A Type Kínai.
és azért messze nem garázsdísz.. 
A végtermék/ürülék/kaka/bélsár valóban hatásosabb jelző lenne rá a szobadísznél 
Akkor Te mazochista vagy?
Vagy a pisikakistekszet szereted...

Nyílván rommá nerfelték, ez te jobban is látod, mivel van néhány csatád vele. De amit én látok, hogy egy Mod 1 löveggel egy T-34-3. Mivel bőven átlagos játékos vagyok , nekem ebből nem egy használhatatlan jószágnak tűnik ma sem. Persze nyilván fénykorában jobb volt. De hát akkor a magam fajta átlagjátékos még inkább bajban lenne. 
Mostanában már szinte ki sem hozom, mert borítékolható a tier 9. De lassan már nyolcasban is szenved. Nagyon lomha. Az ágyú pontatlan és sokáig tölt. Az átütés meg so-so. Ha lenne sebessége, nem lenne annyira gáz, de nincs. A fordulóköre szinte a Type 4-el vetekszik, rendkívül frusztráló. Régen ha a frontját lőtte egymásnak két type 59, akkor pattogtak, hogy csak na. Mára 120-140 pennel is simán bevágják, s biztos lehetsz, hogy megy a motor. Ha nincs megelőző karbantartásod, vagy vizes lőszerrekeszed, akkor Reichstag szindróma jön egy szép nap tűzijátékkal a végén.
Mára normál tankokból sokkal épkézlábabb kiviteleket találsz nyolcasban. A type59 a "prémium tank nem lehet jobb, minta normál" gondolatmenet egyik fő áldozata lett. persze a cromwell b-nél ettől elegánsan eltekintettek.
Egy szó, mint száz: lehet, hogy nagy a hírneve, a hírhedtsége, de ez a régi típusnak volt betudható. A mai az 1vs1-ben az alacsony dinamika és a megbízhatatlan ágyú miatt könnyedén alulmarad más nyolcassal szemben. Egyszer teszteltem egy t69-el szemben állva. Teli tárral kezdett, belém tárazott, közben lőttem. újratöltött, közben lőttem, majd ő maradt talpon. Egyszerűen túl sok a töltésidő, pedig nem mai csibészek vannak benne. A torony csak papíron erős, a test pedig ementáli weakspotos. A motor nem elég erős hozzá.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...