PZoli:nem az aranyra utazok igazából,hanem kiváncsi lennék mi sül ki ebből a díszítgetésből..
Ha kis szerencsém van és esetleg bedogbja vmelyik masinát akkor meg pláne jó sztem.....
treffhetes10:Persze tudom h lehet uppolni a díszeket,de pont ezt írtam h nem ad olyanokat...
Sokszor csak 1-es szintűeket...
PZoli:nem az aranyra utazok igazából,hanem kiváncsi lennék mi sül ki ebből a díszítgetésből..
Ha kis szerencsém van és esetleg bedogbja vmelyik masinát akkor meg pláne jó sztem.....
treffhetes10:Persze tudom h lehet uppolni a díszeket,de pont ezt írtam h nem ad olyanokat...
Sokszor csak 1-es szintűeket...
Nem ad olyanokat?
Na. Kapsz egy rahedli 1-es díszt. 5 darab 1-esből csinálsz egy darab 2-est. Majd, ha lesz 5 db 2-es díszed, abból csinálsz egy 3-as díszt.... Ha lesz 5 db 4-esed, akkor csinálsz 5-öst. Ha van 5 db felesleges 5-ösöd (mert már van olyan típusú díszed, és nem kell belőle több), akkor azokból tudsz csinálni egy másik 5-ös cuccot.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Tomat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: redman198407
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225047Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Nekem csak Excelsior van elit, meg lesz nemsokára 2 fapados BP-t szeretném majd megvenni, Valentin napkor elméletileg irtó olcso lesz (tudom vacak a menők szerint, kiprobáltam nekem bejött). S majd egyszer valamikor SP amire beruházok
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225076Írta: kvantumfizikus
Megválaszolva: kvantumfizikus
Alig látni tankot, kizárólag 30ezres csomagban megszerezhetően. Pz II J-ét még megértem, de ez a BT-SV mit tudhat, ez a kis mütyürék vajon? Alig találok róla ismertetőt. Valamiben egyedülállóan OP lenne?
Aki megveszi a játék eddig ismeretlen szépségei tárulhatnak fel vele?
Alig látni tankot, kizárólag 30ezres csomagban megszerezhetően. Pz II J-ét még megértem, de ez a BT-SV mit tudhat, ez a kis mütyürék vajon? Alig találok róla ismertetőt. Valamiben egyedülállóan OP lenne?
Hát ha op ritkaságot szeretnél,akkor SU76I Csak egyszer tennék be a prémium shopba,egyből ráharapnék az tuti
Am valakinek van itt BT-SV-je??? A páncélja ér valamit?
Hát ha op ritkaságot szeretnél,akkor SU76I Csak egyszer tennék be a prémium shopba,egyből ráharapnék az tuti
No no ! Akkor is, ha 30-50 ezres csomagban tennék csak be?
Igen, nekem van BT-SV-m, úgy 3 éve van meg (én csak vonatnak hívom)... saját tierjében képes pattintani, ráadásul a "kerekei" páncélozottak. Gyorsulása, sebessége kiváló, lehet vele száguldozni, nehezen lövik be.
Hátránya, hogy mozgás közben irreálisan pontatlanul lő, így az "ágyú" használhatatlan. A manőverezése szintén lehetetlen, mert hatalmas ívben fordul. Látótávja nagyon kicsi egy lighthoz képest, én ezért periszkóppal használom.
Penje szintén nulla, gold igényes.
Folytassam???
Igen, nekem van BT-SV-m, úgy 3 éve van meg (én csak vonatnak hívom)... saját tierjében képes pattintani, ráadásul a "kerekei" páncélozottak. Gyorsulása, sebessége kiváló, lehet vele száguldozni, nehezen lövik be.
Hátránya, hogy mozgás közben irreálisan pontatlanul lő, így az "ágyú" használhatatlan. A manőverezése szintén lehetetlen, mert hatalmas ívben fordul. Látótávja nagyon kicsi egy lighthoz képest, én ezért periszkóppal használom.
Penje szintén nulla, gold igényes.
Folytassam???
Nekem Pz.Kpfw. II Ausf. J-m van (pen 23/46 ) ,szóval erre a BT -SV penjére 1 rossz szót se szólj
No no ! Akkor is, ha 30-50 ezres csomagban tennék csak be?
30asba benne lennék.Volt már valaha valami 50ezres csomagban?ha igen,akkor mi volt az?
Én úgy emlékszem, hogy a Skorpion G volt a legdrágább a "fullos" csomagban, annak az ára, ha jól emlékszem akkor 139 Euro volt, tehát olyan 42-44 ezer HUF. Legalábbis én így emlékszem.
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225153Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Akinek van Pz.Kpfw. II Ausf. J tankja,árulja el,hogy bánik vele az MM,mert engem esküszöm,hogy 10ból 9szer tier4be sorol ami elég szenvedős az ágyú miatt
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...