Kíváncsi vagyok,hányan veszik meg a fekete T34-et.Illetve hány olyan elvetemült lesz akinek megvolt már a sima,csak azért vette meg,h elmondhassa,neki megvan feketében.
Kíváncsi vagyok,hányan veszik meg a fekete T34-et.Illetve hány olyan elvetemült lesz akinek megvolt már a sima,csak azért vette meg,h elmondhassa,neki megvan feketében.
az igazi szívás az lenne ,hogy akinek megvan a sima, mikor megveszi csak a T34 értékét kapná meg aranyban
már találkoztam ma egyel amúgy,de csak a névsorban láttam,végig camp-elte a csatát a gyerek vele,pedig nekünk tutti bukta volt 33% nyerési esélyel
Olyanról nem hallottam, hogy kétszer meg lehet venni egyetlen tankot. Abban az esetben a sima T 34-esed fekete lesz és megkapod az árát kreditben. Jól gondolom?
Vagy előfordulhatna először, hogy két teljesen azonos tankod lenne a garázsban? Egymás után húzhatnád két különböző legénységet ugyanazzal a tankkal, meg sem kell várni míg kijön a garázsból?
Én többet vártam fekete péntekre. Fekete festés nem is lesz ?
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218694Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Ez nem ugyan az a szét nerfelt T34 már a sötét oldal tankja T34 B a neve,és fekete kakas vérével megy,meg minden,hogy ne hasson rá az átok vagyis az RNG
Last edit: 8 éve 10 hónapja by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ezekiel01
A T 34 már nem ér semmit sem ! Nagyon lomha, lassan fordul és a töltésidő, dpm borzalmas. Emellett pontatlan, félrehord az ágyú rettenetesen és borzalmasan lassan szűkül. Senki se vegye meg, csak akinek kidobandó pénze van. Talán nem véletlen, hogy ezt a hulladékot akarják elpasszolni.
Egyébként 'black friday' arról szól, hogy olcsóbban kaphatsz meg dolgokat, de ez teljes áron van. A WG nem ismeri a hagyományt?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218696Írta: Ezekiel01
Megválaszolva: Ezekiel01
kvantumfizikus
Ha jól megnézed,ennek T34 B a neve,ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik,de névben más és emiatt nem hiszem,h csak az árát kapja meg aki megvásárolja.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218729Írta: Skjenngard
Megválaszolva: Skjenngard
Azért kegyetlenül sírok most... Szóval van a Black Friday, ami arról szól, hogy minden iszonyat olcsó mindenhol, -50-70%-ok, stb.
Erre a WG azt lépi, hogy kiadnak egy 20k helyett 18k és 39 helyett 31k-s csomagot, amit tartalmaz egy feketére (ééérted black friday) ÁTFESTETT tankot, ami egyébként alap áron 13k és moddal ugyanúgy el tudod érni, hogy fekete legyen. És kapsz mellé goldot, amit igazából kifizetsz. A nagy csomagban meg olyan dolgokat, amiket a prém tankoddal simán kifarmolsz 1 nap alatt. Ráadásul a tank a jelenlegi metában küszködik, nem nevezném borzalmasan szarnak, de nem is igazán jó. Ééééés. Ennyi. WG, iszonyat szánalmasak vagytok.
Last edit: 8 éve 10 hónapja by Skjenngard.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Quentin_KR
A T 34 már nem ér semmit sem ! Nagyon lomha, lassan fordul és a töltésidő, dpm borzalmas. Emellett pontatlan, félrehord az ágyú rettenetesen és borzalmasan lassan szűkül. Senki se vegye meg, csak akinek kidobandó pénze van. Talán nem véletlen, hogy ezt a hulladékot akarják elpasszolni.
Egyébként 'black friday' arról szól, hogy olcsóbban kaphatsz meg dolgokat, de ez teljes áron van. A WG nem ismeri a hagyományt?
Azért én nem temetném a tankot. Nekem mai napig a kedvenc prémium tankom, szerintem hibáival együtt is jól használható (egyedül artyktól rettegj, azok meglátnak insta fókusz ). Nekem mostanság az FCM nem adja, nem találok el senkit ha meg igen akkor nem üti be, ha meg van arty akkor belém b*ssza a legnagyobbat.
Azért kegyetlenül sírok most... Szóval van a Black Friday, ami arról szól, hogy minden iszonyat olcsó mindenhol, -50-70%-ok, stb.
Erre a WG azt lépi, hogy kiadnak egy 20k helyett 18k és 39 helyett 31k-s csomagot, amit tartalmaz egy feketére (ééérted black friday) ÁTFESTETT tankot, amit egyébként alap áron 13k és moddal ugyanúgy el tudod érni, hogy fekete legyen. És kapsz mellé goldot, amit igazából kifizetsz. A nagy csomagban meg olyan dolgokat, amiket a prém tankoddal simán kifarmolsz 1 nap alatt. Ráadásul a tank a jelenlegi metában küszködik, nem nevezném borzalmasan szarnak, de nem is igazán jó. Ééééés. Ennyi. WG, iszonyat szánalmasak vagytok.
Igen, én is arra vártam hogy hátha lesznek akciók tankra vagy felszerelésekre, de nem
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...