Ugyanezért gondolkozom rajta,hogy eladom a francba ne bosszantson...
Tegnap este próbálgattam,de az állandó tier 4 vicc,alig van valami amit áttudsz ütni Matildáról,Valentine II-ről ,stb nem is beszélve tovább inkább nem is mondom,totál esélytelen vagy velük szemben
Am a Valentine II mennyire jó tank egy tierrel feljebb?Akinek van írjon róla pár szót kérem
Vegre sikerult aktivalnom az FCM 50t rejtett kepessegeit.
Eddig észre sem vettem, hogy lengyel vagy
Egyébként szép dupla lutz volt
Igazából azt tetszett a legjobban, mikor az arty-t kinyírtátok és a hullája még szépen lassan csúszott lefelé a gödörbe
Vegre sikerult aktivalnom az FCM 50t rejtett kepessegeit.
Eddig észre sem vettem, hogy lengyel vagy
Egyébként szép dupla lutz volt
Igazából azt tetszett a legjobban, mikor az arty-t kinyírtátok és a hullája még szépen lassan csúszott lefelé a gödörbe
Mondom hatha kapok en is noobshield-et ha felrakom a lengyel zaszlot.
A Valentine II-t érdemes megvenni?van olyan jó mint a Pz.Kpfw. B2?
Megéri Azzal a tankkal sohasem látsz tier 5-öst. A Valentine LL a WG korrekt korszakának egyik utolsó bástyája. Anno ingyen lett meg egy bónuszkód osztogatáskor , de az antikrisztusi valentin-napkor -75%-os akciót dobnak rá, így az ára akkor 250 gold lesz.
Vétek kihagyni.
Hátránya, hogy lassú és olyan gold lőszere van, hogy az inkább alapnak is elégséges.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Angelus1991ster.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986
Megéri Azzal a tankkal sohasem látsz tier 5-öst. A Valentine LL a WG korrekt korszakának egyik utolsó bástyája. Anno nekem ingyen lett meg, de az antikrisztusi valentin-napkor -75%-os akciót dobnak rá, így az ára akkor 250 gold lesz. Vétek kihagyni.
Hátránya, hogy lassú és olyan gold lőszere van, hogy az inkább alapnak is elégséges.
Hali! Köszi most meggyőztél!Itt enyhén szólva nem sok jót mondtak róla az elemzésben.Alacsony pen?A
Pz.Kpfw. II-vel (23/46)is szoktam játszani,szóval...
"És kérek egy üveg bort, a jobbikból."
"Csak egyféle borunk van."
"És az milyen?"
"Intelligencia kérdése uram, én például nem innám meg, ha nekem fizetnének érte. Azért remélem uraságodnak ízleni fog, máris hozom."
Ezzel a kis idézettel emlékeznék meg arról, hogy annyira felbaszott agyilag az a játszhatatlan fostarisznya, hogy hiába volt -75% mikor megvettem, nyugtatóra háromszor annyit költöttem, mint a tankra.
Vágod a BT-2 top lövegét? Ami a T-127-re már kevés? Na, ugyanaz a löveg van rajta. Szóval ha nem késtem el : MEG NE VEDD! SOHA!
"És kérek egy üveg bort, a jobbikból."
"Csak egyféle borunk van."
"És az milyen?"
"Intelligencia kérdése uram, én például nem innám meg, ha nekem fizetnének érte. Azért remélem uraságodnak ízleni fog, máris hozom."
Ezzel a kis idézettel emlékeznék meg arról, hogy annyira felbaszott agyilag az a játszhatatlan fostarisznya, hogy hiába volt -75% mikor megvettem, nyugtatóra háromszor annyit költöttem, mint a tankra.
Vágod a BT-2 top lövegét? Ami a T-127-re már kevés? Na, ugyanaz a löveg van rajta. Szóval ha nem késtem el : MEG NE VEDD! SOHA!
Már megvettem Csak pár kört mentem vele,de eddig enyhén szólva nem nőtt a szívemhez
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225240Írta: szatyi
Megválaszolva: szatyi
Sziasztok. Van egy T54 mod1. es benne egy eleg jo crew amit at szeretnek rakni az Obj 140- be . De nem jelenik meg a tank neve (obj140 ) , hogy tudjam retrain-olni . Ez vmi bug a jatekban ? Vagy , hogy lehet ezt megoldani?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."