Az a helyzet, hogy a T44/100 nem prem tank, mert akkor meg tudnád venni a shopban. Ezt valamikor valamilyen küldetés teljesítéséért lehetett megnyerni. Most karácsony táján valóbban kapható volt, de korábban az ilyen küldetés tankok nem voltak megvásárolhatók. Szakítottak a hagyománnyal, de hogy mikor lesz újra kapható azt senki sem tudja. Valószínűleg valami nagy ünnep kell hozzá. / WG születésnap, Kurszk, vagy ez év Karácsony /
Köszi a gyors válasz akkor várok rá! Van prémtankom tehát nem annyira sürgős.
Sziasztok!
A T-44/100 prémium harckocsit szeretném majd meg venni. Valaki nem tudna abban segíteni, hogy mikor lesz megint vásárolható?
Jó kis prém tank, bár az árán kapsz lényegesen jobb löveggel szerelt tankokat, amivel könnyebben boldogulsz. Szórakoztató vele a játék, de lassan ez lesz a tierlimit mentes tankok között a legalacsonyabb pen-el rendelkező jármű. 183mm
Ha nem a nemzet miatt és legénység húzására kell, akkor keress egy hasonló megvásárolható járművet ami mozgékonyságban hasonló egy jobb löveggel. A szórása is katasztrófa menet közben. Sta2 most elég jó lett. cdc-t is kapsz az árán.
Előreláthatólag szerintetek mikorra várható kb. 8as prém tank leárazás? Van esetleg valami közelgő esemény aminek apropójából több mint valószínű hogy lesz leárazás?
Illetve lehet számítani arra, hogy a Liberté bekerül in-game a játékba (tehát megvásárolható lesz goldért), vagy nem valószínű?
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#226321Írta: Pelenkabetyar
Megválaszolva: Pelenkabetyar
Júliusban ( Kurszk miatt ) / Augusztusban ( WG szülinap ) meg Áprilisban valami jubileumi nem tudom miatt szokott lenni acció nyolcasra.
De szerintem többször lesz mert kell a lóvé.
nomeg most volt év végén...
Előreláthatólag szerintetek mikorra várható kb. 8as prém tank leárazás? Van esetleg valami közelgő esemény aminek apropójából több mint valószínű hogy lesz leárazás?
Illetve lehet számítani arra, hogy a Liberté bekerül in-game a játékba (tehát megvásárolható lesz goldért), vagy nem valószínű?
Ha esetleg nem olvastál róla, akkor most is van rájuk 10%, ahogy mindenre a shopban hónap végéig. worldoftanks.eu...offer/
Valakinek megvan a mostani ritka prémtank a shopból? Kanonenjagdpanzer.
Ahogy nézem a visszajátszásokat és a paramétereket, olyan mint a E25 nagytesója. 70-nel tud repeszteni, 2x akkorát sebez mint az E25 és talán a camoja is jó, bár még nem találtam meg pontosan, hogy mennyi számszerűen. Annyi gond lehet vele, hogy nem tier limites és simán mehet T10-be. Ott meg eléggé kellene vele célozgatni a gyenge pontokat.
Ahogy nézem a visszajátszásokat és a paramétereket, olyan mint a E25 nagytesója. 70-nel tud repeszteni, 2x akkorát sebez mint az E25 és talán a camoja is jó, bár még nem találtam meg pontosan, hogy mennyi számszerűen. Annyi gond lehet vele, hogy nem tier limites és simán mehet T10-be. Ott meg eléggé kellene vele célozgatni a gyenge pontokat.
Nincs meg, nem is lesz, közel sem olyan, mint az E25. Ha egy E25 valamire ráfókuszol, és az a valami nem tud elmenekülni, annak annyi.
Ennek meg az alfája már nyolcasban sem riaszt el senkit, nemhogy tízesben.
Persze lehet ez csak az én véleményem, de én nem adnék érte pénzt.
Nincs meg, nem is lesz, közel sem olyan, mint az E25. Ha egy E25 valamire ráfókuszol, és az a valami nem tud elmenekülni, annak annyi.
Ennek meg az alfája már nyolcasban sem riaszt el senkit, nemhogy tízesben.
Persze lehet ez csak az én véleményem, de én nem adnék érte pénzt.
Én azt az átütést sem értem,sőt szerintem egy 8as tdnek enyhén szólva röhejes főleg az arany lőszer átütése,na meg +12 mm ez valami vicc?(emlékeim szerint az alapátütése talán 212 volt és buffolták de lehet másik jármű volt) Löwe-é pl 232 és 290 meg az a 240 alfa sebzés vagy pl T34 248/297,stb... aztán a tdkről még nem is beszéltünk
Szerintem az sem véletlen,hogy alig látni belőle (én nem is tudom mióta nem láttam már)
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Artyom1986.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TheG3n3z1s
Az a helyzet, hogy a T44/100 nem prem tank, mert akkor meg tudnád venni a shopban. Ezt valamikor valamilyen küldetés teljesítéséért lehetett megnyerni. Most karácsony táján valóbban kapható volt, de korábban az ilyen küldetés tankok nem voltak megvásárolhatók. Szakítottak a hagyománnyal, de hogy mikor lesz újra kapható azt senki sem tudja. Valószínűleg valami nagy ünnep kell hozzá. / WG születésnap, Kurszk, vagy ez év Karácsony /
A Nagy Honvédő Háború vége is sanszos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
A atombunker szerintem a 112 lett, a WZ-111 egy takaros óvóhely. A WZ-111 tornyán azért vannak 250 pen körül belőhető részek, csak persze a fogalmatlanok nem azt lövik. A 112 tornyán nem nagyon vannak ilyen beszívatós foltok, és az UFP-je és az LPF-je is erősebb, mint a 111-nek, plusz side scrape-nél nem kerül hátrányba, mivel annak nem V alakú a kiképzése, így a forgatással még elvileg hatékonyabbá válik, míg a 111-et könnyebb belőni, hasonló helyzetben.
Ezzel együtt akik autoaim-et raknak a 111-re, vagy csak eleresztik a lövést a toronyra, azok pattognak róla rendesen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Ba_nshee
Lehet kéne venni a WZ-111-em mellé egy 112-őt is alkalomadtán?
Amúgy... a WZ-111 belőhető sajna, ez tény... de azért az az 50 km/óra is jól jön olykor
Jaja. ez a "trade", a 112 nem elég mozgékony, néha gondolkodik is rajta, hogy meghajtom egy kis prém gázolajjal... Viszont a 112 2k lepattanót akkor is csinál egy meccsen, ha semmit nem csinál. A stugIV HT-15 pl. elsőre lett meg vele, pedig nem sokat sebeztem. A 2x pattintósra sem kellett nagyon megizzadni, ésszel és a lehetőségeket kihasználva szerintem a 3x sem lehet vele probléma.
A 111 viszont med-nehéz hibridnek, medként játszva hálás darab, csak még tanulnom kell vele a játékot. Mondjuk mindkettővel...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."