Még kb negyven csatát toltam vele, ebből úgy 20 a buff óta. A buff óta hozom vele szintem (1600+, előtte sárga körök mentek vele). A trükk, hogy nem kell sajnálni tölteni a HEAT-et. A HEAT simán viszi az IS-3 csukaorrot, ha az ember céloz, és mindig a "felé néző háromszöget" lövi meg, ha meg szemben van, akkor LFP. Amire vigyázni kell, hogy ha az oldalát látod, akkor is célozni kell, és vagy a lánctalpak között kell kell ellőnöd a test oldalát, vagy a torony oldalát, vagy a torony vékony felső lemezét megpróbálni overmatchelni. Ami még mumus, a szuperpöri, mert ha mozgatják a tankot előtted, akkor nem nagyon lehet magabiztosan ellőni a kupolát (lapos vagy, és alulról nézel fel az SP toronyra), se a géppuskafészket. Az SP-ket meg kell próbálni leláncolni és mellé kerülni. Ezek a leggyakoribb mumus ellenfelek.
A célzás nagyon fontos, HEAT-tel pláne, hogy mindenképpen elkerülje az ember a üregelt páncélzatot és a külső modulokat. Az effektív páncél itt azért fontos, mert mivel valóban működik a páncél, van időd célozni. Persze 3 ellenfél elé így se kell kitenni magad, mert akkor mindig lesz valaki, akinek beadja, de ésszel lehet, ahogy az angol mondja "abuse"-olni a páncélt.
Ezzel együtt én sem javaslom megvételre, ha csak nem a kínai nehéz ág húzáshoz kell vele valami. Kétszeres pattintós küldetéseket skill nélkül lehet vele csinálni, 3x-osakat ésszel. Igazán ütőképes valóban az ágyu miatt nem lesz, mert egy 2k feletti sebzéshez is koncentrálni kell, és nagyon nem hálálja meg, ha valaki lespórolja a célzást. Ha pedig nincs sebzés, akkor nyilván keresni se keresel vele elvárt módon.
Ha nincs kínai legénységed hozzá, akkor bármelyik új hullámos nehéz tankkal jobban jársz, hiába azok nem kapnak preferált mm-et.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."