Jelenleg 103 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 51 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 13 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 21 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 8 hónapja #225241 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

Sziasztok. Van egy T54 mod1. es benne egy eleg jo crew amit at szeretnek rakni az Obj 140- be . De nem jelenik meg a tank neve (obj140 ) , hogy tudjam retrain-olni . Ez vmi bug a jatekban ? Vagy , hogy lehet ezt megoldani?

Rakd át őket és ott próbáld meg.feltéve hogy meg van a tank.ha nincs még kifejlesztve akkor nem tudod rá kiképezni őket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #225243 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Ez a svéd med prém valami irgalmatlan.
Az elmúlt 2 nap 53 csatájából cirka 45-öt ezzel mentem (a többivel volt 0 wn8-as kör is nem egy, előferdül) és ilyen stat maradt a vége.
Pedig féltem az auto loadertől, de valami szuper jó assistot produkál.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70

8 éve 8 hónapja #225248 Írta: szatyi
Megválaszolva: szatyi
Meg nincs kifejleszteve, de pl a T62A sincs es arra engedi hogy ujra traineljem.
Meglatom majd, meg 6k xp es megvan :)

8 éve 8 hónapja #225251 Írta: szatyi
Megválaszolva: szatyi

Sziasztok. Van egy T54 mod1. es benne egy eleg jo crew amit at szeretnek rakni az Obj 140- be . De nem jelenik meg a tank neve (obj140 ) , hogy tudjam retrain-olni . Ez vmi bug a jatekban ? Vagy , hogy lehet ezt megoldani?

Rakd át őket és ott próbáld meg.feltéve hogy meg van a tank.ha nincs még kifejlesztve akkor nem tudod rá kiképezni őket.

Meg nincs kifejleszteve, de pl a T62A sincs es arra engedi hogy ujra traineljem.
Meglatom majd, meg 6k xp es megvan :)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225253 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

A Valentine II-t érdemes megvenni?van olyan jó mint a Pz.Kpfw. B2? :dry:

"És kérek egy üveg bort, a jobbikból."
"Csak egyféle borunk van."
"És az milyen?"
"Intelligencia kérdése uram, én például nem innám meg, ha nekem fizetnének érte. Azért remélem uraságodnak ízleni fog, máris hozom."

Ezzel a kis idézettel emlékeznék meg arról, hogy annyira felbaszott agyilag az a játszhatatlan fostarisznya, hogy hiába volt -75% mikor megvettem, nyugtatóra háromszor annyit költöttem, mint a tankra.
Vágod a BT-2 top lövegét? Ami a T-127-re már kevés? Na, ugyanaz a löveg van rajta. Szóval ha nem késtem el : MEG NE VEDD! SOHA!

Már megvettem ;) Csak pár kört mentem vele,de eddig enyhén szólva nem nőtt a szívemhez :sick:

Akkor elkéstem... soha még nem örültem annyira, mint mikor a sarokban ez a szöveg volt kiírva : "Valentine II eladva. Kapott kredit : ...." (rosseb emlékszik, de 1 kreditért is megéri eladni)

Személy szerint 7 csatát sikerült abszolválnom vele, majdnem 1500 wn8-al (tömérdek golddal persze), de legalább az ászt behúztam (nem szeretek úgy eladni tankot, hogy nincs meg az ász)

8 éve 8 hónapja #225259 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

"És az milyen?"
"Intelligencia kérdése uram, én például nem innám meg, ha nekem fizetnének érte. Azért remélem uraságodnak ízleni fog, máris hozom."

Ezzel a kis idézettel emlékeznék meg arról, hogy annyira felbaszott agyilag az a játszhatatlan fostarisznya, hogy hiába volt -75% mikor megvettem, nyugtatóra háromszor annyit költöttem, mint a tankra.
Vágod a BT-2 top lövegét? Ami a T-127-re már kevés? Na, ugyanaz a löveg van rajta. Szóval ha nem késtem el : MEG NE VEDD! SOHA!

