Én WZ-111-et tolok.
A páncélra nem tudok mit mondani (az más) de az ágyú teljesen ugyanaz.
OK: HEAT igény adott. ( Nem is ez a legnagyobb bajom, hanem .. )
Ami a pontosságot illeti: BIA és menet közbeni pontosságot növelő skillek 100%-on, VSTAB és célzásgyorsító felrakva .. nekem emellé töltésgyorsító van, de elvileg ventivel is használható és akkor pontosabb...
Szóval a DPM rovására javíthatóak az ágyú karakterisztikái.... és épp ma sikerült olyant játszanom, hogy kétszer lőttem meg evvel egy IS-5-öt valami sziklát kerülgetve, miközben ő meg nem bírt ártani nekem...
Szóval nem kell lebecsülni a kínai ágyút, csak vagy a fenti módon felszerelni, vagy tényleg a koma orcájába mászva használni.
IS-3: szemből a csodaháromszög, esetleg a toronytető.. vagy az alsó lemez. És mindezeket bizony HEAT-tal. ( A két felső gyenge pontra nem kéne, de ... amikor töltök általában még nem tudom melyikre lesz lehetőségem rálői.)
IS-6: ne idegeljetek már fel

... elülső "ajtó", vagy szemből nézve az ágyútól jobbra eső sáv a veakspot, azokat kell lőni.Elvileg AP is elég ezekre bár én rendszerint HEAT-ot spammelek effélékre.
( Amivel gond lehet: ha az IS-3,5,6 (és nagyobb tieres ruszki rokonok) oldalát kell lőjem, akkor a HEAT lőszerrel gond lehet... mert az üregpáncél simán benyeli. Tehát első vagy még inkább második lánckerék, vagy a torony hátulsó fele oldalról... )
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...