Eddig ezt sikerült összehozni vele:
30 csata másfél misi kredit azaz átlag 50e/meccs prém fiókkal. Jó lesz ez. 
Elég magasra tették a lécet vele, 5,5k és csak első osztály. 
Látom nagyon megmutattad. Még teamdamage is volt benne. Bekékültél. 
Prém fiókkal nagyon jól keres, ha az rng aznap nem szivatja.

Kíváncsi voltam észreveszi-e (megjegyzi-e) valaki.
Egy nagy negatívumot is tapasztaltam ezzel a TD-vel kapcsolatban még. A saját csapattársakat is zavarja, hogy a pályán vagy.

Néhány eset a 30 csata alatt:
- sniper bokor beállok majd jön egy Ferdinánd és kitol a bokorból, DE nem állna ám be, áááá dehogy fogta magát és tovább ment (Mineson)
- másik csata végefelé, már az artykért mentünk, háromból kettőt kiszedek, erre a saját heavynk belém lő csak mert csak... (bőven nem voltam lővonalban, nem véletlen volt

)
- arty Prochorovkán folyamatosan engem akart előre küldeni spotolni, hiába voltak lightok-medek neeem menjen a papír TD . Itt nagyon vártam, hogy az idióta belém lőjjön hátmertcsak (persze ugye nem mentem)
- a hatodik csata után lecheaterezett az enemy E-25-je, DE azért barátfelkérést küldött...
- konkrétan a kékülés meg a 30 vége felé volt Abbey-n:
TD bokorba beállok vízparton, erre mögöttem elhelyezkedik 4-5 heavy-TD vegyesen... jól kezdődik ez is. 2 perc után megindultam, mert senki megnem mozdult volna, (köztük pl. IS-4 is volt, ááá nem nehogy már ő menjen előre) Spotolok két lightot kicsit küzdök velük erre utolérnek lenyomjuk őket a Type4Heavy (mert ez is ott volt ám leghátul) megindult egyedül előre közben (követem, de a többiek megint megállnak) spotolunk vagy 3-4 heavyt előttünk, ketten a Type-al harcolunk velük, kimegy ellövik rá magukat kigurulok belelövök az egyikbe, visszajövünk. Ezt megcsináltuk 3x .... aztán harmadjára már nem tudtam visszajönni, mert utolértek és hova állna be a SU-100M1?? Mögém... Az IS-3 ujra betöltött náluk és belém lőtt, addig nem tudtam visszajönni...

Itt félreállok menjen ha már annyira akar.... ááá nem visszább jött, sebaj megyek megint a Type mellé mint eddig, erre megint beáll mögém...... ugyanaz az IS-3 még1x meglőtt... na itt már kapott egyet a SU-100M1. Aztán lassan elkopott közben az enemy, erre megindulnak az utolsónak maradt tankra mind, legelől na ki? A SU-100M1 majd ő kilövi a low hp-sat, na itt kapta a másodikat. Több nem kellett neki.

Azt mondanom sem kell Jagdtigerrel volt troll szakaszban, a Jt meg engem szedett ki, mert micsoda szemét vagyok....
Ezek csak az emlékezetesebbek, de volt még néhány.

Teljesen új játékstílust követel mint eddig bármi, jobban kell figyelni a saját csapatomra mint az ellenfélre, tőlük nagyobb veszélyben vagyok!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...