Nekem egyik sincs meg, de a francia az M4 testével és tornyával tier 8-as tankként elég szerencsétlennek tűnik, se sebesség, se páncél, igaz a lövege jó, de összességében ellenfélként semmilyen problémát nem okoz, míg egy SP előlről bizony jelent gondot (igen tudom, hogy hol lőhető), én a helyedben ha már papírtankról van szó, akkor a CDC-t venném az M4 helyett, vagy a japán STA-2t.
A franciáról nem tudok véleményt mondani...
Az SP-t kb 10 napja vettem meg, teljesen heavyként használom.
Nincs olyan nap hogy 3-4k pattintás ne jönne össze egy csatában. (persze ez nem teljesen a tank érdeme, csak nem tudják hol kell lőni...)
Három I. osztályom van vele, prémmel mindegyikre nettó 98-100ezer kredit jött be.
Lassú tank...nagyon.
Nem voltam tőle megilyedve mert van Jagdtiger8.8-am is, de érzetre ez még annál is lassabb.
Összességében, nem bántam meg, tetszik.
Az Sp vel több mint ezer meccsem van. Az egyik ha nem a legjobb farm tank. Most hogy kapott pen buffot méginkább jobb lett bár eddig sem volt vészes az átütése. Ha azt hogy lassú el tudod fogadni és együtt tudsz vele élni, csodás élményeket tud adni.
A Rev sem rossz az ágyúja irtózatos, viszont ezen kívül sok előnyét nem látom. Az egyik szakasztársam tolja vele, 2 gunmark megvan neki rá. Tipikus support tank, második harmadik vonalas, de csatát nem igazán lehet vele eldönteni mert az egész tank gyakorlatilag egy gyenge pont. Az SP hez képest kevesebbet keres valamennyivel.
Ami még feltétlenül az SP mellett döntő szerintem az a tier limit. A mai érdekes mm-ek világában A tier limit szerintem már fél siker és egy SP vel sok esetben a jó páncél és a relatív gyors töltés miatt akár egyedül is lehet tartani egy oldalt ha nem túl nagy a túlerő.
Összefoglalva én személy szerint az SP-t ajánlom neked bár a lassúság hosszú távon pár száz csata után idegölő tud lenni.
Nekem egyik sincs meg, de a francia az M4 testével és tornyával tier 8-as tankként elég szerencsétlennek tűnik, se sebesség, se páncél, igaz a lövege jó, de összességében ellenfélként semmilyen problémát nem okoz, míg egy SP előlről bizony jelent gondot (igen tudom, hogy hol lőhető), én a helyedben ha már papírtankról van szó, akkor a CDC-t venném az M4 helyett, vagy a japán STA-2t.
CDC-t nem ajánlom ép eszű játékosnak
Főleg hogy mostanság Tier X-be dobál vele 10-ből 9 meccsen..
Inkább a T26E4,vagy tényleg a STA-2
Ami még nem rossz az a Mod 1 bár nem egy pénz nyomda és a Liberte ha éppen megvehető. Ez utóbbi igaz nem limites de ha ésszel használják Tier X ben is helyt áll és a pénzt is nagyon nagyon korrektül hozza.
Nem rossz nem rossz de nekem személy szerint a Liberte jobban bejött.
Ha érdekel arról is írok majd.
A Patriottal kapcsolatban viszont amit összefoglalva tudok neked mondani.
Nagyon korrekt torony és ágyú, 6 os töltés 240 dmg. Ez a gyakorlatban tier 8 ban és még tier 9 ben is brutálisan használható ha tudsz tornyozni. Az ágyú korrekt, pontos.
40 a vége sebességben ezt elég hamar el is éri pontosabban a 37-38 at.
Ami nekem szívfájdalom benne és amiért nem használom az az hogy nagyon gyenge a teste. Sok esetben ha tudsz tornyozni, nem gond, viszont számtalan esetben cafatokra lövik.
A kreditet a tapasztalataim alapján szépen hozza és jó vele játszani, de az én szívem a Liberte rabolta el.
U.i.: Remélem nem probléma hogy bele írta a dologba és én is válaszoltam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: redman198407
Mentem vele pár kört, tier X-ben nagyon óvatosba kell vele mert szétkapják hamar.
tier 8-9-ben igaza van az előttem szólónak ,h nagyon jól használható. amit kell átüt simán.
Pontosságban egyenlőre nem nyilatkozok, ( sok mellé megy) de ezt betudom az alap legénységnek, majd ha 100%+ bia stb akkor biztos sokkal pontosabb lessz.
Torony kemény, de nagyon.
testpáncél tier 8ban azért véd kellemesen csak kicsit forgatni kell.
Énis ez és a liberté között vaciláltam, de a liberténél megijedtem a rettenetes oldalpáncél és a nagy gyengepont miatt a tetején( kupola) ami miatt sajnos elég könnyen belőhető.
tier X-ben meg annak is ütik az elejét. O.o
Teljes javítás 8.900 kredit, lőszer nem drága bele.szóval termelni lehet vele szépen
Nem is normál nehezek legénysége ül benne? Látom a THC-ben sem a TD-k emberei. Bocs, de gondoltam szólok, hogy büntii nélkül beteheted prém tankba, ez a lényege a prémium tankoknak.
De 50%-osat semmi esetre sem szabad bennük hagyni. Mindenképpen legalább 75%-osra képezz minden tank legénységét.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...