Szerintem ez egy tényleg kreatív fejlesztés. Örülök neki. Remélem minél hamarabb bevezetik az EU szerveren is.
Javítsatok ki ha tévednék de talán mintha azt vettem volna ki hogy kisebbre nem lehet cserélni csak nagyobbra vagy tieren belül arany ráfizetéssel.
Magyarul a lényeg:
- csak tier VI-VIII prémium tankokra vonatkozik, a cikkben benne van, pontosan mikre
- a megvásárolni kívánttal azonos, vagy annál kisebb szintű prémium tankot válthatsz be cserére
- a beváltott prémium tankod gold értékének a felét fogják levonni a megvásárolni kívánt tank goldban kifejezett árából, és a maradékot kell kifizetned.
(A cikkben van konkrét példa: ha venni akarsz egy T-54 First Prototype-ot, annak az eredeti ára 8750 gold. Ha beváltasz cserébe pl. egy Panther 8.8-at, akkor goldban kifejezett értékének a felét, 3650 goldot fognak jóvá írni, így végül 5100 goldot kell fizetned)
- nem adhatsz el tankot csak azért, hogy az árának a felét megkapd goldban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: panzerpeter
Srácok mi a helyzet mostanság az is-6-al? Megéri megvenni vagy inkább löwe? (persze az a 175 pennel nehéz az élet, de még anno imádtam az is-6-ot teszt szerveren)
Na most kezdek aggódni ,,,,tényleg lesz itt még type 59 is a végén......
Ha jól láttam (mert semmit nem értettem..) akkor csak a gémben lévőkre lehet cserélni a prémeket.
úgy értettem túl sok az akció az utóbbi időben,eddig ki szúrták a szemünk 1,2,3, szintű tankokkal ,most meg egyre jobb ajánlatok,meg persze a sok "egyszer" megvehető tank vissza kerülése,na ez ami elgondolkodtató. Ez vagy a vég ,vagy sok volt a vodka az ünnepek alatt
Srácok mi a helyzet mostanság az is-6-al? Megéri megvenni vagy inkább löwe? (persze az a 175 pennel nehéz az élet, de még anno imádtam az is-6-ot teszt szerveren)
Hali!
Nekem mindkettő van és inkább a Löwe-t ajánlom a buff miatt,nagyon jól használható az a pontos ágyú a nagyszerű átütésével.Is6 is jó,főleg mikor top tier
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: danironaldo
Nem, inkabb varj amig lesz megint Liberte vagy Patriot a shopban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: danironaldo, Ba_nshee
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."