS-6 egyszerűen szép... féláron megérte volna akkor is ... de úgy tűnik már megszűnt a féláron gift küldés lehetősége, úgy hogy most már mindegy is végül is.
Úgy se nagyon akartam most prémtankra költeni, inkább gépet fejlesztenék
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...