Már megvettem ;) Csak pár kört mentem vele,de eddig enyhén szólva nem nőtt a szívemhez :sick:

Akkor elkéstem... soha még nem örültem annyira, mint mikor a sarokban ez a szöveg volt kiírva : "Valentine II eladva. Kapott kredit : ...." (rosseb emlékszik, de 1 kreditért is megéri eladni)

Személy szerint 7 csatát sikerült abszolválnom vele, majdnem 1500 wn8-al (tömérdek golddal persze), de legalább az ászt behúztam (nem szeretek úgy eladni tankot, hogy nincs meg az ász)

Majd este szaladok vele még néhány kört,de egyelőre nagyon utálom,ki tudja tán később megszeretem,bár ez a DPM is elég fájdalmas nekem :sick: No meg egy kicsivel jobb páncélra számítottam :S

8 éve 8 hónapja #225606 Írta: dabombgirl
Megválaszolva: dabombgirl
A Löwéről írnék pár mondatot, mert a buff óta elég használható lett. Tudom, nem nooboknak eddig is az volt, de engem pl a lassúságával az őrületbe tudott kergetni, meg alig pattant. Eleinte csak ellenfélként találkoztam vele, mert az enyémet hanyagoltam már egy ideje, és arra lettem figyelmes, hogy már nem megy át azokon a helyeken ahol eddig simán átütöttem. Most kell a kredit, ezért elővettem az én Löwémet. Végre nem akaszt ki a lassúságával, mozgékonyabb lett. Eddig vánszorgott 20-szal, de most ennél azért gyorsabb. És meglepően sokat pattint, egymás után két csatában tier 8-ban 4000-et pattintott a hasáról. Oldalról nem olyan acélos, nyilván... Az ágyú eddig is jó volt, nagyon pontos, BIA-val és töltésgyorsítóval 9.91 a töltésidő, és lekarmolja simán a 320-at, 300 alá már ritkán megy, de ez mondjuk már korábban is így volt. Szóval én most már nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a tankot azoknak, akik elgondolkodtak a megvételéről.

8 éve 8 hónapja #225612 Írta: Z0lo
Megválaszolva: Z0lo

"És az milyen?"

Off: Tetszik az idézet megtudhatom a forrását(google barátom nem volt túl segítőkész).

8 éve 8 hónapja #225614 Írta: Artyom1986

A Löwéről írnék pár mondatot, mert a buff óta elég használható lett. Tudom, nem nooboknak eddig is az volt, de engem pl a lassúságával az őrületbe tudott kergetni, meg alig pattant. Eleinte csak ellenfélként találkoztam vele, mert az enyémet hanyagoltam már egy ideje, és arra lettem figyelmes, hogy már nem megy át azokon a helyeken ahol eddig simán átütöttem. Most kell a kredit, ezért elővettem az én Löwémet. Végre nem akaszt ki a lassúságával, mozgékonyabb lett. Eddig vánszorgott 20-szal, de most ennél azért gyorsabb. És meglepően sokat pattint, egymás után két csatában tier 8-ban 4000-et pattintott a hasáról. Oldalról nem olyan acélos, nyilván... Az ágyú eddig is jó volt, nagyon pontos, BIA-val és töltésgyorsítóval 9.91 a töltésidő, és lekarmolja simán a 320-at, 300 alá már ritkán megy, de ez mondjuk már korábban is így volt. Szóval én most már nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a tankot azoknak, akik elgondolkodtak a megvételéről.

Hát sokkal jobb lett ;) Ugyanitt : Miért nem vettél Cromwell B-t? :P

8 éve 8 hónapja #225622 Írta: dabombgirl

Mármint hogy én? :)

8 éve 8 hónapja #225626 Írta: Artyom1986

Te bizony,vagy hülye vagyok vagy Veled dumáltam róla a játékban meg elvileg a barátlistámon is rajt vagy :dry:

8 éve 8 hónapja #225637 Írta: dabombgirl

Te bizony,vagy hülye vagyok vagy Veled dumáltam róla a játékban meg elvileg a barátlistámon is rajt vagy :dry:

Igen, most már tudom, csak hirtelen nem emlékeztem :) Hát azért nem lett Cromwell B, mert IS3-A-t vettem, és több pénzt már nem akartam kiadni :D Szerintem most már megelégszem azokkal a prém tankokkal, amik most vannak, ha csak nem jön valami nagyon különleges, pl E-25 még egyszer.

Amúgy jó lett az a videó amit küldtél még a Cromwell B-ről, asszem akkor nem is mondtam rá semmit. Meg amúgy tényleg jó tanknak tűnik.

8 éve 8 hónapja #225725 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Festés nélküli Liberté:

8 éve 8 hónapja #225727 Írta: Samy70
Megválaszolva: Samy70
De jó neki... :cheer:

Samy

Festés nélküli Liberté:

8 éve 8 hónapja #225746 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Valentine II: én határozottan kedveltem Egyik kis accomon van. Lassú és némileg goldigényes... de az átütés gyengusz voltak csak Matilda nénivel való találkozásoknál szokott gondot okozni.

( Nemrég egy ellenséges Valentine II áltt be az én Matildám elé... hát nem volt hosszú életű... )

Azért a tier4-re limitált MM elég kellemes... sokat lehet vele killezni a kis futrinkákból!

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 30 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.