Vettem egy új autót most de nyári gumi volt rajta. Ugyan abban a méretben van otthon vadiúj téli gumim is, de jusztse rakom rá. Skilles vagyok... Margit maga nooormááális?????
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419
És egyébként is, gondolom minden guminak megvan a saját felnije és pont. Most mindig pakolgatni őket, attól függően, hogy épp milyen évszakot írunk...ehh. Igazad van, teljesen értelmetlen lenne.
Vettem egy új autót most de nyári gumi volt rajta. Ugyan abban a méretben van otthon vadiúj téli gumim is, de jusztse rakom rá. Skilles vagyok... Margit maga nooormááális?????
Nem tökmindegy?
Mindenki úgy játszik ahogy akar.
Én 5 éve wotozok, az első 2évben azt sem tudtam , hogy el lehet adni a leszerelt cuccokat a garázsból.
2.5M kreditet spóroltam össze.
Mod nélkül is lehet automatikusan pakolgatni a legénységet amúgy.
Akkor elárulnád miképpen kell beállítani, hogy automatizáltan pakolja a legényeket a játék?
Persze. A bal oldalon a legénység felett van egy olyan hogy legénység automatikus visszahelyezése. Azt kell bepipálni azoknál a tankoknál amiknél cserélgetni akarod.
Nekem speciel a Skorpio G és az E25 4-4 fős legénységéből 3 tag járkál ide oda. Amelyiket kiválasztom éppen abba rakja át a legényeket.
De ugyan ezt van nálam az AMX 50B - FCM 50T - Liberte hármasban is.
Oké ezt én is tudtam. Viszont ez a lehetőség csak akkor adott, ha módot használsz. Azt hiszem ez az xvm egyik sajátossága. Mód nélkül egy pipa lehetőség van. Mégpedig a legénység fejlődésének a felgyorsítása, semmi más.
Oké ezt én is tudtam. Viszont ez a lehetőség csak akkor adott, ha módot használsz. Azt hiszem ez az xvm egyik sajátossága. Mód nélkül egy pipa lehetőség van. Mégpedig a legénység fejlődésének a felgyorsítása, semmi más.
Oh, akkor elnézést. Nem tudtam. Mindig Jacktor packját használom, és nem tudtam hogy az XVM nek van ilyen funkciója.
Ez esetben bocsánatkérés közben visszavonom ezen állításom.
Mit tartalmaz?12.500 gold az tuti?
ezen felül kis szerencsével pedig valamelyik alul látható még +-ba?
Egyébként ha ki van díszítve a fa és a KV-2 akkor mit ad?
A shopban ennyi pénzért 2000 arannyal többet kapsz. A díszítgetés 16.-ig tart, ha játszol, úgyis kapsz dekorációkat, aztán ha nem jön minden össze, legfeljebb megveszed a maradékot, amit nem sikerült begyűjteni. Szerintem.
A shopban ennyi pénzért 2000 arannyal többet kapsz. A díszítgetés 16.-ig tart, ha játszol, úgyis kapsz dekorációkat, aztán ha nem jön minden össze, legfeljebb megveszed a maradékot, amit nem sikerült begyűjteni. Szerintem.
Köszi,de hiába nyomom...mindig csak 2-3 as szintű dobozok jönnek....Persze ez lehet az én gyengeségem végett,sőt biztos...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...