Sorry, h bele beszélek.., de ilyet még itt nem olvastam,h acc nézés és utána ajál valaki prém tankot! Na le a kalappal!
Nekem mit ajálanál?Érdekel a válaszod! Thanks 
Egyebkent nem sok ertelme van ajanlani prem tankot. Mert ha te peldaul inkabb a heavy-ket szereted, akkor en hiaba mondom neked, hogy szerintem a lejobb 8-as prem med a CDC, nem fogod tudni kihasznalni az adottsagait.
Azt kell atgondolni, hogy milyen tankokkal szeretsz jatszani es aszerint valasztani. Mert az oke, hogy hozzak a kreditet, de ha nem elvezed veluk a jatekot akkor baszhatod az egeszet. Figyelembe lehet venni meg, hogy mibe van jo legenyseged, esetleg milyen tanknak a legenyseged akarod fejleszteni a prem tankkal.
Tigernek eleg egyszeru volt segiteni mert elotte is gondolkodott a Skorpion G-n es legtobb csatajai is Borsiggal van. Neked mar nem tudnek egyertelmuen ajanlani barmit, meg van mar T54 Proto-d is, szoval mire kell neked meg egy?
Szemelyes velemenyem, amik
szerintem jok: Skorpion G, Patriot, Liberte. Ugyesebb jatekosoknak meg esetleg Mutz, STA-2 vagy CDC. Super Pershing is jo lett a buff ota, mert nem kell hozza annyi arany de a pancelja csak akkor er valamit ha sok a tapasztalatlan jatekos az ellenfelnel. Lowe-m az nincs de a buff ota eleg nehez lett beloni.
Köszi Laci,ezért is kérdeztem elsősorban a Scorpiont,mert úgy éreztem én is,hogy az kellene nekem.Tehát akkor csak ki kell várnom,mikor rakják be megint.

Azert probald ki ismeros acc-jan elobb, hogy utana ne engem szidj ha megsem tetszik!

Bar, ha jol tudom a vasarlast kovetoen meg kis ideig elallhatsz a tranzakciotol es akkor visszakapod a penzed.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...