Hát nem egy nagy élvezet a játék vele Lassú,páncélja nagyjából "működik",a gun átütése elmegy de egy 7es tdhez képest nem valami nagy szám,pl a 6os Su-100nak is nagyobb az alap penje... a sebzése se valami elrettentő ,az artik nagyon kedvelik Kerek 100 csatám van vele,de nem tudom megmondani mikor mentem vele utoljára,az értelmesebb playereknek nem jelent sok gondot a páncélja sem.
Azzal kiegészíteném, hogy annak ellenére, hogy lomha és arty csemege, amíg szemben van az ellenféllel, azért nem ütik be olyan könnyen. Ha meg szeretnéd venni, nyugodtan vedd meg. Nekem bejött, és biztosan nem vagyok vele egyedül.
Igazad van,nem akarom lebeszélni róla,el lehet vele lenni de én hamar "meguntam".Bár igazán megkaphatta volna az AT7 gunját
Hát nem egy nagy élvezet a játék vele Lassú,páncélja nagyjából "működik",a gun átütése elmegy de egy 7es tdhez képest nem valami nagy szám,pl a 6os Su-100nak is nagyobb az alap penje... a sebzése se valami elrettentő ,az artik nagyon kedvelik Kerek 100 csatám van vele,de nem tudom megmondani mikor mentem vele utoljára,az értelmesebb playereknek nem jelent sok gondot a páncélja sem.
Azzal kiegészíteném, hogy annak ellenére, hogy lomha és arty csemege, amíg szemben van az ellenféllel, azért nem ütik be olyan könnyen. Ha meg szeretnéd venni, nyugodtan vedd meg. Nekem bejött, és biztosan nem vagyok vele egyedül.
Igazad van,nem akarom lebeszélni róla,el lehet vele lenni de én hamar "meguntam".Bár igazán megkaphatta volna az AT7 gunját
Persze, de így is tierlimites, és egy kis részt leszámítva megkapta fullosan az AT 15 páncélját egy tierrel feljebbről. Az AT 7 ágyújával max akkor lenne balanszolt, ha vagy pontatlan lenne, vagy mondjuk 1600-as DPM-e
Átlagos játékosoknak szerintem a T54mod1 a legjobb választás, mert több hibát enged meg a páncélja, ráadásul az orosz med ágat a játékosok 70%-a vagy grindeli, vagy már grindelte.
Az amerikai med ágat vivőknek az Sp lehet jó választás (bár az inkább HT).
Wotlife szerint a top3-ban van népszerűség alapján a CDC (neki baja, hogy van egy FCM nevű tesója, ami azon kívül hogy lassabb, meg drágább, csak előnyökkel rendelkezik a CDC-vel szemben).
Inkább az alapján ajánlott választani, hogy milyenbe van legénységed, vagy éppen szeretnél legénységet.
Köszönöm a válaszod! Legénység miatt igazából 3 db(5) tankra esik a választásom, cdc, (Fcm), panther 8.8, mod1, vagy M4A1.
sh, csapatba melyiket latjak szivesen?
FCM az HT, szóval med legénység képzésére nem alkalmas a bünti miatt.
A CDC-t és a mod1-et szeretik nálunk SH-ra, a másik kettőt nem nagyon, egy szorzóra csak-csak, de a harmadik-negyedik körnél szól az FC, hogy akkor ezt most ne.
Az M4A1 szerintem randomra jó az alfája miatt (én is tervezek egy héten belül beszerezni egyet, bár az E25 nagyon csábító ). Egész sokat Revaloriseztem teszten, nekem tetszett. A Panther 88 meg egy Panther II, állítólag, ahhoz a tankhoz közöm nem volt még.
Átlagos játékosoknak szerintem a T54mod1 a legjobb választás, mert több hibát enged meg a páncélja, ráadásul az orosz med ágat a játékosok 70%-a vagy grindeli, vagy már grindelte.
Az amerikai med ágat vivőknek az Sp lehet jó választás (bár az inkább HT).
Wotlife szerint a top3-ban van népszerűség alapján a CDC (neki baja, hogy van egy FCM nevű tesója, ami azon kívül hogy lassabb, meg drágább, csak előnyökkel rendelkezik a CDC-vel szemben).
Hát nem is tudom, CDC előnyei: gyorsabb, jobb az álcája, pontosabb, gyorsabb a célzásidő, dpm is jobb picit, jobb a depresszió (depressziósabb ), na meg az ár is.
FCM előnye a mm, meg a jobb armor, ami amugy kevés...
Super Pershing a buff ellenére még mindig nem jó vétel?
Attól függ mit szeretnél. Személyzetet húzni, farmolni még elmegy.. Az átütés növeléssel - nem jó - hanem kicsit jobb lett a helyzet, mert korábban már szinte semmire nem volt használható .De ugyanolyan kínlódásosan lassú, játékélmény ZÉRÓ. Én venném meg mégegyszer.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...